Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere spatii comercial Sibiu, Nou - 130 EURO lunar

130 €  De inchiriat
Inchiriez spatiu comercial zona gari

Pe site din 09-09-2023
Vizualizari 19
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Spatii comercial De inchiriat in localitatea Nou.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Spatii comercial De inchiriat in localitatea Nou. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Nou.

Este Nou zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  spatii comercial Sibiu, Nou  - 500 EURO lunar Proprietar 500 €
Inchiriere spatii comercial Sibiu, Nou - 500 EURO lunar Nou, Nou , jud. Sibiu

Spatiu comercial in acte, parter, strada Haralamb Georgescu. Pretabil activitati de prestari servicii - coafor, manichiura, birou, etc. Acces direct din strada si din casa scarii. Nou, la cheie. insorit, bloc linistit. Doua locuri de parcare. 60 mpu, 3 camere decomandate, 2 bai. Centrala termica . Curte ingradita de 35 mp in folosinta exclusiva. Birouri - Spatii comerciale - Sibiu , Birouri - Spatii comerciale - Sibiu

500 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Inchiriere  spatii comercial Sibiu, Nou  - 600000 EURO lunar Proprietar 600000 €
Inchiriere spatii comercial Sibiu, Nou - 600000 EURO lunar Nou, Nou , jud. Sibiu

Vanzare Propietate privata visului oricarui patron cu viziune care vrea sa locuiasca si sa monitorizeze tot se se intampla pe toata suprafata terenului..(fascilitati si ptr copii cu teren fotbal si loc de joaca este nou construit) Hala depozitare/Pavilion Administrativ /Spatii Comerciale/industriale/Depozit utilaje/Materiale de constructii/Service auto/Spalatorie auto.. Suprafata foarte mare se poate realiza orice afacere,terasamentul este consolidat pentru utilaje de mare tonaj. Este situat la doar 11 km de Sibiu,terenul se afla in parcul industrial Talmaciu langa Scania cu iesire direct in DN7F/ sau prin spate are acces la doua drumuri/ intrari,autobanda cu deschidere drum 35 metri se afla intre munti carpatii un peisaj frumos si ambiental aer curat de munte,este placut si linistit pentru afacerii . Constructile sunt compuse din 4 suprafete Casa /Pavilion Administrativ 240 m2 mobilata si utilata modern,totul este nou din care mobila si aparatura este de inalta calitate,sunt inca in garantie 5 ani locuinta este compusa din living+bucatarie, 2 holuri mari,4 dormitoare mari,2 baii. Anexa nou 2022 spatiu SPA,Sauna,sala fitness intru-un loc separat, dublu garaj totul din material pvc inox si sticla tip oglinda, deci nu necesita intretinere, totul gindit sa fie frumos si rezistent pe termen lung, total 80 m patrati, filigoria de 20 m patrati este identic cu garajul sticla si pvc, deci confort si durabilitate Hala depozitare 350 metri patrati detine certificat energetic pe toata cladirea construita foarte solid, izolata pereti 10 cm vata minerala,casetata ultra modern instalatile prelucrate prin pereti,structura si inaltimea halei permite dublu etaj ,si mai este proiect pentru inca o hala trebuie doar actualizat autorizatia de constructii totul intretinut si intr-o continua modernizare. Poartile de intrare cat Incinta este iluminata, imprejmuita portile si partea din fata cu soseaua sunt zincate termic, are 160kg zinc facute la fagaras cu garantie de 70 ani, rezistente la sare si clorura, are si automatizare profesionala, cu gard si cu supraveghere video. Terenul este amenajat cu piatra curata de granit concasata si pavat profesional, pregatit pentru un trafic intens si ultra greu. Vecini Vest - Sc Besst srl, Est - La Scania intrare direct din dn, Cladirea este nou construita si complet utilata cu toate necesitatile. Autorizare ISU/pompieri plus hidranti interiori si exteriori. Utilitati canalizare,curent monfazic/trifazic /apa /canalizare/gaz/fibra optica toate subteran. A inchiria nu este niciodata proprietatea ta, de exemplu, 5,50€ m2×1200+21%tva×12 luni=95,832€ in cati va ani este propietatea ta ,ceea ce multi nu stiu! Pentru cei interesati cu adevarat. Ofer si doresc seriozitate maxima! Pentru mai multe detali nu ezitati sa cereti mai multe detali informative. Tel 07******28/ sau cel din anunt Sunt persoana fizica nu se mai adauga TVA sau alte taxe. Birouri - Spatii comerciale - Sibiu , Birouri - Spatii comerciale - Sibiu

600000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(