Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere spatii comercial Bucuresti, Oltenitei - 150 EURO lunar

150 €  De inchiriat
Se ofera spre inchiriere uscatoria blocului, transformata in sediu de firma: - localizare stradala (Soseaua Oltenitei nr 244 vis-a-vis de Stadionul Romprim) - interfon - grup sanitar - camere de filmat - usa metalica - cutie postala pentru corespondenta Pentru vizionare sau orice alt detaliu, va rog sa sunati.

Pe site din 09-02-2023
Vizualizari 36
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Spatii comercial De inchiriat in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Spatii comercial De inchiriat in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Oltenitei zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  spatii comercial Bucuresti, Oltenitei  - 760 EURO lunar Proprietar 760 €
Inchiriere spatii comercial Bucuresti, Oltenitei - 760 EURO lunar Oltenitei, Bucuresti

Proprietar inchiriez spatiu ,situat in Sos Oltenitei nr 10, deschidere direct la bulevard, 19 mp utili ,disponibil de la 01.04.2024.In ultimii 5 ani a functionat aici amanet Tezaur.In fata spatiului sunt numeroase locuri de parcare, statie autobuz si tramvai.Vis-a-vis este Liceul Catolic.Pretul lunar al chiriei este de 760 euro.La semnare se achita 1 luna de chirie + 1 luna garantie, total 1520 euro.Alte detalii la tel 07********56. Birouri - Spatii comerciale - Sectorul 4 , Birouri - Spatii comerciale - Bucuresti

760 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Inchiriere  spatii comercial Bucuresti, Oltenitei  - 3500 EURO lunar Proprietar 3500 €
Inchiriere spatii comercial Bucuresti, Oltenitei - 3500 EURO lunar Oltenitei, Bucuresti

Bogdan Moga Spatiu comercial Spatiul are 90mp. si este compus din 1 camera tehnica, 1 baie si 3 camere, dar din camera mare se mai poate face o camera la nevoie, deci ar putea fi 4 camere. Spatiul se afla in sectorul 2, cartierul Tei, este la etajul 1 al vilei albastre din poza, intr-o mica interesctie, cu vad si vizibilitate excelenta. Dispune de toate utilitatile, iarna este cald in interior nici n-ar fi nevoie de caldura iar vara temperatura se pastreaza foarte bine, asta inseamna facturi mult mai mici.Spatiul este inca in curs de amenajare, dar in curand va fi gata. Mai multe detalii la telefon

3500 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Inchiriere  spatii comercial Bucuresti, Oltenitei  - 1000 EURO lunar Proprietar 1000 €
Inchiriere spatii comercial Bucuresti, Oltenitei - 1000 EURO lunar Oltenitei, Bucuresti

Sandu Inchiriez spatiu birouri/comercial stradal PROPRIETAR 100mp Direct Proprietar inchiriez spatiu comercial / birouri stradal La etaj1 Bd Ion iriceanu intersectat cu sos Oltenitei si Sos Berceni sector 4 toate utilitatileVecinatati: benzinarie MOL100mp utili si h: 3m

1000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Inchiriere  spatii comercial Bucuresti, Oltenitei  - 1700 EURO lunar Proprietar 1700 €
Inchiriere spatii comercial Bucuresti, Oltenitei - 1700 EURO lunar Oltenitei, Bucuresti

VIORELA MANOLESCU Inchiriez spatiu comercial - Sos. Oltenitei, nr.140, Bucuresti - fost Winner Proprietar inchiriez spatiu comercial in Bucuresti pe Sos. Oltenitei, nr. 140, bloc 5 - fost WinnerSpatiu generos beneficiaza de o locatie excelenta fiind extrem de vizibil din Bulevardul Oltenitei si fiind in proximitatea Oraselului Copiilor, se preteaza pentru o diversitate vasta de activitati comerciale avand un front de vanzare larg si doua spatii de depozitare sau birou.Dotari:- renovat- aer conditionat,- grup sanitarDisponibil imediat.

1700 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(