Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere spatii comercial Bacau, Bacau - 6413 EURO lunar

6413 €  De inchiriat
IXIMO Agentie imobiliara va prezinta avand Comision 0% la Client,o proprietate-imediat disponibila- compusa din SPATIU VANZARE in HALA COMERCIALA(1087mp)CORP BIROURI MODERN P+1(256 mp /nivel),DEPOZIT( 378 mp) fiecare activ -SE POATE INCHIRIA INDIVIDUAL- beneficiind de intrare ,acces si contorizare PROPRIE(optional). Excelent pozitionata langa intrarea de la Supermarket SELGROS Bacau si amplasata pe un teren de 3723 mp ce poate oferi cca.50 locuri de parcare aceasta locatie(H sub grinda 3.85m) are o latime de 16 m si o lungime (TOTALA )de cca.100 m fiind bransata la TOATE utilitatile(curent putere industriala/apa /canalizare/gaz). Pret inchiriere SPATIU VANZARE 5,9 eur/mp!!! Pret inchiriere SPATIU depozit 4,5 eur/mp. Pret inchiriere CORP birouri 6,9 eur/mp. Imobilul clasificat GRAD II rezistenta foc,are put forat la 10 m adancime si conducta apa incendiu. Proprietarul asigura suport EFECTIV (implicare financiara)pentru autorizarea ISU in functie de obiectul de activitate(comert/productie/office).

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 09-06-2021
Vizualizari 675
Persoane interesate 639

Caracteristici:

Suprafata totala: 1087 m2
Suprafata utila: 1087 m2
Compartimentare: Decomandat
Etaj: 22/1
Camere: 3
Front stradal: 16 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Spatii comercial De inchiriat in localitatea Bacau.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Spatii comercial De inchiriat in localitatea Bacau. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bacau.

Este Nord zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  spatii comercial Bacau, Bacau  - 1200 EURO lunar Proprietar 1200 €
Inchiriere spatii comercial Bacau, Bacau - 1200 EURO lunar Nord, Bacau , jud. Bacau

Salon de infrumusetare dotat conform noilor norme DSP si autorizatiei I.S.U., salonul este dotat cu 10 posturi: Frizer, coafor, manichiura, pedichiura, intretinere corporala, masaj. Salonul este dotat cu 2 bai si 2 iesiri si este situat in partea de nord a orasului, mai multe detalii la telefon! Birouri - Spatii comerciale - Bacau , Birouri - Spatii comerciale - Bacau

1200 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(