Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere spatii industrial Bucuresti, Floreasca - 750 EURO lunar

750 €  De inchiriat
Mihai Proprietar depozit spatiu productie Floreasca Lacul Tei Bucuresti, sector 2 proprietar inchiriez parter casa la curte pentru depozitare sau spatiu de productie, 3 camere mari+ camera foaier hol 6 6mp+ bucatarie+ 2 bai+ 1 incapere debara, gratii, Gresie, Faianta, Termopan,curent 380 kw, acces masina. Floreasca, Promenada Mall, sos. Barbu Vacarescu.

Pe site din 25-08-2024
Vizualizari 37
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 130 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Spatii industrial De inchiriat in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Spatii industrial De inchiriat in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Floreasca zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 2 camere Bucuresti, Floreasca  - 48500 EURO Proprietar 48500 €
Vanzare apartament cu 2 camere Bucuresti, Floreasca - 48500 EURO Floreasca, Dudu

Apartament 2 camere , 40m2 mobilat si utilat cum este in foto centrala pe gaz situat pe strada Gentianei in dudu ,statie autobuz la 3-4 min ,scoala Petru Rares la 100 m nu are nevoie sa te trezesti cu noaptea in cap sa stai in aglomeratie sa duci copilul la scoala sau la gradinita pentru ca este cum cobori din bloc si pentru recreere este un parc foarte frumos la doar 50 m de blocul tau chiar si magazine .pretul este de 51.500€ pentru mai multe detalii 07******33 2 camere - Dudu , 2 camere - Bucuresti - Ilfov

48500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Ap 4 camere 148mpu + Terasa 71mp | Yacht KID - Floreasca | 2 Locuri Parcare Agentie - 0 comision - exclusivitate 1000000 €
Ap 4 camere 148mpu + Terasa 71mp | Yacht KID - Floreasca | 2 Locuri Parcare Floreasca, Bucuresti

Alex Plausiti ^ Global Home Romania ^ Real Estate Agency Apartament premium de 4 camere, in cadrul unei locatii premium - Complex rezidential Yacht KID - Floreasca - Barbu V., cu acces rapid din Sos. Fabrica de Glucoza. Se vinde complet finisat. Suprafata utila apartament: 148mp + Terasa 71mp Compartimentare: - Living + Zona de Dining 46.1mp - 3 Dormitoare - Dressing - 4 Bai - Hol - Terasa 71mp cu vedere 270° : EST - SUD - VEST Include 2 locuri de parcare in sistem Klaus, subterane. Yacht Kid este un complex rezidențial situat în partea de nord a capitalei, în apropierea principalelor puncte de interes din zona.. Pozitia este cunoscuta pentru spațiile verzi și parcurile, care oferă o oaza de liniște și facilitează apropierea de natura în mijlocul agitație urbane. Parcul Herastrau, Lacul Tei, Parcul Floreasca sau Parcul Circului sunt doar câteva dintre cele mai populare locuri de relaxare. *

1000000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament modern în inima Bucurestiului, zona Floreasca! Agentie - 0 comision - exclusivitate 179500 €
Apartament modern în inima Bucurestiului, zona Floreasca! Floreasca, Bucuresti

Apartament modern în inima Bucurestiului, zona Floreasca! Bine ați venit la o oază urbană într-una dintre cele mai râvnite zone din București! Vă prezint un apartament de excepție situat în zona Floreasca, la doar câțiva pași de Parcul și Lacul FLOREASCA, într-un cartier cu o viață vibrantă și plin de facilități. Locație privilegiată: Poziționat la doar câțiva pași de minunatul parc și lac Floreasca, acest apartament vă oferă acces la o varietate de facilități și zone de agrement. În plus, fiind în imediata apropiere a zonelor Dorobanti - Beller și Primăverii, veți fi la câțiva pași de cele mai exclusive destinații din București. Detalii despre proprietate: Locație: București, zona Floreasca Suprafață: 65 mp (incluzând balconul) Etaj: 1 din 3 Vedere: Mixtă An construcție: Începutul anilor 1960 Stare: Proaspăt renovat și amenajat Facilități: Apartamentul este pregătit pentru noii proprietari să se mute și să se bucure de o viață urbană confortabilă și luxoasă. Caracteristici cheie: Design modern și elegant Spații luminoase și bine aerisite Finisaje de înaltă calitate Balcon spațios pentru momente de relaxare Acces facil către restaurante, cafenele și zone de promenadă Bonus adițional: O boxă amenajată cu o suprafață de aproape 16 mp, situată la demisolul imobilului, oferă spațiu suplimentar pentru depozitare sau alte activități. Pentru a programa o vizionare sau pentru orice alte întrebări, vă rog să ma contactați la. Nu ratați această oportunitate de a trăi într-una dintre cele mai prestigioase zone din București! Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre această proprietate exclusivă!

179500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(