Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere spatii comercial Bucuresti, Straulesti - 3900 EURO lunar

3900 €  De inchiriat
OFERTA DE iNCHIRIERE SPATIU COMERCIAL EXCEPTIONAL Adresa: Intersectia strazilor Bucuresti - Targoviste cu Dirijorului, Sector 1, Bucuresti Descriere: iti oferim oportunitatea de a inchiria un spatiu comercial superb, amplasat strategic intr-una dintre cele mai bune zone comerciale din Sectorul 1, Bucuresti. Acest spatiu de 110 metri patrati utili, situat la parterul unui bloc construit in 2022, beneficiaza de o vizibilitate excelenta si acces facil pentru clienti. Caracteristici cheie: Suprafata utila: 116 metri patrati Locuri de parcare: 6 locuri de parcare dedicate Terasa: Spatiu exterior ideal pentru activitati comerciale suplimentare Acces drive-in: Perfect pentru livrari si preluari rapide Bariere de securitate: Asigura controlul accesului si siguranta Boxa: Spatiu de depozitare suplimentar pentru necesitatile tale Amplasare: La parter, cu acces facil pentru clienti si angajati Beneficii suplimentare: Zona de interes comercial ridicat: Flux mare de potentiali clienti datorita pozitionarii excelente Constructie moderna: Imobil nou, finalizat in 2022, cu finisaje de inalta calitate Accesibilitate: Aproape de arterele principale si mijloacele de transport in comun Acest spatiu este ideal pentru diverse tipuri de afaceri, de la retail si restaurante, pana la birouri sau servicii. Nu rata sansa de a-ti dezvolta afacerea intr-un mediu modern si dinamic! Pentru mai multe imagini, ne poti contacta. Birouri - Spatii comerciale - Sectorul 1 , Birouri - Spatii comerciale - Bucuresti

Pe site din 22-08-2024
Vizualizari 11
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Spatii comercial De inchiriat in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Spatii comercial De inchiriat in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Straulesti zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  spatii comercial Bucuresti, Straulesti  - 450 EURO lunar Proprietar 450 €
Inchiriere spatii comercial Bucuresti, Straulesti - 450 EURO lunar Straulesti, Lipia

inchiriez spatiu comercial situat in Sat Lipia - Comuna Gruiu, Judetul Ilfov Suprafata utila este de 110 mp Pretabil pentru: farmacie, sala jocuri, patiserie, magazin mixt, etc. Birouri - Spatii comerciale - Chitila , Birouri - Spatii comerciale - Ilfov

450 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(