Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere spatii comercial Satu Mare, Carei - 250 EURO lunar

250 €  De inchiriat
De inchiriat spatiu comercial de 70 m2, ideal pentru birouri si magazine..Spatiul este dotat cu microcentrala cu gaz,baie,geamuri si usi termopane,gresie,faianta .Parcare in fata spatiului.Bar exclus.

Pe site din 05-06-2021
Vizualizari 21
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 70 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Spatii comercial De inchiriat in localitatea Carei.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Spatii comercial De inchiriat in localitatea Carei. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Carei.

Este Carei zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  spatii comercial Satu Mare, Carei  - 3019 EURO lunar Proprietar 3019 €
Inchiriere spatii comercial Satu Mare, Carei - 3019 EURO lunar Carei, Carei , jud. Satu Mare

M&P Inchiriez Cladire Birouri Spatiu comercial in Carei Zona ultracentrala Va propun spre inchiriere un Spatiu Comercial Birouri de Inchiriat, aflat intr-o zona de maxim interes, cu vad comercial bun, cladirea este situata in zona ultracentral a orasului Carei pe strada Doctor Stefan Vonhaz nr 2.Beneficii oferite de zona: ultracentral, 100m de Castleul Karolyi si de parc dendrologic, trafic intens,drum DN1F catre granita 8km cu Ungaria. Proprietatea este formata dintr-o cladire cu regim de inaltime S+P+1E+2E avand suprafata utila de 503mp.Subsol cu o suprafata utila totala de 104, mp. Partert cu o suprafata utila totala de 135,9 mp. Etajul 1 cu o suprafata utila totala de 131,3 mp. Etajul 2 cu o suprafata utila totala de 135,5 mp. Fiecare etaj dotat cu toate utilitatile,grup sanitar,alarma, camere de supraveghere, aer-conditionat,dispune cu curent trifazic, apa, canalizare, gaze naturale, incalzit cu centrala termica proprie.Subsol are o inaltime circa 2m, betonat intreag ,dispune cu instalatie electrica, ideal pentru depozit. Dupa cladire este lipit si un garaj cu o suprafata utila circa 30mp.Rampa acces pentru persoane cu dizabilitati (omologat). Pretabil pentru orice institutie, cIinica, farmacie,banci, shopping center,sala de fitness, birouri,show room,pariuri sportive, casino, etc. Pretul chiriei este intre 6-8 mp. La preluarea imobilului, se percepe valoarea cumulata a 2 chirii lunare, ca si garantie. Pentru mai multe detalii si vizionari, nu ezitati sa ma contactati la numarul din anunt. Contact: Zero Spate Patru Patru Patru Trei Zero CInci Noua Noua.

3019 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Inchiriere  spatii comercial Satu Mare, Carei  - 45000 EURO lunar Proprietar 45000 €
Inchiriere spatii comercial Satu Mare, Carei - 45000 EURO lunar Carei, Carei , jud. Satu Mare

Afacere la cheie! Contract de inchiriat pe 5 ani,un plus venit lunar! Va propun spre vanzare un spatiu comercial in centrul orasului Carei aflat intr-o zona de maxim interes, cu vad comercial buna pe strada 1 Decembrie 1918, Nr 42, langa primaria/ judecatorie. Pus la punct, parchet laminat, zugravit,gresie, faianta , aer conditionat, curent 220w, curent 3 faze,alarma,geamuri termopan,camera supraveghere interior exterior,canalizare, wc, boiler electric,etc. Incalzire cu aerconditionat inverter. Spatiu are o camera pe parter care are 28 mp inclusiv WC, si o camera etajata cu 28 mp. Ideal pentru birou, salon de coafura sau salon de frumusete,cabinet medical, bar sau fast food ,mini abc, sau orice magazin mic. Se vinde cu chirias corect punctual din toate puncte de vedere! Contract pe 5ani. Nu se vinde fara chirias! Pret de vanzare 45.000 Euro, usor negociabila. Persoana fizica, acte in regula! Ofer si rog seriozitate! Contact : Zero Spate Patru Patru Patru Trei Zero CInci Noua Noua. Nu deranjati inutil! Üzlet helység eladó a város központjában, rögtön a városháza és a biróság mellet. Jó állapotú , műanyag nyilás zárók, laminat parketta, padló csempe, légkondicionált, 220w, 3 fázis, riasztó, kültéri beltéri kamerák,kanalizálás, wc-e, elektromos bojler. Fűtés inverteres klimával. Helység mérete, földszint 28mp, galéria 28mp. Ideális, irodának,orvosi rendelőnek,fodrászatnak, kozmetikának, kisebb ABC nek vagy üzletnek . Bérlővel eladó, 5 éves bérleti szerződéssel. Nem eladó bérlő nélkül! Eladási ára 45.000 Euro, minimálisan alkuképes. Magán személytől,papirok rendben! Kérem csak komoly szándékkal keressen! Elérhetőség : Nula,Hét,Négy,Négy,Négy Három, Nula,Öt,Kilenc,Kilenc. Birouri - Spatii comerciale - Carei , Birouri - Spatii comerciale - Satu Mare

45000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(