Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere spatii comercial Dolj, Apele Vii - 0 EURO lunar

 De inchiriat
Inchiriez spatiu comercial 35 mp in comuna Apele Vii Dolj recent renovat. Spatiul dispune de partida de curent separata, apa, canalizare, soba pe lemne, usi metalice+usi termopan si a functionat ca magazin general pana in prezent.

Pe site din 03-04-2023
Vizualizari 25
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 35 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Spatii comercial De inchiriat in localitatea Apele Vii.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Spatii comercial De inchiriat in localitatea Apele Vii. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Apele Vii.

Este Apele Vii zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 2 camere Dolj, Apele Vii  - 99000 EURO Proprietar 99000 €
Vanzare apartament cu 2 camere Dolj, Apele Vii - 99000 EURO Apele Vii, Apele Vii , jud. Dolj

Punem la vanzare apartamentul nostru mult indragit situat la etajul 1, cu 2 camere si balcon, semidecomandat si cu o suprafata utila de 45 m2. Va lasam mai multe detalii mai jos.
 Despre Spatiu:
 Intrarea se face direct in hol, care este imbinat cu bucataria pentru a crea un spatiu mai generos. Din hol, se intra direct in livingul luminos si primitor care serveste ca centru al casei, oferind acces atat la dormitor, cat si la baie, ceea ce creeaza o circulatie fluida prin locuinta. Balconul este legat de living, oferind o lumina naturala in casa de dimineata pana seara. Este excelent pentru plante si poate fi transformat intr-o zona de relaxare cu usurinta. Vederea in curtea blocului este un mare avantaj, oferind liniste si frumusete datorita spatiilor verzi.
 Apartamentul vine mobilat si complet utilat cu: masina de spalat, frigider, hota, plita pe gaz si cuptor electric. Hota, plita si cuptorul sunt in garantie si sunt in functiune de doar o luna de zile, asa ca sunt ca noi. Mobila de bucatarie este noua (partea de jos inca cu folie protectoare) si complet suspendata, oferind un design aparte. Lipsa blatului si a chiuvetei prezinta o oportunitate de a va alege piese exact pe placul vostru. Usa de la intrare este noua, venind la pachet cu un sistem de securitate Ring doorbell. Cel mai mare avantaj al apartamentului este ca sistemul electric este refacut in totalitate, fiind dotat cu cele mai moderne si sigure instalatii electrice, oferindu-ti un mediu de trai linistit. Va putem oferi mai multe poze, OLX ne lasa sa incarcam doar 8. 

Despre Locatie:

 Nu exista o locatie mai buna decat aceasta. Apartamentul este situat la 3 minute de mers pe jos de Gradina Botanica, un loc ideal pentru plimbari, sport si timp in natura. Promenada Mall, un loc cu acces la divertisment, relaxare, cumparaturi, servicii si facilitati, este situat la 7 minute distanta. Pentru cumparaturi rapide, aveti un non-stop la 1 minut de scara, si Supeco la doar 3 minute. Direct cum iesiti din scara, aveti statii de autobuz si tramvai, care va conecteaza cu toate partile orasului. Daca aveti masina personala, exista nenumarate locuri de parcare, cel mai bun fiind cel din curtea blocului, unde este si vederea din apartament. Absolut toate locurile de parcare sunt la comun. 
Acest apartament reprezinta o oportunitate de neegalat pentru cei care cauta sa se bucure de confortul si functionalitatea unei locuinte moderne intr-o locatie de top din Craiova. 

 Despre Pret:

 Pretul este de 99000 EUR, usor negociabil. Pentru mai multe detalii, va asteptam cu un telefon. 2 camere - Craiova , 2 camere - Dolj

99000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  casa Dolj, Apele Vii  - 197000 EURO Proprietar 197000 €
Vanzare casa Dolj, Apele Vii - 197000 EURO Apele Vii, Apele Vii , jud. Dolj

Damila Aleea 1 zambilelor nr 21 Casa P+1E 160 m utili 180 suprafata desfasurat 300 m teren aceasta beneficiaza de : Pereti si tavane finisate vopsite scafe lumini ambientale si scafe perdea , bai cu gresie faianta mobilate si utilate casa scari trepte din granit balustrada , Podele parchet gresie , Usi montate cu pervaz fata spate ,terasa si scarile exterioare imbracate in gresie ,prize si intrerupatoarele montate plus multe altele Actele sunt gata asa ca aveti ocazia sa vedeti fix ce cumparati si sa nu mai stati cu griji pana la finalizarea contractului , mutarea se poate face in cateva zile Casa este formata din parter plus etaj cu doua placi de beton (inclusiv peste etajul 1 )plus terasa si camera tehnica , Compartimentarea La parter: dormitor , baie ,Bucatarie ,living ,terasa , camera tehnica La estaj: 3 dormitoare , balcon , baie , dressing , Constructie solida din structura de beton si Zidaria din caramida porotherm la exterior sa folosit izolatie din polistiren eps 80 si tencuiala decorativa siliconata Tencuiala la interior sa efectuat manual (solida) Sape mecanizate Sistemul de climatizare (Incalzire racire ) se face cu pompa de caldura de ultima generatie controlata de pe telefon si Incalzire in pardoseala Romstal cu reglaje de temperatura individuale pe fiecare camera Tamplarie win Acoperis din tabla o,5 Instalatie electrica si bransament trifazic Am respectat proiectul 100% atat din punc de vedere al structuri cat si al arhitecturi , detin certificate probe beton , test fier , certificate de calitate la tot ce sa folosit inainte de a va cumpara o locuinta va asteptam la o vizionare cel putin pentru a compara calitatea de pe piata ! Totul este inclus in pret Va multumim Case de vanzare - Craiova , Case de vanzare - Dolj

197000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament  cu 2 camere Dolj, Apele Vii  - 320 EURO lunar Proprietar 320 €
Inchiriere apartament cu 2 camere Dolj, Apele Vii - 320 EURO lunar Apele Vii, Apele Vii , jud. Dolj

Propun spre inchiriere un apartament modern si proaspat renovat, situat in cartierul Valea Rosie, in imediata apropiere a restaurantului Dacia. Cu o suprafata de 37 de metri patrati, acest apartament ofera un spatiu intim si confortabil, potrivit pentru un cuplu sau o mica familie. Apartamentul dispune de 2 camere semidecomandate, fiind recent renovat si pregatit pentru prima inchiriere. Este dotat cu electrocasnice si mobilier noi , asigurandu-va conditii de locuit moderne si placute. Fiecare detaliu al apartamentului a fost gandit pentru a va asigura un confort optim si o experienta placuta de locuit. Amplasarea in cartierul Valea Rosie va ofera linistea si relaxarea de care aveti nevoie, in timp ce apropierea de restaurantul Dacia va permite acces rapid la diverse facilitati si servicii din zona. Pentru cei care cauta un camin modern si confortabil intr-o locatie convenabila, acest apartament este alegerea perfecta. Pentru mai multe informatii sau pentru a programa o vizionare, va invitam sa ne contactati. 2 camere - Popoveni , 2 camere - Dolj

320 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament  cu 2 camere Dolj, Apele Vii  - 470 EURO lunar Proprietar 470 €
Inchiriere apartament cu 2 camere Dolj, Apele Vii - 470 EURO lunar Apele Vii, Apele Vii , jud. Dolj

Persoana fizica ofera spre inchiriere un apartament frumos, pretabil pentru familie cu copii. Apartamentul a fost transformat din 2 camere decomandate intr-un apartament cu 3 camere semidecomandate, datorita balconului generos. Apartamentul se gaseste la etajul 3 dintr-un bloc cu 4 nivele intr-o zona linistita dar si aproape de centrul orasului - zona ROND. Apartamentul este complet mobilat si utilat cu tot ceea ce este necesar pentru a va putea muta imediat, este utilat cu plita pe gaz si cuptor electric, combina frigorifica, cuptor cu microunde, masina de spalat vase, masina de spalat rufe, smart-tv, cablu tv si internet (wi-fi). In vederea inchirierii se solicita o luna garantie si o luna de chirie! 2 camere - Craiova , 2 camere - Dolj

470 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 2 camere Dolj, Apele Vii  - 86000 EURO Proprietar 86000 €
Vanzare apartament cu 2 camere Dolj, Apele Vii - 86000 EURO Apele Vii, Apele Vii , jud. Dolj

Vand apartament 2 camere, 52 de mp, semidecomandat, situat la parter intr-o zona foarte buna si linistita din Craiovita Noua. Apartamentul este situat la parter intr-un bloc cu 4 etaje, avand orientarea nord-vest, ceea ce ofera racoare chiar si in vele mai calduroase zile de vara. De asemenea, dispune de izolatie de 10 cm, centrala termica cu tevi de cupru, termopane la toate geamurile, gresie, faianta, parchet de calitate superioara. In imediata apropiere se afla Lidl, Kaufland, Auchan Craiovita dar si noul Mall Promenada. Statia de autobuz se afla la nici 2 minute, iar cea de tramvai la 5 minute de mers pe jos, ceea ce ii confera posibilatea accesului facil in toate zonele orasului. Apartamentul este foarte primitor si dispune de o sufragerie spatioasa, bucatarie, baie cu aerisire, un dormitor confortabil si generos precum si doua spatii de depozitare, toate amenajate cu bun gust.Apartamentul se vinde partial mobilat si utilat, perfect pentru a va muta in el. Pretul si celelalte detalii se negociaza in momentul vizionarii! Va asteptam cu mare placere la vizionare!! 2 camere - Craiova , 2 camere - Dolj

86000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(