Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere spatii comercial Prahova, Comarnic - 1 EURO lunar

1 €  De inchiriat
Inchiriez spatiu pentru firme de curierat Spatiu este situat la DN1

Pe site din 29-05-2021
Vizualizari 29
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 200 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Spatii comercial De inchiriat in localitatea Comarnic.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Spatii comercial De inchiriat in localitatea Comarnic. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Comarnic.

Este Comarnic zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  casa  7 camere Prahova, Comarnic  - 1000 EURO lunar Proprietar 1000 €
Inchiriere casa 7 camere Prahova, Comarnic - 1000 EURO lunar Comarnic, Comarnic , jud. Prahova

Adrian Tanasescu Vila de vacanta la munte VILA se inchiriaza doar INTEGRAL,999 lei pe zi pentru toata vila minim 2 nopti., maxim 10 persoane) priveliste deosebita,langa padure,Valea Prahovei,ORAS Comarnic,la 9 km de SINAIA, ROMANIA,la cheie,toate utilitatile,2 bai 5 dormitoare,2 livinguri,gresie+faianta+parchet+termopane+centrala,etc,suprafata locuibila 250 m,suprafata teren 400 m.Casa este mobilata si utilata f modern,masa de biliard,aparate fitness,gratar barbeque,foisor,balansoar rustic,locuri de parcare 5,bucataria utilata cu toate necesare+aparatura specifica(cuptor microunde,toaster,prajitor paine,filtru de cafea,cuptor electric),electrocasnica,Gradina amenajata (gazon,, aranjamente florale copaci, stalpi iluminati,brazi, terasa,foisor,balansoar rustic,gratar barbecue).Nu stiu daca aici este raiul de pe pamant dar cu siguranta veti gasi o parte din el. . Daca te relaxeaza sa gatesti, bucataria bine pusa la punct te provoaca la noi incercari culinare si iti permite, in spatiul deschis catre dinning si living, sa te bucuri si de prezenta companionilor care au chef sa joace un whist, sa citeasca o carte sau joace o partida de BILIARD. pers de contact .TANASESCU ADRIAN,TEL. ,pt mai multe informatii vorb in privat.

1000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Prahova, Comarnic  - 33000 EURO Proprietar 33000 €
Vanzare terenuri constructii Prahova, Comarnic - 33000 EURO Comarnic, Comarnic , jud. Prahova

Vand teren intravilan cu o suprafata generoasa de 1884 mp, la aproximativ 1.5 km de DN1, pe partea dreapta dinspre Bucuresti spre Brasov. Terenul este ideal pentru construirea unei case de vacanta, chiar a unui ansamblu rezidential (P.O.T. 15%). Distanta poate fi parcursa cu masina in circa 5 minute sau aproximativ 30 minute de mers pe jos. Terenul este situat intr-o zona linistita a orasului Comarnic, potrivita pentru persoanele dornice de intimitate, liniste si aer curat. Zona linistita si privelistea frumoasa va dau ocazia de a petrece clipe minunate departe de aglomeratia urbana, de poluarea fonica si noxele auto. Accesul la teren se face pe un drum asfaltat, circulabil atat vara cat si iarna, indiferent de conditiile meteo. Utilitati: apa se afla la limita proprietatii, retelele de gaze, electricitate, telefonie, cablu se afla la aproximativ 50 m. Terenul poate fi lotizat dupa cumparare. Pret usor negociabil Detin acte la zi, cadastru, intabulare. Pentru mai multe detalii ma puteti contacta la nr. de telefon 07******23. Terenuri - Comarnic , Terenuri - Prahova

33000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Prahova, Comarnic  - 50000 EURO Proprietar 50000 €
Vanzare terenuri constructii Prahova, Comarnic - 50000 EURO Comarnic, Comarnic , jud. Prahova

Ciprian Firastraeru Casa batraneasca si teren de vanzare in Comarnic - 50.000EUR Se vinde casa batraneasca si teren in Poiana Comarnicului - 4 km de DN1. Zona extrem de linistita si cu priveliste deosebita! Utilitati la poarta: electricitate, gaze, apa, internet, fara canalizare. Drum betonat pana la intrarea pe proprietate.

50000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Prahova, Comarnic  - 24500 EURO Proprietar 24500 €
Vanzare terenuri constructii Prahova, Comarnic - 24500 EURO Comarnic, Comarnic , jud. Prahova

vind teren 740mp in Comarnic 25mp deschidere pe DN1 pe 30mp, la 3km de centrul Comarnicului, mai precis de la primarie cu sensul spre Sinaia. are langa gard gazele si stalp de curent iar in curte teava de apa gratis ce provine din munte. pozitie foarte frumoasa. Schimb cu auto mai nou si diferenta daca este cazul. rog seriozitate. Terenul este intravilan, perfect pentru o casa frumoasa. Terenuri - Comarnic , Terenuri - Prahova

24500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Prahova, Comarnic  - 30500 EURO Proprietar 30500 €
Vanzare terenuri constructii Prahova, Comarnic - 30500 EURO Comarnic, Comarnic , jud. Prahova

rosu victor teren liber pt constructie casa de vacanta , pensiune Prahova Comarnic

30500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii  722 mp Prahova, Comarnic  - 19000 EURO Proprietar 19000 €
Vanzare terenuri constructii 722 mp Prahova, Comarnic - 19000 EURO Comarnic, Comarnic , jud. Prahova

RomaroEstateGropu RealEstste Comarnic teren ideal casa vacanta 722 mp, desc 26. Teren 722 mp, desc 26 metri la strada. Curent, Gaz apa. Zona noua de vile. Certificatul de urbanism de informare valabil. Certificat fiscal.Toate actele pentru vanzare!

19000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Prahova, Comarnic  - 10000 EURO Proprietar 10000 €
Vanzare terenuri constructii Prahova, Comarnic - 10000 EURO Comarnic, Comarnic , jud. Prahova

Gigel Teren intravilan 500 m2 aflat in comuna Secaria Prahova Teren intravilan 500 m2 aflat in comuna Secaria Prahova cu deschidere la drumul judetean Comarnic-Valea Doftanei9,30 m deschidereutilitati: apa si curentacte la ziAflat la 6 km de Valea Doftanei si in apropiere de orasul Sinaia este pretabil pentru construirea unei case de vacanta

10000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(