Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Prahova, Campina - 385000 EURO

385000 €  De vanzare
Vand casa din caramida construita in 2011 renovata.complet in 2020 4 dormitoare. 4 bai. 1 living 2 terase 1 buc teren 500 mp. Zona rezidentiala campinita. Punct de. Reper.. Str. Vitorului cu str crisuri. Casa se afla pe str. Crisuri nr 11 casa are 296 mp locuibil. Va rog sa nu va grabiti. Sa comentati pretul pentru ca. in ziua de azi. Nu se mai poate construi sub 1500 euro pm. Terenul. Aferent. Val cel putin 70 mi euro. Curtea. A costat. Pavajul 10 mi de euro. Deci casa nu a fost facuta pentru vanzare. Sau folosit. Materiale de calitate. E o casa pretabila pentru. Locuit. Clinica gradinita etc. Are 296 mp locuibil. La gata. Parter etj si mansarda. Ganditi-va ca un ap de 70 mp in Campina o zona buna un bloc bun. Nu gasiti. Fara 100 mi euro. ! Pentru cei care cauta o locuinta. Va urez succes! Case de vanzare - Campina , Case de vanzare - Prahova

Pe site din 16-04-2024
Vizualizari 60
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 296 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Campina.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Campina. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Campina.

Este Campinita zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa  4 camere Prahova, Campina  - 225000 EURO Proprietar 225000 €
Vanzare casa 4 camere Prahova, Campina - 225000 EURO Campinita, Campina , jud. Prahova

Robert Dragan Casa Campina, Prahova Casa P+1E, situata in apropierea parcului Soceram, suprafata construita 180 mp, structura caramida cu stalpi si planseu din beton armat, finisaje moderne de calitate, finalizare 2024. Teren aprox 500 mp. Pret 225000 Euro + TVA. Detalii: https://www.casecampina.ro/ Tel: 0722809292 Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anuntul complet aici.

225000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Prahova, Campina  - 375000 EURO Proprietar 375000 €
Vanzare casa Prahova, Campina - 375000 EURO Campinita, Campina , jud. Prahova

Grigore Georgescu Casa superba Campina total independenta energetic Vand casa P+E in zona Campinita, mobilata si utilata ultra modern.Renovata si utilata cu cele mai de calitate materiale. vecini civilizati. Zona foarte linistita, curtea frumos amenajata cu flori si pomi fructiferi. Casa este compusa la parter din bucatarie spatioasa, modern amenajat, living, 2 dormitoare mari , 2 bai, terasa inchisa, camera tehnica, garaj iar la etaj sunt 4 dormitoare decomandate, 2 bai, un dressing mare si o bucatarie spatioase. Casa este complet izolata exterior, dotata cu Centrala termica si Pompa de caldura aer - apa. incalzirea se face independent pe fiecare etaj, la parter se face prin incalzire in pardoseala si la etaj prin calorifere. Casa dispune de 2 beciuri si de o fantana cu apa potabila folosita pentru apa de baut si apa menajera. Este complet independenta de curent, apa si canalizare. Curte frumos amenajata in suprafata de 1500mp. Casa se vinde complet utilata cu televizoare, frigidere, masina de spalat cu uscator, mobila si tot ce este necesar pentru a intra si locui. Casa dispune de sistem de supraveghere video cu detectie de masini si persoane, sitem automatizat de demotica pentru gestionare lumini, incalzire, interfon cu apelare pe telefon. Casa poate fi gestionata de oriunde din lume. Merita vizionata macar pentru inspiratie. Pret 375000 Euro Neg Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anuntul complet aici.

375000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(