Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Arges, Mica - 10700 EURO

10700 €  De vanzare
Case de vanzare izolate cu panouri sandwich Case si containere modulare pe structura metalica rezistenta si invelite cu panou sandwich termoizolant, proiectate pentru confort si durabilitate. Casele noastre sunt realizate in diferite modele si dimensiuni, din structura metalica invelite cu blocuri termoizolante, numite si panouri ”sandwich” (asamblate din panouri prefabricate industrial), geamuri si usi PVC si sunt de tip case locuibile (locuinte), garaje auto, birouri, magazine, depozite, spalatorii auto, containere de santier, containere de locuit, containere de paza. Termoizolarea corecta asigura un confort termic ridicat pentru locuit atat pe timpul verii cat si pe timpul iernii, cu costuri minime de incalzire si racirea a spatiului. Se pot folosi ca locuinte temporare sau definitive, case de vacanta din containere, container amblasabil in orice loc. In functie de zona in care vor fi amplasate si de destinatia containerelor (daca vor fi locuite tot timpul anului sau nu) se poate opta pentru izolatie suplimentara a peretilor exteriori. Casele din structura metalica sunt cunoscute pentru avantajele sale, precum: - pret mic de achizitie - costuri foarte mici de exploatare - timp de constructie foarte scurt (1 - 2 saptamani) - rezistenta totala la cutremure datorita structurii de rezistenta - nu necesita autorizatie de constructie - pot fi amplasate pe orice teren si oriunde - pot fi mutate oricand - pot fi reconfigurate/marite/micsorate oricand si dupa dorinta , cu un buget minim. De la A la Z Terminate! Pretul difera in functie de lucrare! Anslamblate pe pozitia dorita de client. Pentru orice nelamurire nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon. Case de vanzare - Curtea de Arges , Case de vanzare - Arges

Pe site din 13-03-2024
Vizualizari 55
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 64 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Mica.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Mica. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Mica.

Este Mica zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Arges, Mica  - 25000 EURO Proprietar 25000 €
Vanzare casa Arges, Mica - 25000 EURO Mica, Mica , jud. Arges

Vand jumatate de casa dintr-o casa parinteasca(ce apare in poze). Casa este din caramida si este in stare foarte buna. Este compusa din: - doua camere mari; - un hol mare; - un hol mic; - o camera subsol(beci) in fata casei se afla si o gradina, intrarea in casa este separata. Se vinde ce se vede in poze. Casa este pozitionata excelent, imediat la iesire in drumul judetean 73C, in comuna Musatesti( destul de aproape de centru). Toate actele facute. Case de vanzare - Musatesti , Case de vanzare - Arges

25000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(