Anunturi imobiliare particulari

Inchiriere spatii comercial Bucuresti, Brancoveanu - 3700 EURO lunar

3700 €  De inchiriat
Va propun pentru inchiriere o afacere la cheie, un restaurant aflat in parcul Tineretului, o zona cu trafic pietonal intens ceea ce garanteaza un flux continuu de clienti. Suprafata generoasa si cele doua terase de la parter si etaj, il fac sa fie suficient de incapator atat in sezonul cald cand toata lumea cauta sa stea pe terasa la aer, cat si in sezonul rece. Restaurantul este complet mobilat si utilat si dispune de toate utilitatile, inclusiv curent electriv la 380v, care este indispensabil in cazul unui restaurant.Salonul de evenimente cu o capacitate de 100-120 locuri poate genera venituri lunare substantiale, inclusiv in lunile in care se presupune ca numarul de clienti este mai mic. Acesta este complet mobilat si utilat astfel incat evenimentele sa se poata desfasura in conditii optime. Ca si dotari are doua grupuri sanitare, sistem de AC si ventilatie, sistem de supraveghere video, alarma, bar, masina de gheata, casa de marcat.Un plus al acestui local, sunt cele 2 garsoniere situate la etaj, complet mobilate care pot fi oferite persoanelor care isi organizeaza evenimentul in cadrul restaurantului.Bucataria complet utilata, dispune de urmatoarele: 2 aragazuri, 2 friteoze, hota, cuptor de pizza, convectomat, masa rece masa pizza, camera frigorifica cu o suprafata de 9 mp, 2 lazi frigorifice, congelator, frigider, vesela, ustensile pentru gatit. Suplimentar, in exteriorul restaurantului se afla si un gratar exterior dotat si cu protap.Terasa de vara, dispusa pe doua nivele (parter si etaj), are o capacitate de 100-120 de locuri, este complet mobilata si este dotata cu bar.Pentru mai multe informatii si vizionari, va stau la dispozitie.


Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 06-04-2018
Vizualizari 1
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata totala: 380 m2
Suprafata utila: 298 m2
Confort: 1
Compartimentare: Semidecomandat
Etaj: 1/1
Camere: 6

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Anunturi din aceeasi zona:
Proprietar 93000 €
Vanzare apartament 4 camere Brancoveanu, Bucuresti Brancoveanu, Bucuresti

Brancoveanu, stradal la 6 min. metrou, Situat la intersectia cu Secuilor, 1/8, bloc 1987, cf. 1 sporit decomandat 101 mp, hol H, cea mai mare impartire de apartament din zona, toate actele, se accepta credit, negociabil urgent, liber, COMISION 2 %

93000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar 69000 €
Vanzare apartament 3 camere Brancoveanu, Bucuresti Brancoveanu, Bucuresti

Persoana fizica - ofer spre vanzare apartament cu 3 camere , semidecomandat,etaj 3/4 . Locuinta este proaspat renovata , gresie , faianta , parchet , centrala proprie de apartament,instalatie sanitara schimbata , loc de parcare. Locuinta este izolata termic pe interior ,mobila de bucatarie este noua si ramane la cumparator , sufragerie echipata cu aparat de aer conditionat. Boxa pentru depozitare la subsolul blocului. An constructie 1968 - bloc fara risc seismic Se accepta si propunere de schimb cu apartament 2 camere (confort 1) situat in zona metrou Brancoveanu sau strada Secuilor. Accept colaborare cu agentie imobiliara , fara exclusivitate, ofer comision

69000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 45000 €
Apartament 2 Camere Brancoveanu Oltenitei Brancoveanu, Bucuresti

Avem apartamentul perfect pentru tine! Iata si motivele: - Este complet mobilat si utilat . Are un aer foarte calduros si primitor! Este calduros iarna, racoros vara ! Situat la parter din 10, beneficiaza de serviciu curatenie scara, supraveghere video si interfon. La doar cateva minute de mers pe jos se afla statia de metrou Constantin Brancoveanu si Piata Sudului , RATB la 100 m, accesul catre centrul orasului se face foarte rapid si usor. Este intr-o zona foarte linistita, aproape de Mall Sun Plaza si magazine cum ar fi : -Mega image, Farmacie, si alte utilitati la doar 50m. Vino la o vizionare sa te convingi, suntem siguri ca te vei indragosti pe loc!

45000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 360000 €
Vanzare spatii comercial Bucuresti, Brancoveanu - 360000 EURO Brancoveanu, Bucuresti

Va propun o afacere la cheie, un restaurant aflat in parcul Tineretului, o zona cu trafic pietonal intens ceea ce garanteaza un flux continuu de clienti. Suprafata generoasa si cele doua terase de la parter si etaj, il fac sa fie suficient de incapator atat in sezonul cald cand toata lumea cauta sa stea pe terasa la aer, cat si in sezonul rece. Restaurantul este complet mobilat si utilat si dispune de toate utilitatile, inclusiv curent electriv la 380v, care este indispensabil in cazul unui restaurant. Salonul de evenimente cu o capacitate de 100-120 locuri poate genera venituri lunare substantiale, inclusiv in lunile in care se presupune ca numarul de clienti este mai mic. Acesta este complet mobilat si utilat astfel incat evenimentele sa se poata desfasura in conditii optime. Ca si dotari are doua grupuri sanitare, sistem de AC si ventilatie, sistem de supraveghere video, alarma, bar, masina de gheata, casa de marcat. Un plus al acestui local, sunt cele 2 garsoniere situate la etaj, complet mobilate care pot fi oferite persoanelor care isi organizeaza evenimentul in cadrul restaurantului.Bucataria complet utilata, dispune de urmatoarele: 2 aragazuri, 2 friteoze, hota, cuptor de pizza, convectomat, masa rece masa pizza, camera frigorifica cu o suprafata de 9 mp, 2 lazi frigorifice, congelator, frigider, vesela, ustensile pentru gatit. Suplimentar, in exteriorul restaurantului se afla si un gratar exterior dotat si cu protap.Terasa de vara, dispusa pe doua nivele (parter si etaj), are o capacitate de 100-120 de locuri, este complet mobilata si este dotata cu bar.Pentru mai multe informatii si vizionari, va stau la dispozitie.

360000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 64990 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Brancoveanu - 64990 EURO Brancoveanu, Bucuresti

Va prezint spre vanzare un apartament cu 3 camere, cu impartire eficienta, situat la etajul 5 al unui imobil ingrijit cu vecini civilizati. Apartamentul beneficiaza de vedere libera, este luminos si este prevazut cu mai multe spatii de depozitare. Pentru detalii/vizionari va rog sa ma contactati!

64990 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 609000 €
Imobil D+P+1+2+3+M Tineretului, Metrou, lipit de parc, bun pentru Investitie Brancoveanu, Bucuresti

Imobil D+ P+3 + M fiecare nivel in diverse stadii de finalizare. Parter = 181,72 mp compus din 2 apartamente de 65 mp fiecare open space 80% finalizate Etaj 1 = 168,86 mp open space la stadiul de tencuiala Etaj 2 = 176,76 mp open space la stadiul netencuit Etaj 3 = 174,89 mp open space la stadiul netencuit Mansarda = 130 mp open space la stadiul netencuit Demisol = 160,89 (se poate amenaja un spatiu pentru Cafenea ...) Suprafata construita a imobilului este de 993,12 mp La fiecare nivel se pot realiza cate 2 apartamente Imobilul are o vedere deosebita spre parcul Tineretului (stada este lipita de parc) Imobilul se preteaza pentru investitii

609000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 51000 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Brancoveanu - 51000 EURO Brancoveanu, Bucuresti

Va propunem spre vanzare, un apartament cu 2 camere, situat in apropierea B-dului Constantin Brancoveanu, intr-un bloc constructie in 1975 confort 1 , decomandat, etaj 2 din 4, suprafata utila de 51 mp, cu 1 grup sanitar. Curat, geamuri tripan, gresie , faianta. Cadastru si intabulare, se accepta si Parima Casa.

51000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 63642 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Brancoveanu - 63642 EURO Brancoveanu, Bucuresti

New World Residence Luicã este unul dintre cele mai bine compartimentate ansambluri rezidențiale din zona de sud a Bucureștiului. Acesta dispune de apartamente decomandate cu bucătării separate și spațioase, terase cu lățimea maximă de 1,80 metri, spații generoase pentru depozitare, precum și parcări subterane și supraterane. Parterul primei clădiri este format din spații comerciale cu destinație mixtă, iar în incinta ansamblului rezidențial va fi amenajat și un loc de joacă pentru copii. Terenul pe care este dezvoltat acest ansamblu rezidențial are o suprafață de 5200 mp. Accesul la mijloacele de transport în comun se realizează facil, stația de RATB fiind amplasată chiar în fața ansamblului. Fiecare apartament se vinde complet finisat, branșat la toate utilitățile sectorului 4 și contorizat individual. Dezvoltatorii ansamblului rezidențial New World Residence Luică oferă clienților posibilitatea de personalizare a locuinței achiziționate prin alegerea finisajelor de interior dintr-o gamă generoasă de modele și culori, dacă rezervarea se face din timp. Structura imobilelor din cadrul ansamblului rezidențial se realizează în conformitate cu cele mai stricte cerințe și standarde în vigoare privind calitatea și rezistența la seism conform noului cod seismic emis în 2013, din beton armat de cea mai bună calitate cu certificate ISO pentru grinzi, stâlpi și plăci de separare, iar închiderile pereților se realizează cu cărămidă Porotherm atât la exterior, cât și la interior, peste care se va aplica întreg termosistemul de anvelopare termică de ultimă generație.

63642 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 699000 €
Vanzare Spatiu Birouri Brancoveanu langa parcul Oraselul Copiilor Metrou Brancoveanu, Bucuresti

Vanzare Spatiu Birouri Brancoveanu langa parcul Oraselul Copiilor Metrou Brancoveanu, an constructi 2014, S+P+1+2+3+M. Are 4 camere pe fiecare nivel total 20 camere, suprafata teren 310 mp, suprafata desfasurata 1000 mp, amprenta 187 mp

699000 €

   Spatii birouri

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 699000 €
Spatiu Comercial de Vanzare Brancoveanu Oraselul Copiilor 20 camere Brancoveanu, Bucuresti

Vanzare Spatiu Comercial Brancoveanu langa parcul Oraselul Copiilor Metrou Brancoveanu, an constructi 2014, S+P+1+2+3+M. Are 4 camere pe fiecare nivel total 20 camere, suprafata teren 310 mp, suprafata desfasurata 1000 mp, amprenta 187 mp

699000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 77900 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Brancoveanu - 77900 EURO Brancoveanu, Bucuresti

Va propunem spre vanzare, un apartament cu 3 camere, situat in apropierea B-dului C Brancoveanu, intr-un bloc nou cu finalizat constructie in mai 2017, confort 1 , decomandat, etaj 3 din 3+Pod, suprafata utila de 76 mp, cu 2 grupuri sanitare si 2 balcoane. loc de parcare inclus in pret Apartamentul se preda complet finisat cu: - geamuri panoramice - tamplarie PVC - tripane - gresie, faianta si parchet - centrala termica proprie si radiatoare din otel - usi de interior din lemn si metalica la exterior - baia complet utilata Comision 0% Direct dezvoltator!

77900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 58500 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Brancoveanu - 58500 EURO Brancoveanu, Bucuresti

Oferta direct de la dezvoltator! Comision 0! Apartamentul disponibil pentru vanzare se afla intr-un imobil P+3 , unde sunt regasite apartamente cu 2 camere la diferite suprafete, precum si o garsoniera. Apartamentul se livreaza la cheie, complet functional, cu bransamentele la utilitati racordate si centrala termica individuala pusa in functiune. Finisajele sunt de nivel superior (tamplarie PVC , usi interior, parchet 8 mm dublu click, faianta si gresie import , instalatii sanitare. Baile sunt complet echipate cu obiecte sanitare si armaturi de calitate. Intrerupatoarele, prizele si sigurantele vor fi de brand de marca si cu design modern. Contorizarea este separata pentru apa, curent si gaze. Cablul pentru TV si internet va fi cablat urmand sa se faca legatura pentru fiecare locatar din afara apartamentului. Accesul in incinta se va face prin intermediul unui interfon. Fotografiile de interior sunt cu titlu de prezentare si reprezinta imagini din fostele proiecte ale dezvoltatorului.

58500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 63500 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Brancoveanu - 63500 EURO Brancoveanu, Bucuresti

Coldwell Banker va ofera spre vanzare un apartament de 2 camere situat la mica distanta de statia de metrou Brancoveanu si Parcul Tineretului. Apartamentul are o suprafata utila de peste 62 de mp si este decomandat. Cele doua camere au fost convertite pentru activitate de birou, iar bucataria si baia au fost adaptate conform normelor legale pentru sediu de firma. Instalatiile electrice si sanitare au fost renovate si au fost adaugate trasee electrice pentru a eficientiza activitatea unei firme in apartament. Apartamentul are centrala termica proprie si este foarte eficient din punct de vedere energetic. Intrarea se face direct din bulevardul Constantin Brancoveanu, iar pana la metrou sunt aproximativ 5-10 minute de mers pe jos. Scara imobilului este curata si ingrijita, marturie a calitatii locatarilor. Pentru mai multe detalii si vizionari, va stau la dispozitie.

63500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate Sugestie de Prezentare 58000 €
Vanzare apartament 3 camere Brancoveanu- Nitu Vasile Brancoveanu, Bucuresti

 CG31134  Vanzare apartament 3 camere Brancoveanu- Nitu Vasile amplasat in zona stradala adiacent bulevardului. Apartamentul este situat la etajul 7 al unui imobil construit in anul 1976,  cu un regim de inaltime de P+10, are o configuratie decomandata, desfasurat pe o suprafata de 69 mp, formata din living, doua dormitoare, bucatarie, baie si 1 balcon desfasurat pe toate cele 3 camere cu vedere spre vest . Apartamentul se prezinta nemobilat si nerenovat    In vederea vanzarii, proprietarul pune la dispozitie, cadastru si intabulare si toate documentele in regula.    Pretul de vanzare este de 58000 euro            

58000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 360000 €
Casa de lux 6 camere Brancoveanu, Bucuresti

Propunem spre vanzare vila de lux intr-o zona selecta a capitalei! CASA SE VINDE COMPLET MOBILATA Aceastã locație este perfectã pentru familia dumneavoastrã, la 100m distanțã, pe strada alãturata, situându-se o grãdinița şi o şcoala iar cu urmatoarele dotãri şi finisaje o veți gasi cea mai bunã soluție pentru confortul şi siguranța doritã. vila 2011, 380 mp suprafata construita, 6 camere, 5 bai, garaj, foisor, o terasa mare, 3 balcoane, teren 275 mp, finisaje de cea mai buna calitate, granit, inox, centrala termica performanta, acte complete, mobilata

360000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision 56200 €
brancoveanu turnu magurele 0% comision Brancoveanu, Bucuresti

apartament etaj 1/4, an constructie 2017,SUPRAFATA 57 MP, direct dezvoltator, cadastru, intabulare, accept credit, decomandat, bucatarie inchisa, balcon, centrala proprie, TVA inclus POZE CU TITLU DE PREZENTARE, loc de parcare inclus

56200 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 45000 €
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Brancoveanu, Bucuresti

-vand apartament exact pe b.dul Constantin Brancoveanu -suprafata utila 38cm2 -suprafata totala 40cm2 -bloc reabilitat total in 2016(vara nu este nevoie de aer conditionat iar iarna este foarte cald ) -statie de metrou la 5 minute -scara moderna cu camere de supraveghere si interfon -parter inalt cu intimitate si confort -proprietar ,acte la zi -accept si credit

45000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 257 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Brancoveanu, Bucuresti

Inchiriez apartament 2 camere ,decomandat,zona Brancoveanu. Recent renovat,utilat complet,amplasat foarte aproape de mijloace de transport in comun.

257 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 69950 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Brancoveanu, Bucuresti

Proprietar - Apartament confort (3 camere) recent reamenajat cu urmatoarele dotari: - Climatizare 12,000 btu - inverter A++ - Gresie, faianta, parchet, termopane, rulouri exterioare PVC - Obiecte sanitare noi + chiuveta bucatarie inox (double corp), hota conectata la exterior - Usa metalica + boxa + loc parcare platit + balcon de 11 metrii ( jumatate inchis in termopan, va fi inchis tot in procesul de anvelopare ) - Insorit cu vedere in parcul de joaca, boxa la subsol 4x3 metrii ( subsol foarte inalt, curat, uscat cu instalatii canalizare si apa noi), scara linistita recent igienizata si reamenajata cu interfon acces, coloane de apa + termoficare schimbate in 2014 - Mijloace de transport in fata blocului situat la intersectia Bdul Constantin Brancoveanu cu strada Nitu vasile ( 3 statii de autobuz de statia de metrou Brancoveanu ) - Zona civilizata si linitita cu acces supermarketuri, spital, transport comun in toate directiile langa bloc Blocul pozitionat la bulevard este in curs de anvelopare ( in prezent se lucreaza iar termenul de finalizare este iunie 2018 ) Pentru mai multe detalii va rog sunati dupa ora 18:00 in timpul saptamanii sau toata ziua in weekend Comisionul agentiilor imobiliare nu este inclus in preturile prezentate

69950 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 81 €
Vanzare apartament cu 3 camere semidecomandat Brancoveanu, Bucuresti

Apartament 3 camere,confort 1,semidecomandat,situat la etajul 4 din 10 an constructie 1987.Dispune de gresie , faianta,termopan,parchet glaf geamuri,loc de parcare,boxa la subsol.Vederea este pe spate. Zona accesibila mijloacelor de transport in comun centre comerciale,scoli,gradinite., Incalzire: Centrala bloc, Etaj: Etaj 4, Confort: 1, Compartimentare: Semidecomandat, numar etaj: 10, numar camere: 3, numar loc de parcare: 1, numar bai: 2, suprafata utila: 66,66, anul constructiei: 1987, Accept schimburi, Licitatie / executare

81 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 39000 €
Vanzare garsoniera Brancoveanu, Bucuresti

Garsoniera B-dul Brancoveanu , mobilata si utilata cu electrocasnice,termopane,gresie ,faianta, parchet,suprafata 33 mp incadrata confort 1 , semidecomnadat, bloc din 1978, caldura si apa calda Radet,apometre apa, statie Ratb la 300m de fata blocului, la 5 minute de metrou, Piata Sudului,Oraselul copiilor si cu o frumoasa priveliste spre parc. Exclus agentii.

39000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 93510 €
Vanzare casa Brancoveanu, Bucuresti

Constantin Brancoveanu, casa veche, cu drept de consolidare p+2+m, acte in regula, fiscal curat, stradal, disc.,

93510 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare
Inchiriere garsoniera Brancoveanu, Bucuresti

garsoniere complet mobilate si utilate modern, pret 60lei/3ore sau 100-120lei pe zi, Incalzire: Incalzire centralizata, Etaj: Parter, Confort: 1, Compartimentare: Decomandat, suprafata utila: 34

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 77000 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Brancoveanu, Bucuresti

Dezvoltator, vand apartament 3 camere cu suprafata de 85mp utili, situat in zona Brancoveanu, aproape de piata Resita. Blocul este finalizat in 2017 iar in apartamente urmeaza sa montam finisajele alese de viitorul cumparator. Locuinta se vinde finisata complet si racordata la toate utilitatile capitalei. Avem contorizare individuala si centrala proprie de apartament. Va puteti muta in maxim 2 luni., Incalzire: Centrala proprie, Etaj: Etaj 4, Confort: 1, Compartimentare: Decomandat, numar etaj: 5, numar camere: 3, numar loc de parcare: 1, numar bai: 2, suprafata utila: 85, anul constructiei: 2017

77000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 31500 €
Vanzare garsoniera Brancoveanu, Bucuresti

Garsoniera superba -sector 4,etaj 2/5 Imobilul propus spre vanzare este situat intr-un ansamblu rezidential nou,ce cuprinde 4 blocuri cu regim de inaltime P+5 etaje. Ansamblul dispune de acces rapid catre statia de RATB,141,312,220,232 si punctele de interes major din care enumeram : centrele comerciale (Carrefour, Lidl, Selgros, Auchan, Jumbo, Metro), unitatile de invatamant si centre medicale. Imobilul dispune de contorizare individuala, internet, televiziune RCS-RDS, spatii comerciale, finisaje la alegere. Locuinta are suprafata utila de 40 mp, fiind situata la etajul 2/5.Imobilul dispune de lift. Se vinde complet finisata: centrala termica 24 kw, gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare din ceramica de buna calitate, usa metalica anti-efractie 2 inchideri, usi interior din lemn, tamplarie PVC Rehau cu geam termopan 4 anotimpuri. Pretul de 31.500 euro contine tva 5 % La plata cash in avans ofer discount 5% Pozele de interior au caracter informativ,finisajele fiind la alegerea cumparatorului! Merita vazuta! Termen de finalizare imobil/acte:Iulie 2018 Direct dezvoltator,comision 0%., Incalzire: Centrala proprie, Etaj: Etaj 2, Confort: 1, Compartimentare: Decomandat, numar etaj: 5, numar camere: 1, numar loc de parcare: 1, numar bai: 1, suprafata utila: 40, anul constructiei: 2018

31500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 1400 €
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Brancoveanu, Bucuresti

Brancoveanu, sector 4, semidec., 40 mp, mobilat, utilat, stradal, parter/4, frigider, masina de spalat, aragaz, TV led, internet+WiFi, ac, gresie, faianta, parchet, termopan, parcare, zona linistita, parc, aproape de metrou si RATB - exclus inter mediari

1400 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 232000 €
Vanzare casa 6 camere Brancoveanu, Bucuresti

Suprafata construita la sol 78 mp, suprafata desfasurata 248mp, suprafata utila totala 200 mp. Parter - living, bucatarie inchisa 17mp, spatiu depozitare, hol acces, 2 grupuri sanitare, camera tehnica, terasa 14mp. Etaj 1 - hol, dormitor matrimonial cu baie si dressing, doua dormitoare cu baie pe hol. Etaj 2 - hol, baie hol, doua dormitoare/ hobby room 36mp, balcon 8mp. Curte libera - 100 mp 2 locuri de parcare in curte. Toate utilitatile. Documentatie tehnica completa. Pretul de vanzare solicitat este pentru varianta cu exterior finalizat si interior la glet : - exterior : Tigla metalica Wetterbest, termosistem 10cm Austrotherm, tencuiala decorativa Baumit, pavaje, deck lemn terasa, usa metalica Maco, gard metalic la strada, interfon. - interior: instalatii sanitare, termice, electrice, incalzire pardoseala parter, sapa turnata, tencuiala+glet Baumit, tamplarie PVC Kommerling. mansarda izolata vata minerala 20cm. Vila se poate vinde si la cheie, la pretul de 253000 euro, negociabil, in functie de optiunile de finisare. Vila este situata la doar 12 minute de mers pe jos fata de statia de metrou Constantin Brancoveanu si parcul Oraselul Copiilor. Strada linistita, asfaltata, cu trafic redus. La pretul afisat nu se adauga TVA. Numar Bai: mai mult de 3 Posibilitate parcare: Da Nr. locuri parcare: 2 Aproape de metrou: Da Incalzire Gaz Canalizare Apa Curent

232000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 75000 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Brancoveanu, Bucuresti

2 Brancoveanu, dec., et. 12, particu lar, 3 camere, cf. 1, 2 balcoane, curat, actele la zi,

75000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 85000 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Brancoveanu, Bucuresti

Proprietar vand apartament 2 camere decomandat, 67 mp, parter, sectorul 4-zona Brancoveanu (metrou), bloc 1987, centrala termica + instalatie incalzire proprie, geam termopan nou, bucatarie open space utilata, parchet (izolatie 12mm) + usi interior noi, alarma imobil wireless cu conectare la dispecerat (optional), balcon cu spatiu depozitare autorizat conform legii (+12mp), loc parcare (posibilitate cesiune contract ADP), gresie (hol, bucatarie, baie) + faianta (bucatarie, baie), usa acces blindata. Izolatie completa a podelei executata prin subsol. Metroul si Parcul Copiilor se afla la 5 minute, bloc civilizat, fara restantieri. Apartamentul a fost renovat recent in proportie de 90%.

85000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 375 €
Inchiriere apartament cu 2 camere nedecomandat Brancoveanu, Bucuresti

70 mp,etaj 2, mobilat si utilat, loc parcare. apropiere magazine si statii RATB, trebuie vazut! Confort: Lux Tip imobil: Bloc de apartamente Numar Bai: 1 Posibilitate parcare: Da

375 €

   Apartament

Vezi Detalii
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(