Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere spatii comercial Vaslui, Vaslui - 600 EURO lunar

600 €  De inchiriat
Comision 0 Zero: INCHIRIERE SPATIU COMERCIAL in suprafata UTILA 57 m.p. si suprafata construita de 80 m.p. + terase pentru acces in suprafata totala de aproximativ 10 m.p., SE POATE INCHIRIA GOL, liber de orice bun, SAU MOBILAT CU STANDERE, MANECHINE, cabina fotografica, cateva corpuri de mobilier, FARA NICI O MODIFICARE A PRETULUI CHIRIEI Se poate inchiria si cate O SINGURA incapere, individual, la un pret ce se va negocia. Locatie: mun. Vaslui, Zona Traian, str. Mihai Viteazul, bloc 275, scara B, parter - la un pas de SCOALA nr. 4 Elena Cuza - chiar la trecerea de pietoni din dreptul magazinului BEST OF - in bloc cu Scoala de soferi AUTOMOMENT - in diagonala fata de RCS RDS Traian Totul amenajat modern, proaspat renovat Spatiile au vitrina termopan Salamander 3 straturi de sticla, cu protectie Centrala termica proprie, toata instalatia noua, garantie 7 ani, Reteaua electrica noua, cupru Instalatii de apa si canalizare noi, refacute - zona foarte buna, FOARTE CIRCULATA, trafic pietonal intens, fiind in imediata apropiere a SCOLII nr 4 Elena Cuza - foarte bun pentru birouri, spatii comerciale, librarie, imbracaminte incaltaminte copii etc - vitrina, DESCHIDERE MARE LA STRADA - locuri de parcare numeroase in apropiere - bloc finalizat in 1995, structura de rezistenta beton-armat, fara risc seismic, tencuiala exterioara a blocului in stare buna - PERETII EXTERIORI IZOLATI exterior, precum si unii pereti interiori Imobilul NU are probleme juridice, ACTELE VERIFICATE LA NOTAR Birouri - Spatii comerciale - Vaslui , Birouri - Spatii comerciale - Vaslui

Pe site din 15-09-2024
Vizualizari 4
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 57 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Spatii comercial De inchiriat in localitatea Vaslui.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Spatii comercial De inchiriat in localitatea Vaslui. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Vaslui.

Este Traian zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  spatii comercial Vaslui, Vaslui  - 1500 EURO lunar Proprietar 1500 €
Inchiriere spatii comercial Vaslui, Vaslui - 1500 EURO lunar Traian, Vaslui , jud. Vaslui

Inchirez un spatiu comercial in piata Traian ( in hala, la etajul 1 ). Suprafata 30mp aparat aer conditionat incalzire cu panouri electrice sau AC cladirea este izolata, geam termopan Contor separat Momentan spatiul este utilizat dar se poate preda intr-un timp stabilit de comun acord incepand de la 14 zile. Doresc inchiriere pe termen lung. Locatia este potrivita pentru activitati de tip birou. Pentru detalii va rog sa ma contactat in prima faza pe site. Multumesc, Birouri - Spatii comerciale - Vaslui , Birouri - Spatii comerciale - Vaslui

1500 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(