Anunturi imobiliare particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Bucuresti, 3 camere, apartamente, inchirieri:

Inchiriere apartament 3 camere Tineretului, Bucuresti Proprietar 870 €
Inchiriere apartament 3 camere Tineretului, Bucuresti Tineretului, Bucuresti

3cam. BLOC NOU, THE PARK. vedere parc, garaj, lux, Tineretului, PARTICULAR. Complet mobilat si utilat, lux, loc de parcare subteran, centrala proprie, 2 bai, masina spalat vase, masina spalat si uscat rufe, terasa mare cu vedere la parc, 2 lifturi. Incinta complex cu curte si loc de joaca copii, acces controlat, parcul este in fata blocului, magazin alimentar la parter. Etaj 4 din 12. Canapea extensilbila living, cu lada depozitare, pat mare cu lada depozitare in dormitor. Camera a 3a semimobilata. Prima inchiriere. Avans 2+1. Strada Pajistei.

870 €

   Apartament

Vezi Detalii
COMISION 0% - Spatiu birouri - Aviatorilor, 100mp, loc parcare Agentie - 0 comision - exclusivitate 1180 €
COMISION 0% - Spatiu birouri - Aviatorilor, 100mp, loc parcare Piata Victoriei, Bucuresti

Compania Zoom City va prezinta spre inchiriere, cu 0% COMISION pentru chirias, un spatiu de birouri cu o suprafata de 100mp, din care balcon 6.66mp. Imobilul este situat in imediata vecinatate a Bd. Aviatorilor si Kiseleff, cu acces metrou la mai putin de 5 minute distanta mers pe jos. Spatiul este nemobilat, la etajul 2, pozitionat pe partea din spate a cladirii, compartimentat in 3 camere, din care una de aprox. 45mp. Dispune de multiple spatii de depozitare, terasa, iar finisajele sunt de calitate. Fara costuri de mentenanta. 1 loc de parcare inclus in pretul de inchiriere, in garaj subteran. COMISION 0% ID ZoomCity: CP632076

1180 €

   Apartament

Vezi Detalii
COMISION 0% - Spatiu birouri - Aviatorilor, 103mp, loc parcare Agentie - 0 comision - exclusivitate 1250 €
COMISION 0% - Spatiu birouri - Aviatorilor, 103mp, loc parcare Piata Victoriei, Bucuresti

Compania Zoom City va prezinta spre inchiriere, cu 0% COMISION pentru chirias, un spatiu de birouri cu o suprafata de 103,36mp, din care balcon 7,70mp. Imobilul este situat in imediata vecinatate a Bd. Aviatorilor si Kiseleff, cu acces metrou la mai putin de 5 minute distanta mers pe jos. Spatiul este nemobilat, la etajul 2, pozitionat pe partea din fata a cladirii, compartimentat in 3 camere, din care una de aprox. 50mp. Dispune de multiple spatii de depozitare, terasa, iar finisajele sunt de calitate. Fara costuri de mentenanta. 1 loc de parcare inclus in pretul de inchiriere, in garaj subteran. COMISION 0% ID ZoomCity: CP632071

1250 €

   Apartament

Vezi Detalii
CALEA VICTORIEI - HOTEL RADISSON, APARTAMENT CIRCULAR, 100 MP! Agentie - 0 comision - exclusivitate 650 €
CALEA VICTORIEI - HOTEL RADISSON, APARTAMENT CIRCULAR, 100 MP! Calea Victoriei, Bucuresti

CALEA VICTORIEI - HOTEL RADISSON, APARTAMENT CIRCULAR, 100 MP! Pozitie ultracentrala privilegiata, langa Piata Romana, Piata Victoriei si Piata Revolutiei, aproape de toate obiectivele turistice, culturale, Parcul Cismigiu si Centrul Vechi. Apartament confortabil, spatios, in bloc cu scara impunatoare, retras de la zgomotul bulevardului, potrivit pentru rezidenta, pentru cineva care doreste sa locuiasca ultracentral, dar in liniste. Interior renovat modern, cu finisaje de calitate, centrala de apartament, bucatarie mare, living 30 mp, 2 dressinguri, baie si grup sanitar, semi/mobilat si utilat complet. Telefon: 0756.880.880

650 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament tip duplex cu gradina si doua terase - Herastrau Agentie - 0 comision 1600 €
Apartament tip duplex cu gradina si doua terase - Herastrau Herastrau, Bucuresti

Avem placerea de a va prezenta un apartament spatios cu 3 camere, situat intr-un imobil cochet cu doar 8 unitati locative, la parterul si etajul 1 al imobilului, construit in regim P+2+M si finalizat in anul 2005. Comprtimentare interioara: Parter: Living cu zona de dining si acces terasa si gradina,, Baie, Bucatarie, hol acces, scara interioara. Etaj 1: Dormitor matrimonial cu baie proprie, dressing si acces pe terasa, Dormitor secundar cu baie proprie dressing, hol. Nota: Apartamentul are atribuit un loc de parcare generos in garajul subteran. Veti avea loc suficient pentru o masina, o motocicleta si un spatiu de depozitare biciclete. Mobilare: Bucatarie este complet mobilata si utilata.Baile sunt complet mobilate si dotate. Incalzire: Centrala termica proprie cu calorifere. Recapitulare suprafete: Suprafata utila apartament: 160 m2 Suprafata terase si gradina: 150 m2 Loc parcare: 30 m2 Apartamentul este recent renovat si pregatit pentru viitorul locatar! Programeaza astazi o vizionare!

1600 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(