Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere spatii comercial Ilfov, Berceni - 210 EURO lunar

210 €  De inchiriat
Ofer spre inchiriere spatiu in suprafata de 85 mp pentru depozitare / atelier / garaj / alte destinatii. Este vorba de o mica hala de 170 mp situata in imediata apropriere a Bucurestiului (comuna Berceni, la 1 km de centura) din care se inchirieaza jumatate (unitate distincta). Constructia este structura metalica, cu panouri sandwich de 10 cm (grosimea cea mai mare standard - laterale plus acoperis). Inaltimea la coama este de 4.2 m iar pe laterale de 3 m - spatiul de depozitare creste si pe verticala. Facilitati: apa curenta, grup sanitar cu instant pentru apa calda, instalatie electrica interior-exterior led, contorizare proprie. Podea din beton elicopterizat. Acces separat, usa sectionala cu motor electric (se poate realiza si una pietonala). Posibilitate actuala incalzire electrica/alte modalitati sau pe viitor (termen scurt) pe gaze. Teren imprejmuit, camere de supraveghere cu acces pe telefon si alarma. Pentru depozitare, exista spatiu (destul) si in curte. Pretul de inchiriere este de 1000 lei/luna.

Pe site din 14-06-2021
Vizualizari 24
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 85 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Spatii comercial De inchiriat in localitatea Berceni.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Spatii comercial De inchiriat in localitatea Berceni. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Berceni.

Este Berceni zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  spatii comercial Ilfov, Berceni  - 750 EURO lunar Proprietar 750 €
Inchiriere spatii comercial Ilfov, Berceni - 750 EURO lunar Berceni, Berceni , jud. Ilfov

Adina Cutitaru Spatiu de inchiriat Com.Berceni judetul Ilfov inchiriez spatiu comercial stradal in comuna Berceni judetul ilfov, bulevardul principal 1 mai nr 112! Spatiul are 50 mp si dispune de 2 anexe plus terasa!.Mai multe detalii la

750 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(