Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere spatii comercial Buzau, Maracineni - 157 EURO lunar

157 €  De inchiriat
inchiriez camera la parter in Caminul de linga fabrica de zahar (agrana) ,dotata cu baie ,si cu o mini bucatarie. A fost folosita pentru magazin alimentar, in zona fiind multe fabrici. Este pretabila magazin ,birou, locuinta.

Pe site din 11-05-2021
Vizualizari 25
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Spatii comercial De inchiriat in localitatea Maracineni.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Spatii comercial De inchiriat in localitatea Maracineni. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Maracineni.

Este Maracineni zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  spatii comercial Buzau, Maracineni  - 600 EURO lunar Proprietar 600 €
Inchiriere spatii comercial Buzau, Maracineni - 600 EURO lunar Maracineni, Maracineni , jud. Buzau

Iuliana De INCHIRIAT spatiu comercial E85 Maracineni Buzau - Se inchiriaza spatiu comercial in Maracineni cu acces din E85, stradal, directie Buzau-Rm Sarat, se afla intre Restaurantul Moara Dragaici si Unitatea Militara (cum treci podul de la Maracineni pe partea dreapta) - Suprafata cladire 200 mp, dotat cu grup sanitar, contor electric, apa, toate utilitatile - Cladirea din pozele atasate, unde scrie - Fier Forjat- Se poate face contract pe firma pe cati ani se doreste < minim un an>- Se poate inchiria si spatiul comercial in cladirea din spate la etaj cca. 300 mp - Curtea interioara in proprietate cu acces si poate fii folosita. In curte se mai afla activitati cu termopane si profile de aluminiu- Acces autoutilitare- Pentru mai multe detalii si informatii ma puteti contacta la nr.

600 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(