Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere casa Mures, Gradini - 250 EURO lunar

250 €  De inchiriat
Casa in zona centrala de inchiriat Inchiriez casa in curte si gradina in Tg. Mures zona centrala str Hasdeu compus din 2 camere + baie dependente 42mp.complet mobilat Case de inchiriat - Targu-Mures , Case de inchiriat - Mures

Pe site din 23-03-2024
Vizualizari 31
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 42 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De inchiriat in localitatea Gradini.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De inchiriat in localitatea Gradini. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Gradini.

Este Gradini zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  casa Mures, Gradini  - 1200 EURO lunar Proprietar 1200 €
Inchiriere casa Mures, Gradini - 1200 EURO lunar Gradini, Gradini , jud. Mures

De inchiriat casa cu gradina complet utilata pe termen scurt incepand cu 7 zile- Targu Mures, strada Budiului Super Pret, daca se inchiriaza pe 30 de zile, Pretul raportat pe 1 zi este 200 RON, toate costurile inclus Suprafata utila a casei 136 mp pe 2 nivele cu gradina 250 mp Bucatarie complet utilata-plita, cuptor, masina de spalat vase, aparat pt cafea, fierbator pt apa, prajitor de paine Living cu loc de luat masa si vedere la gradina 2 terase acoperite 2 bai cu cada, bideu si cabina de dus 3 dormitoare, cu 2 paturi de dormitor si o canapea Acces in curte pt 2 masini prin 2 porti motorizate Internet, wifi, TV cablu, Smart TV incalzire cu centrala termica Drum asfaltat cu alee pietonala, cartier nou Se inchiriaza de la minim 1 saptamana pana la 1 an Se afla la o distanta de 4,5 km de centrul orasului si imediata apropiere de Selgros, Lidl, Kaufland Casa se inchiriaza pentru un numar maxim de 6 persoane. Pret pe 7 zile : 2.500 ron Pret pt o luna: 6.000 ron (posibil prelungire mai multe luni, pretul are inclus absolut toate costurile de intretinere, incalzire, electricitate, internet, cablu, apa etc) Se inchiriaza si pt studenti. Informatii la telefon 07******40 Case de inchiriat - Corunca , Case de inchiriat - Mures

1200 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere  casa Mures, Gradini  - 460 EURO lunar Proprietar 460 €
Inchiriere casa Mures, Gradini - 460 EURO lunar Gradini, Gradini , jud. Mures

Baraian Sergiu-Andrei De inchiriat apartament la casa in zona centrala-str. Calarasilor. Se ofera spre inchiriere un apartament la casa renovat recent si izolat termic, prima chirie, complet mobilat si utilat, compus din:-zona de odihna: pat matrimonial, dulap, noptiere.-zona living: televizor cu ecran plat, birou, scaun, masuta de cafea, router, biblioteca si canapea extensibila.-bucatarie utilata: plita si fierbator electric, cuptor cu microunde, vesela si tacamuri, masina de spalat, zona de luat masa, centrala termica proprie, detector de gaze.-baie cu dus.Apartamentul dispune de loc de PARCARE PRIVAT 1-2 locuri, gratar, terasa cu zona de relaxare si spatiu de joaca pentru copii.Apartamentul se afla in apropierea centrului orasului Targu-Mures, intr-o zona linistita.Proprietatea se situeaza in imediata proximitate a zonelor de interes public: Spitalul Judetean, clinici publice si private, licee si colegii nationale, facultatii-UMF si Petru Maior, Biblioteca Judeteana, Primaria si Prefectura, sucursale bancare, precum si de zone turistice: Cetatea medievala, Palatul Culturii, Complexul Weekend, Gradina Zoologica, Platoul Cornesti etc.De asemenea locatia se bucura de o amplasare benefica din punct de vedere gastronomic datorita restaurantelor de renume local: Golden Rooster, New Chicago Restaurant, La Teo Restaurant - comfort food & good vibes, Laci Csárda etc.Capacitatea 1-2 persoane.Pentru mai multe detalii ne puteti contacta telefonic sau pe email:

460 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(