Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Regim hotelier hoteluri/pensiuni Arges, Salatrucu

 De inchiriat
Pensiunea este situata intr- o zona superba cunoscuta pentru frumusetea ei, localitate specific muntoasa in apropierea Manastirii Valeni. Pensiunea imbina eleganta si naturaletea avand o capacitate de 12 locuri dispuse in : - living spatios - 6 camere - 6 bai - bucatarie complet utilata (aragaz, combina frigorifica, cafetiera, etc. ) - gratar - terasa - cablu TV - internet - incalzire centrala . Pensiunea se poate inchiria la cheie pentru grupuri de 12 persoane in vederea organizarii a diverse evenimente , sarbatori , conferinte , oferind liniste , relaxare deplina , aer curat, ajutandu- te sa te incarci cu energia necesara . Pensiunea este situata la 24 km de orasul Curtea de Arges. Va asteptam.

Pe site din 17-06-2019
Vizualizari 1
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Hoteluri/pensiuni De inchiriat in localitatea Salatrucu.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Hoteluri/pensiuni De inchiriat in localitatea Salatrucu. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Salatrucu.

Este Salatrucu zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Arges, Salatrucu  - 54000 EURO Proprietar 54000 €
Vanzare casa Arges, Salatrucu - 54000 EURO Salatrucu, Salatrucu , jud. Arges

Vand casa amplasata pe un teren , avand suprafata de 2500mp .Casa este de caramida , acoperis din tigla , are o suprafata de 82 mp , doua camere , bucatarie , baie functionala , beci accesibil din exterior , geamurile sunt de termopane. Bucataria si baia sunt deservite de o fosa biologica , amplasata in interiorul curtii.Casa este racordata la reteaua de curent electric si la reteaua de apa curenta Case de vanzare - Salatrucu , Case de vanzare - Arges

54000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Arges, Salatrucu  - 22000 EURO Proprietar 22000 €
Vanzare casa Arges, Salatrucu - 22000 EURO Salatrucu, Salatrucu , jud. Arges

Se vinde casa nefinalizata in Salatruc.( Salatrucu de sus ) + teren extravilan Suprafata utila: 188m Suprafata teren: 1616m2 intravilan Utilitati: curent electric, apa, canalizare. Detin toate actele necesare pentru procesul de vanzare-cumparare. *Casa necesita investitie pentru a putea fi locuita. Posibilitate de realizare pensiune. *Locuinta asezata la 10km de cel mai apropiat nod rutier al viitoarei autostrazi Bucuresti-Sibiu. Aditional se pot achizitiona terenuri extravilane astfel: 1. Teren extravilan suprafata totala 5955m2 fanete si fanete impadurite situat in comuna Salatrucu, zona Malaia, judet Arges. 2. Teren extravilan suprafata totala 16129m2 fanete si fanete impadurite, comuna Salatrucu, judet Arges. 3. Teren extravilan suprafata de 477m2 arabil situat in comuna Salatrucu, zona “in deal”. Info: 07******58 Case de vanzare - Salatrucu , Case de vanzare - Arges

22000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(