Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere spatii comercial Vaslui, Racova - 200 EURO lunar

200 €  De inchiriat
inchiriez spatii comerciale la parter cu o suprafata de 125/ 145 mp utili si la etajul 1/2 spatii de birouri sau alte destinatii cu suprafete de 18/25/55 mp utili . Adresa este Inginer Badea Romeo Nr 1 , langa hotelul Racova , in centrul civic ( fosta cladire Romtelecom ).Cladirea detine autorizatie ISU de securitate la incendiu si autorizatie de renovare si schimbarea destinatiei 2023 . Este dotata cu sistem de incalzire si aer conditionat toate utilitatile Find contorizate separat. Cladirea detine si curte in spatele cladirii destinata parcarii autovehiculelor . inaltimea spatiilor este intre 3,5 si 4,5 m dotata cu geamuri luminoase . Cladirea este monitorizata video accesul facanduse pa baza de cod sau interfon ! Pentru orce alte detalii va rog sa ma contactati ! Birouri - Spatii comerciale - Floresti , Birouri - Spatii comerciale - Vaslui

Pe site din 14-10-2024
Vizualizari 39
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 18 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Spatii comercial De inchiriat in localitatea Racova.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Spatii comercial De inchiriat in localitatea Racova. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Racova.

Este Racova zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  spatii comercial Vaslui, Racova  - 150 EURO lunar Proprietar 150 €
Inchiriere spatii comercial Vaslui, Racova - 150 EURO lunar Racova, Racova , jud. Vaslui

De inchiriat spatiu comercial P+1+M - 150 mp, pe o strada intens circulata, cu apartament la mansarda. Oferim spre inchiriere un spatiu comercial situat pe cel mai intens circulat bulevard din oras, cu vizibilitate directa la strada si un flux constant de clienti. Imobilul are un regim de inaltime P+1+M si o suprafata totala de 150 mp, fiind ideal pentru diverse activitati comerciale sau birouri. Caracteristici ale spatiului: Parter si etaj: spatiu comercial generos si luminos, care poate fi compartimentat dupa bunul plac al chiriasului, pentru a corespunde nevoilor specifice. Mansarda: amenajata ca un apartament perfect pentru locuit sau ca spatiu de birouri. Avantaje: Locatie excelenta, pe cel mai circulat bulevard al orasului, cu acces facil si vizibilitate maxima Flexibilitate in compartimentare, in functie de cerintele chiriasului Acces rapid la mijloace de transport in comun Parcare disponibila in zona Locatie : Bulevardul Traian numar 111 Birouri - Spatii comerciale - Racova , Birouri - Spatii comerciale - Vaslui

150 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(