Anunturi imobiliare particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Spațiu comercial 400 mp în Piata Victoriei, situat la parterul blocului (P/10)

25350 €  De inchiriat
Va oferim un spațiu comercial cu o suprafață de aproximativ 400 mp (P/10), situat ultracentral in Piata Victoriei, cu trafic pietonal foarte intens, stația de metrou în apropiere. Spațiul este pretabil pentru: banca, birouri, restaurant, cafenea, cabinete medicale, magazin de prezentare, showroom, supermarket alimentar, etc. Pentru mai multe detalii despre spațiu, va stau la dispoziție la telefon.

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 08-04-2019
Vizualizari 21
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 390 m2
Compartimentare: Circular
Camere: 7
Front stradal: 30 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Spatii comercial De inchiriat in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Spatii comercial De inchiriat in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Piata Victoriei zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:

Inchiriere apartament 4 camere Piata Victoriei, Bucuresti Proprietar Sugestie de Prezentare 750 €
Inchiriere apartament 4 camere Piata Victoriei, Bucuresti Piata Victoriei, Bucuresti

Proprietar inchiriez apartament 4 camere Piata Victoriei , renovat , bloc nou, semimobilat , bucatarie utilata, 2 bai , 2 balcoane , gresie , faianta , parchet , cablu TV , internet , loc de parcare rezervat , numai pentru locuit

750 €

   Apartament

Vezi Detalii
Piata Victoriei - Sevastopol, constructie 2016, liber Agentie - 0 comision - exclusivitate 475 €
Piata Victoriei - Sevastopol, constructie 2016, liber Piata Victoriei, Bucuresti

Apartament pretabil birouri situat intr-un imobil nou, construit in anul 2016, cu 2 apartamente pe nivel. Este pozitionat aproape de Piata Victoriei, strada Buzesti si de mijloacele de transport in comun. Apartamentul este liber iar cheile se afla la agentie.. Comision agentir: 50%+TVA din valoarea unei chirii lunare.

475 €

   Spatii birouri

Vezi Detalii
Piata Victoriei - Occidentului, birou liber, amenajat, liniste Agentie - 0 comision - exclusivitate 475 €
Piata Victoriei - Occidentului, birou liber, amenajat, liniste Piata Victoriei, Bucuresti

Imobil deosebit cu 7 apartamente pozitionat aproape de Piata Victoriei, pe o strada cu trafic auto redus. Imobilul a fost finalizat in 2016, este complet amenajat si poate fi inchiriat imediat. Apartamentul are 2 balcoane generoase si este prevazut cu aer conditionat si bucatarie mobilata, Cheile apartamentului se afla la agentie si poate fi vizionat destul de repede. Comisionul agentiei: 50%+TVA din valoarea unei chirii lunare.

475 €

   Apartament

Vezi Detalii
Piata Victoriei, 7 minute metrou Agentie - 0 comision - exclusivitate 37500 €
Piata Victoriei, 7 minute metrou Piata Victoriei, Bucuresti

Garsoniera bine impartita, situata pe str. Al. Iona Cuza, la 650m (7 minute) de metrou Piata Victoriei, constr. 1936, etaj 5/7, necesita renovare, instalatia sanitara si caloriferele au fost schimbate de curand, supraf. utila 24mp, cu balcon , + boxa de 3mp, inaltimea camerelor 3.30m, risc 2. Bloc mixt: birouri+ locuinte.

37500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Piata Victoriei, Bd. Al. Ioan Cuza, 7 min metrou Agentie - 0 comision - exclusivitate 37500 €
Piata Victoriei, Bd. Al. Ioan Cuza, 7 min metrou Piata Victoriei, Bucuresti

Garsoniera bine impartita, situata pe str. Al. Iona Cuza, la 650m (7 minute) de metrou Piata Victoriei, constr. 1936, etaj 5/7, necesita renovare, instalatia sanitara si caloriferele au fost schimbate de curand, supraf. utila 24mp, cu balcon , + boxa de 3mp, inaltimea camerelor 3.30m, risc 2. Bloc mixt: birouri+ locuinte.

37500 €

   Spatii birouri

Vezi Detalii
Apartament spatios in vila Victoriei - Piata Sfintii Voievozi Agentie - 0 comision - exclusivitate 180000 €
Apartament spatios in vila Victoriei - Piata Sfintii Voievozi Piata Victoriei, Bucuresti

ANG Holding va propune spre vanzare un superb apartament in vila situata intr-o zona foarte buna a Bucurestiului, la mai putin de 5 minute de Piata Victoriei, pe strada Occidentului. Vila este renovata, a fost reabilitata termic si acoperisul schimbat, are doua intrari, respectiv una pentru apartamentul de la parter si una pentru apartamentul de la etaj. Apartamentul este circular, dispus pe o suprafata mare. Pe langa asta la mansarda exista multiple spatii de depozitare compartimentate in mai multe camarute cu o suprafata totala de aproximativ 70mp (exista trasa caldura si alimentare cu apa) si la subsol mai sunt 20mp.

180000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere Piata Victoriei - Dorobanti Agentie - 0 comision - exclusivitate 135000 €
Apartament 3 camere Piata Victoriei - Dorobanti Piata Victoriei, Bucuresti

Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere confort 1, semidecomandat, cu suprafata utila de 84 mp. Este situat intr-o vila, la etajul 1 din p+ 1+ mansarda in zona Piata Victoriei - Dorobanti . Imobilul este compartimentat astfel : living , dormitor cu glasvand , baie , dormior, hol, grup sanitar, bucatarie, balcon. Dotari: bucatarie mobilata si utilata, partial mobilat. Beneficiaza de curent electric, centrala proprie, aer conditionat, internet fibra optica.

135000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament  Piata Victoriei Agentie - 0 comision - exclusivitate 195000 €
Apartament Piata Victoriei Piata Victoriei, Bucuresti

Apartament de 4 camere in suprafata utila de 105 mp la etajul 1 din p+ 8 al unui in bloc construit in anul 1992 in zona Piata Victoriei. Imobilul, este confort 1, decomandat.

195000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament luminos 2 camere Zona Piata Victoriei Imobil Boutique Agentie - 0 comision 129000 €
Apartament luminos 2 camere Zona Piata Victoriei Imobil Boutique Piata Victoriei, Bucuresti

Imobilul tip boutique a fost finalizat in anul 2017, acesta fiind construit pe o structura formata din cadre si grinzi din beton armat si zidarie tip YTONG. Apartamentul este situat la etajul 4 si este deosebit de luminos datorita suprafetelor vitrate foarte mari, precum usile culisante ce permit accesul in logie, dar si a ferestrelor concepute in stilul balcoanelor frantuzesti, ce iau locul ferestrelor traditionale. Spatiul are o suprafata utila de 54.31mp si a fost conceput pentru a crea o atmosfera cat mai deschisa si luminoasa. Zona de zi este compusa dintr-un living de 18.48mp cu acces catre o logie de 4.28mp si o bucatarie inchisa de 9.84mp ce dispune, de asemenea de o cale de acces catre logie. Din vestibulul de la intrare se poate accesa, pe langa zona de zi, si dormitorul de 16.43mp, dar si baia de 3.70mp care este finisata folosind gresie si faianta Marazzi si este utilata folosind obiecte sanitare de calitate. Apartamentul este complet finisat si dispune de o centrala proprie marca Ariston si de calorifere de aluminiu, si se va vinde nemobilat. Exista, de asemenea posibilitatea de a achizitionat un loc de parcare in subteran la pretul de 18.000 Euro + TVA. *Localizarea pe harta nu reprezinta adresa exacta a imobilului.

129000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere Zona Piata Victoriei, Imobil tip Boutique Agentie - 0 comision 137000 €
Apartament 2 camere Zona Piata Victoriei, Imobil tip Boutique Piata Victoriei, Bucuresti

Imobilul tip boutique a fost finalizat in anul 2017, acesta fiind construit pe o structura formata din cadre si grinzi din beton armat si zidarie tip YTONG. Apartamentul este situat la etajul 1 si este deosebit de luminos datorita suprafetelor vitrate foarte mari. Spatiul are o suprafata utila de 62.19mp, cu o terasa de 9.06mp, iar compartimentarea este foarte bine facuta, din vestibulul de 6.23mp de la intrare putandu-se accesa toate incaperile apartamentului. Livingul este spatios, de 25.67mp, cu cai de acces catre terasa de 9.06mp, dar si catre bucataria inchisa, de 11.51mp care are, de asemenea, acces la terasa. Baia are o suprafata de 3.48mp si este complet finisata si utilata. Dormitorul de 15.30mp este foarte luminos si dispune, asemenea livingului si bucatariei, de acces catre terasa. Apartamentul este complet finisat, dispunand de centrala termica proprie marca Ariston, calorifere din aluminiu, parchet, dar si gresie si faianta marca Marazzi pentru baia ce se preda complet utilata. Exista posibilitatea achizitionarii unui loc de parcare subteran la pretul de 18.000 Euro + TVA. *Localizarea pe harta nu reprezinta adresa exacta a imobilului.

137000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(