Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere spatii comercial Dolj, Bucovat - 1 EURO lunar

1 €  De inchiriat
Spatii comerciale. Imobilul este situat in Com Bucovat ( 3km Craiova), in incinta fostei tabacari. Accesul se realizeaza prin strada principala, acces TIR. Utilitati: electricitate, canalizare , apa. Cladirea este compartimentata, se pot inchiria diferite dimensiuni de la 10mp pana la 1500 mp plus.

Pe site din 27-06-2021
Vizualizari 24
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 10 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Spatii comercial De inchiriat in localitatea Bucovat.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Spatii comercial De inchiriat in localitatea Bucovat. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucovat.

Este Bucovat zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa  5 camere Dolj, Bucovat  - 94000 EURO Proprietar 94000 €
Vanzare casa 5 camere Dolj, Bucovat - 94000 EURO Bucovat, Bucovat , jud. Dolj

Fortan Florin Casa de vanzare in Bucovat Dolj Casa are toate utilitatile 700 metri patrati din care 120 utili casa sa vinde cu mopila cu tot detalii la telefon 0771123294 Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anuntul complet aici.

94000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Dolj, Bucovat  - 96000 EURO Proprietar 96000 €
Vanzare casa Dolj, Bucovat - 96000 EURO Bucovat, Bucovat , jud. Dolj

Casa se afla in comuna Bucovat , are toate utilitatile, are 120 de m patrati , terenul are 670 m patrati, merita vazuta , mai multe detalii la telefon 07******39 Case de vanzare - Bucovat , Case de vanzare - Dolj

96000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament  cu 2 camere Dolj, Bucovat  - 500 EURO lunar Proprietar 500 €
Inchiriere apartament cu 2 camere Dolj, Bucovat - 500 EURO lunar Bucovat, Bucovat , jud. Dolj

INCHIRIEZ IN BLOC NOU(DAT IN FOLOSINTA IN 2024), APARTAMENT CU DOUA CAMERE DECOMANDATE, 68M.P., MOBILAT IN TOTALITATE !!! % BLOC NOU 2024 !!! Este situat semicentral, pe str.Elena Teodorini, nr.51, et.2, in spatele stadionului Ion Oblemenco in apropiere de scoala Obedeanu si facultatea de Agronomie. Apartamentul are doua dormitoare decomandate si bucataria cu living generos, doua balcoaane individuale pentru fiecare camera, apartamentul este prevazut cu incalzire in pardoseala, termopane Salamadar, centrala termica individual pe gaze marca Saunier Duval, gresie, faianta, parchet, usile marca PINUM. La parterul blocului sunt spatii comerciale. In curtea interioara sunt locuri de joaca pentru copii. Privind parcarea este individuala, totodata, este specificat nr.locului de paracare in contract. Intrarea in incinta curtii interioare este prevazuta cu bariera, se intra atat de pe str.Elena Teodorinii cat si de pe str.Bucovat. Imobilul se afla intr-o stare impecabila, apartamentul este la prima inchiriere si nu a fost niciodata locuit anterior, aceasta reprezinta o oportunitate de a va face un camin la standardele cele mai inalte, fara a fi influentat de uzura anterioara! Totul este functional! Apartamentul se inchiriaza pe termen lung! Cei interesati pentru a vizualiza apartamentul va rog sa ma contactati la nr. de telefon, zero sapte patru opt unu sapte unu patru noua opt. ATENTIE! OFER SERIOZITATE MAXIMA SI PRETIND SERIOZITATE MAXIMA !!! Sunati numai daca sunteti interesat 100% . Exclus intermediari ! Pretul chiriei este de 500 euro/luna, plus garantia in valoare a doua luni de chirie. Nenegociabil. Cu respect, Daniel 2 camere - Craiova , 2 camere - Dolj

500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Dolj, Bucovat  - 16900 EURO Proprietar 16900 €
Vanzare terenuri constructii Dolj, Bucovat - 16900 EURO Bucovat, Bucovat , jud. Dolj

Gabriel Teren Intravilan Sarbatoarea, 694 mp, deschidere la drum 17.5 m, Va propunem spre vanzare () teren intravilan la Sarbatoarea (sau schimb cu garsoniera, apartament, auto, pret teren la schimb 36000 ), suprafata totala de 694 mp, deschidere la strada 17.50 m, acces la strada asfaltata, utilitati la poarta precum: apa, curent, tv, internet.Terenul se afla la 6 km de Craiova.Terenul se afla intr-o zona cu padure in apropiere, liniste, aer curat.Oportunitate pentru investie, constructie locuinta familiala sau comerciala.

16900 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(