Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Regim hotelier hoteluri/pensiuni Brasov, Zarnesti

 De inchiriat
Situata in Plaiul Foii, Zarnesti-Brasov , la aproximativ 10 km de centru spre inima muntelui, aproape de Cabana Plaiu Foii, inconjurata de Muntii Piatra Craiului ,va ofera linistea si relaxarea dorita, intr-un decor natural de exceptie. Parcare privata gratuita ,in curte si facilitate de gratar.Aerul atat de proaspat si sanatos va asteapta! Vedere incantatoare spre munte, apa de izvor . Camerele ,(in numar de 4) sunt dotate cu mobilier nou, TV ,baie proprie cu cabina de dus. Casa are un living foarte spatios pentru reuniuni de grup, bucatarie dotata cu tot ce trebuie (plita,cuptor, cuptor cu microunde, frigider, vesela, tacamuri, pahare etc.), sistem audio foarte puternic, karaoke, poker, rummy. Din camera, cand deschizi geamul se aude susurul apei raului Barsa.Toate dotarile vilei sunt absolut noi. Din acest loc pornesc trasee turistice pentru explorarea peisajului montan din Piatra Craiului (muntii si Parcul National) rezervatia de ursi, Prapastiile Zarnestilor,cel mai vizitat obiectiv din Piatra Craiului, Schitul de la Coltul Chiliilor. Aici se infrunta celebrul Margelatu (Florin Piersic ) cu trupele arnautilor, in filmul Drumul Oaselor. Tot aici s-a turnat filmul Cold Mountain avand ca protagonisti pe Nicole Kidman si Jude Law. Pretul este de 1.200lei pe noapte in timpul anului. Se pot achizitiona sticle de vodka si sampanie premium: I AM Vodka(3L cu lumina), Perrier-Jouet Grand Brut 1.5L.

Pe site din 26-06-2021
Vizualizari 31
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Hoteluri/pensiuni De inchiriat in localitatea Zarnesti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Hoteluri/pensiuni De inchiriat in localitatea Zarnesti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Zarnesti.

Este Plaiul Foii zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Brasov, Zarnesti  - 100000 EURO Proprietar 100000 €
Vanzare terenuri constructii Brasov, Zarnesti - 100000 EURO Plaiul Foii, Zarnesti , jud. Brasov

Vand teren in Plaiul Foii Zarnesti, langa Cabana Plaiul Foii. 1002mp cu acces la rau si la strada principala. Curent + internet trase la poarta Terenuri - Zarnesti , Terenuri - Brasov

100000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(