Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere spatii comercial Bucuresti, Tei - 2850 EURO lunar

2850 €  De inchiriat
Vrei un spatiu pentru o clinica sau alte activitati comerciale? Sau poate o resedinta cu multa curte, potrivita pentru o familie cu copii? Avem tocmai ceea ce cauti. Imobil cu 270mp utili, pe un teren de 503mp, din care curte libera cca 380mp. inauntru se pot parca pana la 6 masini. Strada Otesani, intersectie cu Alexandru cel Bun. 1 minut de mers pe jos pana la statia tramvaiului 16. Interiorul prezinta multe facilitati pentru autorizarea unui business - senzori de miscare, de fum, iesiri de urgenta... Te asteptam la vizionare. 0x7x6x6x1x8x3x6x6x7x4 Birouri - Spatii comerciale - Sectorul 2 , Birouri - Spatii comerciale - Bucuresti

Pe site din 31-08-2024
Vizualizari 12
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 270 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Spatii comercial De inchiriat in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Spatii comercial De inchiriat in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Tei zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  spatii comercial Bucuresti, Tei  - 199 EURO lunar Proprietar 199 €
Inchiriere spatii comercial Bucuresti, Tei - 199 EURO lunar Tei, Bucuresti

se inchiriaza pentru activitate de birou/comerciala/depozitare/magazin online etc. una sau mai multe camere in functie de necesitate, pretabil doar pentru activitate interna (fara lucru cu public la sediu) localizare: Bucuresti sector 2 strada Gheorghe Titeica adiacent Bd Lacul Tei, Barbu Vacarescu suprafata intre 20mp si 200mp (una sau mai multe camere) posibilitate de amenajare/utilare/modernizare spatii inclusiv utilare cu birouri/scaune/rafturi depozitare etc. si/sau echipamente it (calculator/monitor/laptop) rugam fara agentii imobiliare sau site-uri de promovare contact si vizionare oricand primele 4 poze sunt cu titlu informativ pretul este negociabil in functie de suprafata Birouri - Spatii comerciale - Sectorul 2 , Birouri - Spatii comerciale - Bucuresti

199 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(