Anunturi imobiliare particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Bucuresti, 2 camere, apartamente, inchirieri:

Inchiriere apartament 2 camere Drumul Sarii, Bucuresti Proprietar 300 €
Inchiriere apartament 2 camere Drumul Sarii, Bucuresti Drumul Sarii, Bucuresti

Apartament de 2 camere in suprafata utila de 61 mp e oferita spre inchiriere la etajul 2 din p+ 4 al unui in bloc construit in anul 1987 in zona Drumul Sarii. Imobilul, este confort 1, decomandat, si dispune de urmatoarele utilitati: curent electric, telefon, apa, gaz, cablu tv, canalizare termoficare aer conditionat internet cablu, wireless. Liber incepand cu 01.07.2018.

300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament 2 camere Baneasa, Bucuresti Proprietar 500 €
Inchiriere apartament 2 camere Baneasa, Bucuresti Baneasa, Bucuresti

Inchiriere apartament 2 camere zona Baneasa, complex GREENFIELD, bloc 2015, complet utilat lux, semidecomandat, mobilat si utilat complet, centrala proprie Viessmann, incalzire in pardoseala, aer conditionat (rece si cald), bucatarie utilata complet, masina de spalat rufe. Flat TV, high speed internet, Wi-Fi, HD. Spatii de depozitare multiple, 1 loc de parcare in fata cladirii, vizibil. Contoare separate pentru electricitate, gaze si apa. Servicii de paza, cartier foarte linistit, langa padurea Baneasa.

500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament 2 camere Stefan cel Mare, Bucuresti Proprietar 380 €
Inchiriere apartament 2 camere Stefan cel Mare, Bucuresti Stefan cel Mare, Bucuresti

Inchiriez apartament cu 2 camere semidecomandat,54 mp utili, sectorul 2 ,central, la Metrou Stefan cel Mare- Floreasca ,Piata Romana la 7 min, accesibil la toate mijloacele de transport ,in bloc recent reabilitat si izolat in 2017 (mobilat utilat inclusiv tv,aer conditionat, frigider,parchet, gresie faianta, usa metalica, termopan la balcon,aer conditionat,balcon de 11 mp,supraveghere video,iluminat stradal) plus boxa depozitare 3-4 mp ,fara inermediar sau agentii

380 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament 2 camere Militari, Bucuresti Proprietar 320 €
Inchiriere apartament 2 camere Militari, Bucuresti Militari, Bucuresti

MILITARI RESIDENCE Particular, inchiriez pe termen lung ( minim un an) apartament mare, curat, de 2 camere LUX, spatios, in complexul rezidential Militari Residence., lipit de Bucuresti, in partea de vest a capitalei Livingul are 38 metri patrati, dormitorul are 16 m2 , et 6/8 (nu e mansarda) ,utilat in intregime, TOTUL NOU, tv Sony Lcd, termopane, gresie, parchet, centrala proprie de apartament, doua lifturi mari moderne, aer conditionat, parcuri intre blocuri cu locuri de joaca pentru copii, piscina interioara, piscina exterioara, sala, masaj, ballrooom ( centru de evenimente), cartier de tineret, linistit . Este dotat cu mobila moderna, electrocasnice noi. Balcon mare inchis in termopan. Intretinere mica, cheltuieli totale pentru utilitati foarte rezonabile Priveliste frumoasa seara spre Bucuresti de la etajul 6, langa bloc sunt cartiere de case, Trattoria Roz-Cafe chiar langa bloc Suprafata totala 60 m, foarte aerisit, camere mari, spatioase. Este situat aproape de metrou, mijloace RATB( statie de masina: 178, 138 chiar in fata blocului), centre comerciale, magazine, facilitati de relaxare . prima luna 1+1 garantia. Disponibil IMEDIAT. ESTE LIBER MERITA !! !

320 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament 2 camere Nordului, Bucuresti Proprietar 1300 €
Inchiriere apartament 2 camere Nordului, Bucuresti Nordului, Bucuresti

Inchiriere apartament 2 camere Soseaua Nordului-Parcul Herastrau. Cu spatii vitrate extrem de generoase si cu finisaje de foarte buna calitate, acest apartament va introduce intr-o lume rexanta, simpla, speciala si specifica. Imediat ce intri in aceasta proprietate se remarca spatiile largi decorate in culori pastelate si luminoase. Cu o suprafata utila locuibila de 104.20 mp + 10.70mp terasa, avand doua bai (una cu cada la dormitorul matrimonial si una cu cabina de dus in living-room), o bucatarie separata semi-deschisa, locuinta inspira sentimentul de vara vesnica si caldura din Sudul Frantei. Zona dormitorului matrimonial include si un dressing room. Lemnul masiv al parchetului contribuie la o amplificare a senzatiei de caldura. Terasa care poate fi accesata atat din dormitor cat si din camera de zi va ofera o priveliste superba asupra Parcului Herastrau. Textilele regasite aici sunt din bumbac inflorat cu culorile complementare rosu verde dar si mult alb. Bucataria este complet mobilata si utilata. Camera de zi orientata catre sud ofera canapele moi, confortabile specifice stilului folosit in amenajare. Spatiile de depozitare se regasesc la intrarea in locuinta dar si in alte locuri bine incorporate. Beneficiati de un loc de parcare in garajul subteran al imobilului cat si de o boxa pentru depozitare. Securitate sporita de paza permanenta si de supravegherea video dar si termostate in camere pentru confortul dvs. termic. Pret 1300 euro + TVA.Apartamentul se va elibera la data de 01.07.2018.In zona se gasesc mijloace de transport public, cafenele, restaurante ,parc , hotel, gradinita, scoala, centre fitness, sedii bancare, sedii business.

1300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament 2 camere Sisesti, Bucuresti Proprietar 650 €
Inchiriere apartament 2 camere Sisesti, Bucuresti Sisesti, Bucuresti

Prima închiriere apartament modern in stil minimalist . Bloc 2015. Curte privata, cu terasa deck, gazon. Vedere superba, lateral spate, intr-o zona plina cu verdeata si liniste. Beneficiază de 1 loc de parcare subteran. Apartamentul este cu siguranta o alegere potrivita pentru persoane tinere, cupluri, cu bun gust. Apartamentul de 84 mp utili (apartament + terasa/curte) se afla la parter al unei cladiri de 5 etaje. Bucataria este complet mobilata si include aparatura electrocasnica de varf (plita inductie, cuptor electric, masina de spalat vase, frigider, masina de spalat rufe). Dormitorul este mobilat cu pat matrimonial . Apartamentul beneficiază de suficiente spaţii de depozitare. Tavan înalt 3.5m, retroproiector, centrală termică proprie Puteti inchiria apartamentul pentru 650 euro/luna. Aceasta oferta apartine proprietarului. Baia este placata in marmura, instalatii sanitare lux. Condiţii de închiriere : contract ANAF minim pe 1 an de zile, chirie 1 avans + 2 luni garantie Disponibilitate proprietate IMEDIAT

650 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament 2 camere Gara de Nord, Bucuresti Proprietar 340 €
Inchiriere apartament 2 camere Gara de Nord, Bucuresti Gara de Nord, Bucuresti

Un apartament superb, semidecomandat, complet renovat si foarte luminos, asteapta sa ii treceti pragul! Situat in zona semicentrala, in apropierea a numeroase facilitati (Gara de Nord, Universitatea Politehnica, magazine deschise non-stop, piata agro-alimentara) apartamentul va asteapta sa fiti primii sai locatari dupa renovari, beneficiind astfel de lucruri noi si de calitate! Nu sunt permise animale de companie. Nu colaborez cu agentii! APARTAMENTUL ARE URMATOARELE DATE DE BAZA: • Suprafata de aprox. 45 mp construiti, cu structura de beton armat • Semidecomandat si renovat complet (2015, 2016) foarte luminos, cu vedere stradala si situat la etajul 3 din cele 6 ale cladirii • Include: 2 camere (living si dormitor), 2 holuri, 1 baie, 1 bucatarie, 2 debarale inchise, 1 balcon spatios (4.25mx 0.90m, cu acces la bucatarie) si inchis cu termopane • Livingul este spatios avind si el acces la balcon • Dormitorul are termopane, o debara inchisa si un dulap spatios in perete • Bucataria este mobilata complet si facuta la comanda (dulapuri, masa, scaune) avind chiuveta din inox si robinet nou, etc.; utilata cu aragaz si cuptor cu gaze, hota; are acces la balcon • Baia are cada, chiuveta, robineti si dus noi; mobilata cu cabinet si oglinda noi. ALTE UTILITATI SI FACILITATI: • Gresie si faianta noua in bucatarie, holuri, baie si balcon • Parchet din lemn masiv, lacuit in sufragerie si cele doua camere • Usa de la intrare este metalica si securizata • Unitate foarte noua de AC, cu inverter, fiind eficienta atit vara (pentru racire) cit si iarna (incalzire) • 2 apometre noi instalate in apartament permit micsorarea facturii la consumul de apa (calda, rece) • Toate camerele si holurile au variatoare de lumina si prize suplimentare noi • Debaralele sunt dotate cu rafturi • Termopane in toate camerele si balcon • Lustre in toate camerele • Acces la internet (cablu); costurile de intretinere sunt mici. DESPRE BLOC: • Blocul a fost reabilitat termic in 2014 • Accessul in bloc este securizat prin yale magnetice si camere video (atit la intrarea principala cit si pe holurile etajelor) • Lift; Scarile si etajele sunt intretinute curat iar fiecare etaj are ghena de gunoi • Blocul nu este "incorsetat" de alte blocuri PUNCTE DE INTERES APROPIATE: • Facilitatile sunt la distante mici de mers pe jos incluzind: metrou (M1, Gara de Nord), tramvaie (24, 42, 44, 45, 46), troleibuze (65, 79,86) si autobuze (123, 133, 178, 182, 205, 282, 780), Complexul Comercial Orhideea (5 minute cu tramvaiul sau metroul)sau Piata agro-alimentara (Matache, la 5 minute de mers pe jos). • Apartamentul este situat in apropierea Garii de Nord (2 min), in vecinatatea Universitatii Politehnica (3 min, campus Polizu)avind in fata magazinul MegaImage , Piata Victoriei (10 min de mers pe jos) • Pentru mai multe informatii privind locatia apartamentului , puteti accesa umartorul link: o http://www.bucurestilive.ro/Bulevardul-Inginer-Duca-Gheorghe.htm?md=1&itm=849015841

340 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament Lux Aviatiei Agentie - 0 comision 850 €
Apartament Lux Aviatiei Aviatiei, Bucuresti

Inchiriere apartament 2 camere in complexul North Area Like View, situat in cartierul Aviatiei, pe strada Zagazului, la 5 minute de mers pe jos de statia de metrou Aurel Vlaicu si de parcul Herastrau. Durata minima de inchiriere este de 1 an, nu doresc persoane cu animale sau copii, de preferat nefumator.

850 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament Zona Dorobanti Agentie - 0 comision 750 €
Apartament Zona Dorobanti Dorobanti, Bucuresti

Acesta este apartamentul in care am desfasurat o serie de activitati: sedinte de psihoterapie, sesiuni foto, evaluari copii, evenimente cu tema spirituala si ateliere de dans. Este un apartament open-space foarte potrivit pentru persoanele care cauta multa lumina si un spatiu larg. Lipsa peretilor il transforma intr-un spatiu deosebit unde puteti desfasura o serie larga de activitati pe placul dumneavoastra si al clientilor. De asemenea, spatiul este potrivit si pentru persoane fizice (single sau familie) avand un dormitor separat, bucatarie si baie complet utilate (cuptor cu microunde, masina de spalat, jacuzzi, masina de spalat vase etc.).

750 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament Lux Zona Titan Agentie - 0 comision 570 €
Apartament Lux Zona Titan Titan, Bucuresti

Apartament amenajat ULTRA-LUX. Complet utilat si mobilat mobilier din lemn masiv Ambele camere dispun de aparate de aer conditionat, Televizoare smart si rulouri exterioare electrice la ferestre Abonament internet de mare viteza; Bucatarie echipata complet; Cada cu hidro-masaj Multiple spatii de depozitare Imobilul este amplasat la exact 30 metri de statia de metrou Titan. Vecinatatii: Parcul Alexandru Ioan Cuza

570 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament Zona Unirii Agentie - 0 comision 470 €
Apartament Zona Unirii Piata Alba Iulia, Bucuresti

Inchiriez apartament Piaţa Alba Iulia - Biokarpet 2 camere decomandate , 70 mp , stradal , etaj 3 /9 nemobilat , zugravit , finisaje noi , pentru birou sau locuit .

470 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament Lux Herastrau Agentie - 0 comision 900 €
Apartament Lux Herastrau Herastrau, Bucuresti

Apartament 2 camere 84mp utili, complet mobilat si utilat, destinatie rezidenta, compus din living cu bucatarie deschisa, un dormitor, 2 bai, terasa, cu vedere la piscina si parcul Herastrau

900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament Lux Stefan cel Mare Agentie - 0 comision 460 €
Apartament Lux Stefan cel Mare Stefan cel Mare, Bucuresti

Inchiriez apartament 2 camere semidec, ultracentral chiar la intrarea in parcul circului, lux, 55mp, et 2/8, complet mobilat si echipat lux, repartitoare, apometre, totul este nou, primul chirias. Metrou, autobuze, tramvaie in fata blocului, scoala, gradinita in spatele blocului, mega, piata, farmacie etc

460 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament Calea Calarsilor Agentie - 0 comision 420 €
Apartament Calea Calarsilor Calea Calarasilor, Bucuresti

Apartament 2 camere mobilat si utilat ultra modern si nou, renovat recent, aragaz, frigider, ac, masina de spalat, lcd, vedere spate, liniste, zona centrala, 5 min statia metrou, et. 7/8, pret usor negociabil. Zona : Decebal, Matei Basarab, Piata Muncii, Calarasilor.

420 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament Lux Unirii Agentie - 0 comision 850 €
Apartament Lux Unirii Unirii, Bucuresti

inchiriez apartament ultracentral Unirii Corneliu Coposu 2 dormitoare , bucatarie, living, 2 bai , balcon închis 86 mp etaj 4/8 an construcție imobil 1999 Renovat 2017, utilat , mobilat lux

850 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament Lux Zona Panduri Agentie - 0 comision 485 €
Apartament Lux Zona Panduri 13 Septembrie, Bucuresti

inchiriez apartament 2 camere, bloc nou 2017, et. 1/10, complex MetroCity Academiei, complet mobilat si utilat, apartamentul este total contorizat, beneficiaza de televiziune și internet, tv LCD, aer conditionat, plita gaz, cuptor electric, masina de spalat vase, masina de spalat rufe, frigider, centrala termica proprie, electrocasnice noi, în garanție, parcare privata cu acces restrictionat. Vedere pe spate, liniste. In curand langa complex- stația de metrou Academia Militara, la doar 300 m

485 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament Lux Zona 13 Septembrie Agentie - 0 comision 490 €
Apartament Lux Zona 13 Septembrie 13 Septembrie, Bucuresti

inchiriere pe o perioada de 1 an apartament generos, luminos situat pe Strada Mihail Sebastian Apartamentul este decomandat, superb aranjat cu ajutorul unui designer. Apartamentul are 2 camere, 50mp, complet mobilat si utilat ( tv, masina spalat rufe, masina spalat vase, frigider, cuptor, plita, aer conditionat, centrala individuala de apartament, contoar de gaz, apometre). Zona este linistita ( blocul este retras ), este aproape de noua statie de metrou ( academia militara ) care se va da in folosinta, aproape de Mariott. Blocul are 5 etaje, lift si interfon. În imediata vecinătate se află şi numeroase grădiniţe atât particulare cât şi de stat.

490 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament Lux Zona Tei Agentie - 0 comision 450 €
Apartament Lux Zona Tei Tei, Bucuresti

Inchiriez apartament 2 camere Soseaua Colentina intersectie cu Teiul Doamnei. Suprafata utila 51 mp. Apartamentul are vedere la strada principala si este situat la etajul 6 intr.un imobil cu 10 etaje (izolat termic exterior) dispune de 1 balcon cu iesire din dormitor, 2 camere, o bucatarie și respectiv un grup sanitar .Acesta este situat la 5 minute de mers pe jos de statia de metrou Obor, la 3 minute de mall Veranda și la numai cativa pasi de Hipermarketul Kaufland. La parterul blocului se afla statie de tramvai și shaormeria Dristor Kebab.

450 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament Lux Unirii Agentie - 0 comision 650 €
Apartament Lux Unirii Unirii, Bucuresti

inchiriere apartament cu doua camere, suprafata utila 56 mp, un dormitor, un living, doua grupuri sanitare, hol intrare, balcon, bucatarie inchisa, loc de parcare individual in subsolul cladirii. Apartamentul este situat stradal pe bd. Mircea Voda in complexul 21 Downtown, intre hotelurile NH si International, in imediata apropiere a Tribunaluilui Bucuresti si a Bibliotecii Nationale. Centrul Vechi si Piata Unirii se afla la mai putin de un kilometru distanta, statia de metrou Unirii se afla la 5 minute de mers e jos. Finisaje: Gresie şi faianţă Porcelanosa; Tâmplărie aluminiu cu geam termopan securizat; Uşi Pinum; Parchet triplustratificat marca Haro; Obiecte sanitare Roca şi baterii sanitare Hansgrohe; Compartimentare interioară din caramidă; Centrala termică în condensare marca Viesmann şi calorifere din aluminiu; Aparataj electric marca Legrand; Aparate de aer condiţionat Mitsubishi; Lifturi Kone;

650 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament Lux Titan Agentie - 0 comision 380 €
Apartament Lux Titan Titan, Bucuresti

Titan-Edenia,proprietar,inchiriez apartament 2 camere, complex rezidential Edenia, et 7,2 grupuri sanitare, centrala Herman boiler incorporat, tv, net, frigider, reigienizat-revopsit recent, boxa, complet mobilat, costuri foarte mici intretinere,

380 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament Vila Piata Victoriei Agentie - 0 comision 650 €
Apartament Vila Piata Victoriei Piata Victoriei, Bucuresti

Se ofera spre inchiriere Apartament 2 camere in vila cu curte, in zona Piata Victoriei, cu destinatia exclusiva de birouri (pretabil firma IT, consultanta, contabilitate cu 3-4 angajati). Spatiul este complet renovat, iar incalzirea se realizeaza cu centrala termica proprie. Apartamentul dispune de o terasa generoasa si ofera vedere spre spatii verzi.

650 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament Zona Banu Manta Agentie - 0 comision 650 €
Apartament Zona Banu Manta Banu Manta, Bucuresti

Apartamentul, situat la et 1/3, este in suprafata utila de 70 mp compartimentat intr-o camera de 49 mp, una de 15 mp si o baie complet utilata. Cladirea a fost finalizata in anul 2008, are regime de inaltime P+3, si are urmatoarele dotari si finisaje: - Termopan - 2 aparate aer conditionat - Centrale termica proprie - Sistem de alarma

650 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament Lux Dorobanti Agentie - 0 comision 480 €
Apartament Lux Dorobanti Dorobanti, Bucuresti

Inchiriere apartament de 2 camere pe Calea Dorobantilor, decomandat, mobilat si utilat, geamuri termopan, aer conditionat, totul nou , ultracentral: 10 minute de mers pe jos pana in Piata Romana, 10 minute de mers pe jos pana in Herastrau, 10 minunte de mers pe jos pana in Piata VIctoriei.

480 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament Lux Zona Kiseleff Agentie - 0 comision 600 €
Apartament Lux Zona Kiseleff Kiseleff, Bucuresti

Propun spre inchiriere un apartament de 2 camere, suprafata utila de 60 mp, situat la P/4+1, constructie din 2009, semidecomandat. Pret: 600 E si impreuna cu loc de parcare subteran 700 E

600 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament Lux Zona Vitan Agentie - 0 comision 430 €
Apartament Lux Zona Vitan Vitan, Bucuresti

Apartament in bloc nou (2014), parter (peste demisol), decomandat, loc de parcare platit, str. Foisorului (in zona Piata Vitan/ Mall Vitan), terasa inchisa. Dotari (toate premium): A/C, frigider, plita, cuptor, hota, masina de spalat vase, masina de spalat rufe, TV Smart 3D, aspirator etc. Vecinatati: magazin Mega Image, piata legume-fructe, magazin general non-stop - toate la o distanta mai mica de 20 m de bloc; parcuri, spatii verzi, locuri de joaca copii etc. Mijloace de transport: autobuze, tramvai la 3-5 min; metrou 12-15 min.

430 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament Zona Dristor Agentie - 0 comision 600 €
Apartament Zona Dristor Dristor, Bucuresti

Inchiriez apartament tip studio in Complexul Rezidential In City, zona Bucuresti Mall (500m), metrou Dristor 1 si 2 la 500 m distanta. Blocul este nou, constructie 2015. Apartamentul este nou, finisajele in interior sunt noi, din 2017. Nu a fost locuit niciodata. Este complet mobilat. Suprafata totala 50 m2, 43 m2 + terasa 7m2. Situat pe Sud. Include: mobila deluxe, pat, canapea si fotoliu, dulap pe hol, frigider si mobila de bucatarie, plita si cuptor electric, covor, mobila sufragerie, 2 mese, 2 scaune, lampadar, masuta tip noptiera, smart TV, fier calcat, aspirator, lenjerie pat, vesela tacamuri, farfurii, baie cu dus, covoras baie, foehn. Complexul dispune de sala de fitness si piscina World Class (va puteti abona separat, dar beneficiati de preturi speciale locuind in complex), salonul Get's Studio si magazinul Mega Image.

600 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament Lux Vila Dacia Agentie - 0 comision 700 €
Apartament Lux Vila Dacia Dacia, Bucuresti

Pe bdul dacia, intre str verii si bidoianu, zona piata gemeni-mosilor, intr-o vila, apartamentul este situat la etajul 2 semimansardat.Fara lift. are 88mp. contorizat separat pentru toate utilitatile.

700 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament complet renovat Crangasi Agentie - 0 comision - exclusivitate 330 €
Apartament complet renovat Crangasi Crangasi, Bucuresti

Dream House Imobiliare va propune un apartament cu 2 camere in zona crangasi, la 5 minute de metrou, recent renovat, mobilat si uilat modern, aer conditionat, Disponibil imediat!!!

330 €

   Apartament

Vezi Detalii
apartament superb Dristor Agentie - 0 comision - exclusivitate 350 €
apartament superb Dristor Dristor, Bucuresti

dristor 2 camere decomandat, la 1 min de metrou suprafata generoasa, renovat anul acesta. dotat cu frigider, masina de spalat, plita+cuptor, contract internet+catv si mobilierul vizibil in poze. zona linistita. blocul este in proces de izolare termica.

350 €

   Apartament

Vezi Detalii
De Inchiriat Apartament 2 camere Bld. Timisoara Agentie - 0 comision - exclusivitate 300 €
De Inchiriat Apartament 2 camere Bld. Timisoara Panduri, Bucuresti

De inchiriat apartament cochet cu doua camere, situat pe bld. Timisoara, intr-un bloc civilizat la etajul 10/10. Apartamentul este mobilat modern si este dotat cu electrocasnice intr-o stare exceptionala. Apartamentul este semidecomandat, cu o suprafata utila de 43 mp si un balcon de 3 mp cu vedere spre Est. Imobilul este pozitionat intr-o zona curata, cu spatii verzi si foarte accesibila. Se recomanda aceasta proprietate unui cuplu. Se percepe o luna de chirie si una garantie. Va asteptam la vizionare!

300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(