Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Regim hotelier hoteluri/pensiuni Mures, Salard

 De inchiriat
Inchiriez cabana de Revelion in Salard, pe valea Jircai,Jud. Mures. Cabana are la mansarda doua camere, fiecare a cate 2 paturi ( unul matrimonial si unul de 1persoana ) si balcon. Incalzirea se face cu aeroterme si soba pe lemne. La parter un living cu o canapea extensibila,tv, bucatarie (frigider,aragaz,vesela) si o camera cu pat matrimonial si unul de 1 pers. Cabana beneficiaza de loc pt. gratar, ceaun si terasa. Cabana nu detine apa curenta . Capacitatea max. este de 10-12 persoane. Mai multe informatii la telefon!

Pe site din 14-08-2019
Vizualizari 3
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Hoteluri/pensiuni De inchiriat in localitatea Salard.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Hoteluri/pensiuni De inchiriat in localitatea Salard. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Salard.

Este Salard zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Mures, Salard  - 84000 EURO Proprietar 84000 €
Vanzare casa Mures, Salard - 84000 EURO Salard, Salard , jud. Mures

De vanzare cabana la munte, in localitatea Salard, comuna Lunca Bradului, judetul MS, langa drumul comunal, cu teren intravilan in suprafata de 2380 mp. Constructia este din lemn, P+1E si dependinte - 120 mp, compusa la parter din bucatarie, baie, living, la etaj 2 camere, 2 bai si o mini-mansarda. Afara dispune de foisor si terasa cu vedere directa la apa curgatoare si un garaj incapator din caramida - 49 mp, cu loc pt 2 autovehicule. Locatia este intr-o zona de vis, cu intimitate in ambianta apei curgatoare, teren mare si drept, fara vecini si deranj. Ofera o atmosfera extrem de relaxanta, fiind apreciata pentru aerul curat si armonia perfecta a naturii. Zona este potrivita atat pentru cei care cauta liniste, cat si pentru cei care doresc sa se bucure de distractie fara a fi deranjati. Proprietatea se preteaza atat la o casa familiala de vacanta cat si la un business in domeniul turismului. Acte la zi. Unic proprietar. Pret 84.000 eur Case de vanzare - Lunca Bradului , Case de vanzare - Mures

84000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(