Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Regim hotelier hoteluri/pensiuni Suceava, Sadova

 De inchiriat
Detalii la telefon 745 - arata telefon - . Capacitate maxima de cazare 13 persoane.

Pe site din 19-04-2024
Vizualizari 37
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Hoteluri/pensiuni De inchiriat in localitatea Sadova.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Hoteluri/pensiuni De inchiriat in localitatea Sadova. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Sadova.

Este Sadova zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Suceava, Sadova  - 227000 EURO Proprietar 227000 €
Vanzare casa Suceava, Sadova - 227000 EURO Sadova, Sadova , jud. Suceava

Alexandru Pensiune/Casa de Vacanta in Bucovina / Sadova, Suceava Propietar va prezinta cu bucurie aceasta constructie care poate fi destinata ca pensiune sau casa de vacanta in Sadova, Judetul Suceava la 3km distanta de orasul Campulung Moldovenesc. Potential extraordinar pentru investitie. Situata pe un teren generos de 2200 mp., intravilan cu toate utilitatile necesare! Terenul este insorit pe tot parcursul zilei. Aceasta propietate nu ofera doar un refugiu , ci si o oportunitate de afacere in domeniul turismului fiind intr-un cadru pitoresc cu multiple puncte turistice. Constructia are o suprafata utila de 260 mp. utili iar construibili 300 mp -Parterul : adaposteste un living spatios de 52 mp cu baie de serviciu, terasa spatioasa de 32 mp. cu vedere spectaculoasa spre munti, hol cu suprafata de 23 mp, bucatarie de 18 mp.,dormitor cu baie proprie. -Etajul: are 4 camere cu 4 bai proprii spatioase. Balcoane etaj cu vedere spre munti. Terenul : 2200 mp , este imprejmuit cu un gard rustic specific zonei, foisor rustic cu o suprafata de 35 mp. invelitoarea acoperisului poate fi montata la cererea clientului in functie de modelul dorit. De asemenea avem video de prezentare a propietatii accesand acest link: https://youtube.com/watch?v=lIWBIwIJx1k&feature=shared PRETUL ESTE NEGOCIABIL PENTRU ALTE DETALII NE PUTETI CONTACTA LA NUMARUL DE TELEFON! 0759149313 Numar niveluri imobil: 1 Numar Bai: mai mult de 3 Posibilitate parcare: Da Curent Apa Canalizare Gaz incalzire Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anuntul complet aici.

227000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Suceava, Sadova  - 227000 EURO Proprietar 227000 €
Vanzare casa Suceava, Sadova - 227000 EURO Sadova, Sadova , jud. Suceava

Erhan Emilian Pensiune/Casa de Vacanta Bucovina Propietar va prezinta cu bucurie aceasta constructie care poate fi destinata ca pensiune sau casa de vacanta in Sadova, Judetul Suceava la 3km distanta de orasul Campulung Moldovenesc. Potential extraordinar pentru investitie. Situata pe un teren generos de 2200 mp., intravilan cu toate utilitatile necesare! Terenul este insorit pe tot parcursul zilei. Aceasta propietate nu ofera doar un refugiu , ci si o oportunitate de afacere in domeniul turismului fiind intr-un cadru pitoresc cu multiple puncte turistice. Constructia are o suprafata utila de 260 mp. utili iar construibili 300 mp. - Parterul : adaposteste un living spatios de 52 mp cu baie de serviciu, terasa spatioasa de 32 mp. cu vedere spectaculoasa spre munti, hol cu suprafata de 23 mp, bucatarie de 18 mp.,dormitor cu baie proprie. -Etajul: are 4 camere cu 4 bai proprii spatioase. Balcoane etaj cu vedere spre munti. Terenul : 2200 mp , este imprejmuit cu un gard rustic specific zonei, foisor rustic cu o suprafata de 35 mp. invelitoarea acoperisului poate fi montata la cererea clientului in functie de modelul dorit. PENTRU ALTE DETALII NE PUTETI CONTACTA LA NUMARUL DE TELEFON!

227000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Suceava, Sadova  - 42500 EURO Proprietar 42500 €
Vanzare terenuri constructii Suceava, Sadova - 42500 EURO Sadova, Sadova , jud. Suceava

Vand teren intravilan situat in comuna Sadova jud Suceava zona Fundul Sadovei. Terenul are acces de la drum principal (asfalt). Stalp curent electric pe proprietate, avantaj in cazul unui racord. Dispune de apa curenta care tranziteaza proprietatea! Ideal pentru constructie de locuit gen casa sau cabana de vacanta! Priveliste deosebita. Terenul fiind pe 3 etaje! Actele sunt actualizate! Pret 24E/mp. Suprafata 1750mp. Pret 42500euro negociabil. Terenuri - Campulung Moldovenesc , Terenuri - Suceava

42500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(