Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere spatii comercial Mures, Mica - 520 EURO lunar

520 €  De inchiriat
Inchiriez spatiu pentru birouri, cursuri sau pentru diverse activitati. Spatiul este pozitionat central, pe strada Rodnei, vis a vis de cofetaria Egreta. Imobilul este singur in curte si dispune de doua sali cu intrari separate (din curte), antreu, o toaleta, camara si o curte mica, pavata. Suprafata cladirii este de 60 mp. iar curtea 40 mp. Salile au capacitatea de 6-8 cursanti, sunt dotate cu banci si scaune, catedra si tabla. Exista si o imprimanta multifunctionala cu scanner si xerox. Cheltuielile cu utilitatile sunt reduse. Birouri - Spatii comerciale - Targu-Mures , Birouri - Spatii comerciale - Mures

Pe site din 12-09-2024
Vizualizari 14
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 60 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Spatii comercial De inchiriat in localitatea Mica.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Spatii comercial De inchiriat in localitatea Mica. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Mica.

Este Mica zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  spatii comercial Mures, Mica  - 1300 EURO lunar Proprietar 1300 €
Inchiriere spatii comercial Mures, Mica - 1300 EURO lunar Mica, Mica , jud. Mures

Saptiul comercial a functionat ca magazin mixt cu autoservire timp de 25 de ani (clientura formata) Pret vanzare spatiu comercial plus teren 190.000 eur chirie lunara cu contract 1300 euro/ luna Spatiul comercial are o suprafata de 182,6 mp, compartimentata astfel: 1. Spatiu comercial 1 – 68,83 mp 2. Spatiu comercial 1 – 27,56 mp 3. Birou – 9,57 mp 4. Baie – 4,6 mp 5. Depozit mic – 1,91 mp 6. Vestiar – 9,42 mp 7. Debara – 3,01 mp 8. Depozit mare - 38,8 mp 9. Terasa – 15,43 mp 10. Spatiu tehnic/baie2 – 3,51 mp + suprafata teren: 1561 mp Locatia se afla intr-o zona intens tranzitata (Targu-Mures -> Reghin), in vecinatatea cabinetelor medicale, farmaciilor, unitatilor de invatamant si primariei comunei. Aproape vizavi de cladire se afla si o trecere de pietoni semaforizata. in apropiere se afla si o statie de transport in comun. Se inchiriaza si curtea unde este posibila amenajarea unei parcari pentru clienti (se poate intra direct de pe DN15). Spatiul este utilat cu doua aparate de aer conditionat, centrala termica, iluminat cu leduri, sistem de supraveghere cu 10 camere de supraveghere si sistem de alarma. in cazul in care se doreste continuarea activitatii ca magazin alimentar, se poate inchiria impreuna cu rafturi metalice, vitrine frigorifice, congelatoare, cantare, imprimanta de etichete, feliator electric profesional, aparat pentru preparat hot dog. Magazinul are o clientura formata, stabila si functioneaza de 25 de ani. Pentru mai multe detalii puteti sa ma contactati la telefon sau prin mesaj. Birouri - Spatii comerciale - Sangeorgiu de Mures , Birouri - Spatii comerciale - Mures

1300 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(