Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere spatii industrial Bistrita Nasaud, Bistrita - 400 EURO lunar

400 €  De inchiriat
Marius Bucur Hala spatiu de productie inchiriez spatiu de productie depozitare cu o suprafata de 300 mp situat in Unirea Str Agronomului! Imobilul este compus din birou baie si spatiu productie

Pe site din 03-03-2024
Vizualizari 71
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 300 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Spatii industrial De inchiriat in localitatea Bistrita.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Spatii industrial De inchiriat in localitatea Bistrita. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bistrita.

Este Unirea zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa  5 camere Bistrita Nasaud, Bistrita  - 220000 EURO Proprietar 220000 €
Vanzare casa 5 camere Bistrita Nasaud, Bistrita - 220000 EURO Unirea, Bistrita , jud. Bistrita Nasaud

Stefan Casa P+1E 220 cartier Unirea str. Arenei De vanzare casa cu etaj, in cartier Unirea, str. Arenei , la 200 m distanta de statia mijloc transport in comun si 1.2 km distanta fata de KFC, cu amplasare foarte buna fata soare si o suprafata utila de 220 mp. Terenul aferent casei este 650 mp. Cu o compartimentare la parter: un atrium impresionant cu balcon interior, un living spatios, un birou sau dormitor, o baie generoasa ( prevazuta cu cada in mijloc ) si o incapere dedicata pentru masina de spalat, uscat si calcat, dressing. La etaj: 3 dormitoare ( fiecare cu balcon ), un dressing si o baie moderna, cu zona de dus separata. in plus, casa dispune de o anexa speciala pentru camera tehnica si camera depozitare, oferindu-va mai mult spatiu util. Pentru o buna izolare termina s-a folosit izolatie de polistiren cu grosime de 15 cm, plus tencuiala interioara si exterioara, geamuri mari cu 3 foi de sticla ( all season ), incalzire in pardoseala ( cu 3 distribuitoare ) si toate utilitatile incluse ( curent , apa, gaz, canalizare ). Materialele folosite la realizarea lucrarii sunt de o foarte buna calitate. ( initial casa nu a fost facuta pentru vanzare ). La interior casa se vinde la stadiul de semifinistat, la alb cu 2 maini de glet, plasa pe fiecare tavan si perete, ( fara parchet, gresie, faianta, usi ). Bonus, beneficiati de un proiect de dessign detaliat cu randari 3D, plan electric ( respectat ), plan compartimentare, plan pardoseli etc inclus in pretul vanzarii ( atasam 2 poze de referinta din proiect ). Strada este prinsa in programul primariei de asfaltare, fiind singura din zona care nu este asfaltata. Pentru orice detalii suplimenatre si pentru a programa o vizionare, va stam la dispozitie la telefon 0757210068. Pret: 220.000 euro negociabil.

220000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Bistrita Nasaud, Bistrita  - 280000 EURO Proprietar 280000 €
Vanzare casa Bistrita Nasaud, Bistrita - 280000 EURO Unirea, Bistrita , jud. Bistrita Nasaud

Vanzare vila independenta P+1, constructie 2009, 280m construiti si 230m utili. Casa este compusa din 3 dormitoare, un birou, 2 bai, living , bucatarie cu loc de luat masa, garaj, camera tehnica si spalatorie. Proprietatea este situata in Bistrita, cartier Unirea , in zona rezidentiala, strada asfaltata cu toate utilitatile; proprietatea este compusa din doua terenuri a cate 500 m, cel cu casa si celalat cu posibilitate de constructie. Case de vanzare - Unirea , Case de vanzare - Bistrita Nasaud

280000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 2 camere Bistrita Nasaud, Bistrita  - 49500 EURO Proprietar 49500 €
Vanzare apartament cu 2 camere Bistrita Nasaud, Bistrita - 49500 EURO Unirea, Bistrita , jud. Bistrita Nasaud

Gft Delta Office are placerea de a va prezenta un apartament deosebit, amplasat in judetul Bistrita Nasaud, intr-o zona privilegiata a localitatii Unirea, putin retras de la DN17. Aceasta proprietate imbina perfect confortul si utilitatea, fiind ideala pentru o persoana sau un cuplu. Cu o suprafata de 40 de metri patrati, acest apartament dispune de living open space, dormitor, baie si un balcon inchis, fiind situat la parterul cladirii. Cu un design decomandat si confortabil, acesta ofera intimitate si functionalitate in acelasi timp. Construit in anul mai nou de 2000, acest apartament este foarte bine intretinut si reprezinta o achizitie excelenta pentru cei care doresc sa se mute intr-o locuinta moderna si confortabila. Livingul open space, dormitorul, baia si balconul generos de aproximativ 7 metri patrati sunt amenajate cu bun gust, mobilate si utilate complet, fiind pregatite pentru a primi noii proprietari. Amplasarea sa intr-o zona linistita ofera un mediu placut si relaxant, iar totodata, beneficiati de acces facil la principalele facilitati ale orasului, precum mall-ul B1 Shopping Center, restaurantele KFC si Kaufland, supermarketurile LIDL si Selgros, dar si un cinematograf. De asemenea, centrul orasului Bistrita se afla la doar 10 minute distanta cu masina. Pretul acestui apartament este de 52500 euro, reprezentand o oportunitate avantajoasa pentru viitorii proprietari. Cu o suprafata utila de 40 de metri patrati, acesta ofera un spatiu generos, intr-un cartier prietenos si cu facilitati la indemana. Daca doriti sa va mutati intr-un nou camin, intr-o locuinta moderna si confortabila, acest apartament este alegerea perfecta pentru dumneavoastra. Pret: 49500€, pret fix Contactati-ne si va vom oferi toate informatiile de care aveti nevoie. Tel: 07******89 2 camere - Bistrita , 2 camere - Bistrita Nasaud

49500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  casa  4 camere Bistrita Nasaud, Bistrita  - 170000 EURO Proprietar 170000 €
Vanzare casa 4 camere Bistrita Nasaud, Bistrita - 170000 EURO Unirea, Bistrita , jud. Bistrita Nasaud

Carmen Casa de vinzare Casa e in rosu parter + etaj 1 situata in Bistrita cartier Unirea o zona linistita str. Asfintitului facilitati Gaz si electricitatea si apa sint toate la poarta fintina cu hidrofor geamuri termopan 3 dormitoare 3 bai 3 balcoane la fiecare dormitor, 1 baie e situata intrunul din dormitoare suprafata locuibila de l Etaj 1 este 85 m2 , 1 bucatarie ,hol ,1 living foarte mare 10 m pe 7 m , 1 terasa la living. 1 terasa la iesirea din bucatarie suprafata locuibila 125 m2, in spatele casei la o distanta de 9 metri de prima casa o anexa cu 2 camere 1 baie 1 hol 1 bucatarie cu camara cu suprafata locuibila 68 m2 si garaju pentru 2 masini 35 m2 gardurile imprejmuiesc casa din caramida, terenu 10 ari cu o deschidere de 12.92 metri .Pret negociabil!!!! Actele sint in regula puteti suna la nr de contac sau trimiteti email la adresa din postare .Daca cineva e interesat se poate vinde casa din fata dar va fi un drum de servitute sa fie acces la casuta din spate. . Daca nu raspunde nr de mobile care e afisat in anunt va rog lasati mesaj cu nr mobile si va contactez eu multumesc. sau email .Pret negociabil.

170000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(