Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere spatii comercial Sibiu, Dumbraveni - 999 EURO lunar

999 €  De inchiriat
inchiriez spatiu comercial in Balotesti pretabil pentru saloane infrumusetare/wellnes, cabinete stomatologice si veterinare sau birouri notariale. Spatiul este situat la soseaua principala (Unirii) cu o suprafata de 60mp, impartit in 3 camere, un hol si un grup sanitar si este dotat cu centrala termica pe gaz. Pentru mai multe informatii si poze, nu ezitati sa ma contactati. Birouri - Spatii comerciale - Balotesti , Birouri - Spatii comerciale - Bucuresti - Ilfov

Pe site din 10-10-2024
Vizualizari 5
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 60 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Spatii comercial De inchiriat in localitatea Dumbraveni.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Spatii comercial De inchiriat in localitatea Dumbraveni. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Dumbraveni.

Este Central zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Sibiu, Dumbraveni  - 51500 EURO Proprietar 51500 €
Vanzare casa Sibiu, Dumbraveni - 51500 EURO Central, Dumbraveni , jud. Sibiu

Vand sau schimb cu apartament in jud. Cluj (Turda, Campia Turzii, Dej, Gherla, Apahida) casa 3 camere in oras Dumbraveni, jud. Sibiu. Suprafata utila 70 mp cu terasa de 11 mp, bucatarie vara, beci, garaj si curte de 144 mp. Acoperis nou cu grinzi noi, instalatie electrica noua, renovata interior (sapa de beton, parchet nou, gresie noua, zugravit total). Toate utilitatile (teava apa si canalizare noi), gaz (centrala si calorifere in toate camerele), internet prin fibra optica, curte complet betonata (nu are gradina). Acces auto din drum asfaltat, iluminat public modern. Motivul vanzarii: schimbare domiciliu; mutare in alt judet. Pentru detalii sunati la nr din anunt intre 10:00-19:00. Accept inclusiv credit bancar. Case de vanzare - Dumbraveni , Case de vanzare - Sibiu

51500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(