Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere spatii comercial Vaslui, Barlad - 450 EURO lunar

450 €  De inchiriat
Oferim spre inchiriere spatiu comercial ultracentral cu acces stradal. Oferim spre inchiriere sau vanzare spatiu comercial ultra central situat la demisol. ,pretabil pentru bar,cafenea,pub.80 metri patrati Birouri - Spatii comerciale - Barlad , Birouri - Spatii comerciale - Vaslui

Pe site din 13-10-2024
Vizualizari 5
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 35 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Spatii comercial De inchiriat in localitatea Barlad.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Spatii comercial De inchiriat in localitatea Barlad. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Barlad.

Este Ultracentral zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 2 camere Vaslui, Barlad  - 55000 EURO Proprietar 55000 €
Vanzare apartament cu 2 camere Vaslui, Barlad - 55000 EURO Ultracentral, Barlad , jud. Vaslui

Vand apartament, 2 camere, decomandat,ultracentral(langa Primarie), in municipiul Barlad, judetul Vaslui. Suprafata construita apartament: 65 mp. Apartamentul este situat la etajul 2, in bloc de P+3 etaje,vis a vis de cabinetele Stoian&Ungureanu, are 2 camere (se poate compartimenta in 3 camere), o baie,o bucatarie, un hol si are vedere atat inspre platoul Piata Civica cat si spre cabinetele Stoian&Ungureanu,locuri de parcare in fata blocului .In pret este inclusa si o boxa la parter pe casa scarii cu acces personal. Dotari: centrala termica Ferroli, aer conditionat, gresie, faianta, parchet rezistent la trafic intens-provenienta Germania,tamplarie interior marca TROCAL(Made in Germany) si geamuri tip termopan LOW-E tratat cu un strat de ioni de metale nobile (termoizolant)in toate camerele(inclusiv la baie), usa principala metalica,internet/TV/telefon fix fibra optica DIGI,apometru. Apartamentul este pretabil pentru birou/cabinet,are toate actele in regula,intabulare,impozit platit,revizie instalatie gaz si centrala termica efectuate 30.05.2024,liber,disponibil imediat. Accept schimb cu casa in Barlad,plus diferenta. Pentru vizionare, sunati la numarul 07 sapte unu cinci unu unu trei 67 sau 07 sapte zero sase zero opt doi 04. Negocierea se face la fata locului. 2 camere - Barlad , 2 camere - Vaslui

55000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(