Anunturi imobiliare particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Bucuresti, 3 camere, apartamente, inchirieri:

Inchiriere apartament 3 camere Universitate, Bucuresti Proprietar 900 €
Inchiriere apartament 3 camere Universitate, Bucuresti Universitate, Bucuresti

Pentru firme cu activitate birou, sau persoane fizice, Apartament elegant, renovat recent in stil modern, minimalist, format din 3 camere nemobilate: Living open space de 60 mp, 2 camere fiecare cu baie si dressing,, fiecare camera dotata cu A/C, parchet. Bucătarie mobilată, complet utilată cu grup sanitar propriu. Centrala termică proprie. Terasă acoperită in aer liber cu vedere panoramica, si Logie cu vedere Gradina Icoanei.

900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament 3 camere Militari, Bucuresti Proprietar Sugestie de Prezentare 350 €
Inchiriere apartament 3 camere Militari, Bucuresti Militari, Bucuresti

Închiriez pe termen lung ap.3 camere, 2 grupuri sanitare, etaj 1 bloc 4 etaje protejat de pomi înalți, nu necesită aer condiționat, zona liniștită de blocuri mici lângă teatrul Masca. Este mobilat și utilat complet, inclusiv mașina de spălat vase.

350 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament 3 camere Natiunile Unite, Bucuresti Proprietar Sugestie de Prezentare 650 €
Inchiriere apartament 3 camere Natiunile Unite, Bucuresti Natiunile Unite, Bucuresti

Proprietar inchirierez apartament de 3 camere, 2 bai, complet mobilat si echipat (AC, TV, internet, masina de spalat), 2 balcoane cu vedere mixta, locatie ultra centrala (metrou Unirii si Izvor localizate la 5 min).

650 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament 3 camere Unirii, Bucuresti Proprietar 650 €
Inchiriere apartament 3 camere Unirii, Bucuresti Unirii, Bucuresti

Nu sunt interesat sa lucrez cu agentii imobiliare. Ofer spre inchiriere apartament cu trei camere, doua bai si doua balcoane pe strada Matei Basarab la zece minute de mers pe jos de statia de metrou Unirii si 15 minute de Centrul Vechi. Ca reper, apartamentul este situat intre Primaria Sectorului 3 si intersectia cu strada Traian la etajul 3/4 al unui bloc finalizat in anul 1998. Apartamentul este complet mobilat si utilat. A fost renovat in urma cu aproximativ 5 ani. Este foarte bine luminat natural. Printre altele, apartamentul este dotat cu: televizor, frigider, masina de spalat, masina de spalat vase, aer conditionat, filtru de apa (nu trebuie sa carati apa plata 3 etaje), aspirator, apometre (nu sunt folosite deoarece nu a fost nevoie), termostate la calorifere. Sunt disponibil la telefon 0735155640 sau 0752884986.

650 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament Zona Dristor Agentie - 0 comision 460 €
Apartament Zona Dristor Dristor, Bucuresti

Dristor strada Ramnicu Valcea - apartament 3 camere decomandat mobilat si utilat modern, proaspat renovat 2018, LA PRIMA INCHIRIERE, metrou la 2 minute, et 8/8, 75 mp, decomandat, 2 grupuri sanitare, 2 dormitoare spatioase mobilate complet, living modern, canapea extensibila, 2 debarale, bucatarie mare utilata, balcon inchis cu termopan, toate imbunatatirile, usa metalica, termopan, rulouri exterioare aluminiu, glafuri, gresie, parchet, faianta, aer conditionat , tv, masina spalat, combina frigorifica, aragaz plita, hota, contorizat, cablu tv/internet, 2 lifturi, bloc reabilitat termic, contract inregistrat Anaf, liber, acces facil scoala, gradinita, metrou/ratb, tramvai, parc IOR, Mall Park Lake la 5 minute de mers pe jos, magazin Kaufland, Mega Image, Profi, Lidl, Auchan. 1+1, LIBER.

460 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament Lux Aviatiei Agentie - 0 comision 1300 €
Apartament Lux Aviatiei Aviatiei, Bucuresti

Apartament de 3 camere, etaj P/3 cu o suprafata utila de 130 mp , doua terase si un loc de parcare in garaj subteran. Situat in spatele hotelului Crystal Palace

1300 €

   Apartament

Vezi Detalii
3 camere mobilat - Piata Domenii Agentie - 0 comision - exclusivitate 400 €
3 camere mobilat - Piata Domenii Piata 1 Mai, Bucuresti

Apartament mobilat si utilat complet, situat intr-un bloc reabilitat termic la etajul 10, cu o priveliste superba.

400 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament Vila Lux Polona Agentie - 0 comision 1500 €
Apartament Vila Lux Polona Dorobanti, Bucuresti

Apartament cu grădina situat in centrul civic, zona Polona, intr-o vila bifamiliara de epoca, complet restructurat si mobilat, compus din intrare independenta, hol, loc de șueta , dormitor matrimonial, camera copil cu baie, baie principala, bucatarie OPEN space si sufragerie. Se poate închiria impreuna cu un mic apartament la demisol pentru oaspeți, birou.

1500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament Lux Zona Vacaresti Agentie - 0 comision 660 €
Apartament Lux Zona Vacaresti Vacaresti, Bucuresti

Un apartament superb renovat, mobilat, utilat si decorat. Apartamentul de 3 camere a fost transformat din 4 camere, de unde si suprafata generoasa a camerelor. Cele 3 balcoane ale apartamentului au fost incluse si ele in apartament. Cele doua bai sunt una cu cada si fereastra, cealalta cu dus si aerisire. Tot mobilierul este in stil minimalist si a fost conceput pentru folosirea la maxim a tuturor posibilelor spatii de depozitare, pastrand in acelasi timp un design placut si aerisit. Apartamentul se gaseste in perfecta stare, fiind recent renovat. Dormitorul secundar este decorat si mobilat neutro, astral ca poate fi camera de copil, birou sau camera de oaspeti. Complet mobilat. Utilare: frigider, masina spalat, aragaz, hota, filtru cafea, cuptor microunde, aspirator, partial vesela. Nu a mai fost inchiriat niciodata. Beneficiaza de boxa la subsol si loc de parcare. Blocul are camere de supraveghere. In imediata vecinatate aveti malluri, hypermarketuri, restaurante, piata, scoli si gradinite, stati de metrou si mijloace de transport, si bineinteles, Parcul Lumea Copiilor (la 1 min de mers pe jos), Parcul Tineretului (la 5 min de mers pe jos), iar Delta Vacaresti este vis a vis.

660 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament Zona Vitan Agentie - 0 comision 450 €
Apartament Zona Vitan Vitan, Bucuresti

Apartamentul are 3 camere complet mobilate și este modern, elegant, confort 1, etaj 2/10. Bucataria este deschisa spre living. Doua dormitoare decomandate, unul mai mare si celalalt mai micut.

450 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament Lux Nerva Traian Agentie - 0 comision 650 €
Apartament Lux Nerva Traian Nerva Traian, Bucuresti

inchiriere apartament cu 3 camere Zona Nerva Traian colt cu bd Octavian Goga, la 10 min de Piata Unirii si 5 min Timpuri Noi. Blocul este finalizat in anul 2017. Apartamentul este nou, are doua bai, bucataria mobilata. La subsolul blocului detinem 2 locuri de parcare. Zona linistita, cu parc in fata blocului.

650 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament Lux Calea Victoriei Agentie - 0 comision 850 €
Apartament Lux Calea Victoriei Calea Victoriei, Bucuresti

Un apartament foarte curat, elegant si cochet situat pe Calea Victoriei, langa Hotel Radisson. Apartamentul are 3 camere, semidecomandate si este intr-un bloc nou, constructie1981. Dotari: termopan, parchet lemn masiv, usa metalica, aer conditionat, bucatarie mobilata si utilata complet (aragaz, cuptor, hota, frigider, microunde), living mobilat integral TV, canale TV si internet de viteza foarte mare, 2 dormitoare complet mobilate si utilate, baie cu cada si separat grup sanitar masina de spalat rufe. Balconul este foarte mare, proaspat renovat si ofera o priveliste spectaculoasa pe Calea Victoriei, atat ziua cat si seara.

850 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament Lux Zona Alba Iulia Agentie - 0 comision 650 €
Apartament Lux Zona Alba Iulia Piata Alba Iulia, Bucuresti

Inchiriez apartament Zona Alba Iulia Strada Turturelelor, bloc constructie 2010, 3 camere decomandat, mobilat si utilat complet,94 mp, living cu bucatarie open space, 2 dormitoare, 2 grupuri sanitare, zona retras, centrala, aer conditionat, etaj 1/10

650 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament Vila Zona Dorobanti Agentie - 0 comision 700 €
Apartament Vila Zona Dorobanti Capitale, Bucuresti

Inchiriez apartament in vila 3 camere strada Roma ,pretabil pentru firma sau locuit ,etajul 2 intr-o vila ,suprafata utila 80 mp ,mobilat partial !

700 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament Lux Herastrau Agentie - 0 comision 1350 €
Apartament Lux Herastrau Herastrau, Bucuresti

inchiriez apartament de 3 camere in zona centrala a Soselei Nordului, situat in plan secund, la 50 m de parc, pe o strada linistita, cu acces direct in Soseaua Nordului, in bloc de referinta cu finisaje de calitate si spatii comune generoase. Apartamentul dispune de un loc de parcare in subteran si se inchiriaza complet mobilat, utilat si decorat, cu finisaje de calitate ridicata. Blocul are servicii de concierge si paza 24/24h, cu acces controlat, si este situat in zona rezidentiala de personal diplomatic ce beneficiaza de paza asigurata de Jandarmerie. Apartamentul are 1 loc de parcare in parcarea subterana.

1350 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament Zona Grozavesti Agentie - 0 comision 775 €
Apartament Zona Grozavesti Grozavesti, Bucuresti

Inchiriez apartament nou cu loc de parcare subteran, mobilat si utilat complet, 3 camere, 2 bai, balcon, ideal pentru studenti sau persoane tinere. Este situat langa Politehnica, la 3 min statie metrou Grozavesti, langa IDM Club. Apartamentul are aer conditionat in toate camerele, frigider, masina de spalat, aragaz electric, centrala proprie.

775 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament Vila Domenii Agentie - 0 comision 1000 €
Apartament Vila Domenii Domenii, Bucuresti

De inchiriat apartament in vila in zona P-ta Domenii, cartier rezidential, ideal pentru birouri. Apartamentul este situat la parterul unei vile si are intrare separata. Este compus din 3 camere nemobilate, o baie si o terasa deschisa de 14mp (nu are bucatarie). Camerele beneficiaza de multa lumina naturala. Toate utilitatile sunt contorizate separat. Dotari: centrala proprie, aer conditionat. Casa este recent anvelopata, costurile cu intretinerea sunt in medie de 50eur/lun

1000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament Lux Zona Unirii Agentie - 0 comision 900 €
Apartament Lux Zona Unirii Unirii, Bucuresti

Inchiriez apartament Zona Unirii,Bd Mircea Voda, 3 camere,mobilat si utilat modern, etaj parter/8.In apropierea mijloacelor de transport in comun, 90 mp.

900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Spatiu Zona Matei Basarab Agentie - 0 comision 1000 €
Spatiu Zona Matei Basarab Calea Calarasilor, Bucuresti

inchiriere un spatiu comercial/birouri elegant de cca 100 mp utili situat la parterul blocului , pe strada Matei Basarab , sector 3. Blocul este plasat la confluenta Caii Calarasilor cu Str. Matei Basarab, langa biserica "Delea Noua", intersectie cu multe mijloace de transport in comun si in aproprierea metroului de la Piata Muncii. Spatiul are intrare atat prin holul blocului din str.Matei Basarab, cat si intrare separata directa in spatiu prin lateral sau din strada din spatele blocului. Spatiul a fost renovat total cu materiale, obiecte sanitare si aparate electrice si finisaje noi, moderne si este ideal pentru birouri, cabinet medical/stomatologic, notariat, salon de coafura sau similar, etc.

1000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament Lux Vila Piata Victoriei Agentie - 0 comision 1150 €
Apartament Lux Vila Piata Victoriei Piata Victoriei, Bucuresti

Apartamentul este localizat intr-o zona ultracentrala, intre Piata Victoriei si Dorobanti, intr-o casa construita in perioada interbelica, renovata complet in 2017 (inclusiv structura de rezistenta-beton armat), apartamentul va ofera sansa de a va bucura din plin de toate facilitatile centrului Bucurestiului.

1150 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament Lux Unirii Agentie - 0 comision 750 €
Apartament Lux Unirii Unirii, Bucuresti

Inchiriez apartament Zona Unirii 3 camere,apartamentul este renovat recent, dotat cu aer conditionat in toate cele 3 camere, utilat si mobilat modern.

750 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament Lux Zona Piata Constitutiei Agentie - 0 comision 590 €
Apartament Lux Zona Piata Constitutiei Unirii, Bucuresti

Apartament renovat super, finisaje superioare (parchet lemn, marmura, gresie, faianta, termopane, certificat energetic, bucatarie complet utilata, wc sevici separat, masina spalat rufe, intr-un bloc vechi foarte solid, expertizat, etajul4 cu terasa amenajata, lift, loc de parcare inchiriat, centrala proprie, aer conditionat, acces pietonal in 10 30 minute la cele mai atractive puncte de interes ale centrului Bucurestiului.

590 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament Lux Stefan cel Mare Agentie - 0 comision 950 €
Apartament Lux Stefan cel Mare Stefan cel Mare, Bucuresti

-Inchiriez apartament Lux Zona Stefan cel Mare, chiria contine TVA se emite factura de 950 EUR+TVA mobila unicat, conceputa special de firma de design trimite email pe specificul apartamentului, la care se adauga scaune din piele Bo Concept parchet triplu stratificat; compartimentare particularizata, mult diferita fata de proiectul standard; cablare structurata, cu 2-6 prize retea si telefon in fiecare camera. Router wired si wireless pentru acces internet; toate camerele au cablaj pentru montarea echipamentelor de receptie prin satelit, cu antena montat pe acoperisul blocului si cablurile trase prin pereti; Cablare in fiecare camera pentru Romtelecom Dolce; aer conditionat in toate cele trei camere (doua Samsung 9000 BTU in dormitoare, un LG serie design, in sufragerie. masti calorifer design deosebit vitralii in sufragerie; un loc de parcare supradimensionat incap inghesuit si doua masini suport suspendat pentru 4 biciclete pe locul de parcare; doua fotolii-balansoar design deosebit in balcon;

950 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament Lux Zona Timpuri Noi Agentie - 0 comision 600 €
Apartament Lux Zona Timpuri Noi Timpuri Noi, Bucuresti

Apartamentul este nou renovat. Este compus din 2 bai, 2 dormitoare, living si o bucatarie spatioasa 14mp. Se afla pe Gh. Sincai la 2 minute de statia Timpuri Noi si 7 minute de Tineretului. Toata mobila este noua.

600 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament Lux Zona Libertatii Agentie - 0 comision 860 €
Apartament Lux Zona Libertatii Libertatii, Bucuresti

inchiriere un apartament luminos si spatios de 3 camere situat in zona Palatului Parlamentului pe b-dul Libertatii. Spatiul interior se desfasoara pe o suprafata de 84 mp. Punctul forte al acestui apartament este pozitia centrala, oferind acces facil catre parcul Izvor, Piata Unirii, Centrul Vechi precum si catre gradinite, scoli, diferite magazine si totodata vederea superba, din toate camerele, catre Casa Poporului si parcul Academiei Romane, Mobilat si utilat complet, inclusic aer conditionat,apartamentul a fost renovat recent.

860 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament Zona Calea Dorobanti Agentie - 0 comision 700 €
Apartament Zona Calea Dorobanti Dorobanti, Bucuresti

Apartament pentru uz profesional/personal cu suprafata de 76.12 mp, cu 3 camere pe Calea Dorobanti pe colt cu strada Nicolae Beldiceanu (Liceului German Goethe). Apartamentul se afla la etajul 2, este renovat, si are boxa de 8,5 metri patrati. Este nemobilat pentru a fi amenajat in functie de nevoile persoanei care il inchiriaza. Zece ani a fost cabinet stomatologic.

700 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament Vila Unirii Agentie - 0 comision 700 €
Apartament Vila Unirii Unirii, Bucuresti

Inchiriez apartament situat in zona P. Unirii, str. Cauzasi, parter in vila, curte si loc de parcare, 82.00 mp, 3 camere, parchet din lemn, gresie, faianta, termopane, centrala termica. Spatiul este pretabil pentru amenajare de birouri (firme de avocatura, puncte de lucru etc.). Acces facil la bulevard

700 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament Zona Unirii Agentie - 0 comision 500 €
Apartament Zona Unirii Udriste, Bucuresti

Apartament 3 camere, zona Ultracentrala, construit in anul 1996 la P/4, semidecomandat, cu suprafata de 78 mp2 utili, balcon, renovat integral in 2015. Dotari: parchet lemn masiv, gresie, fainta, usa metalica, A/C, alarma, bucatarie mobilata si utilata. Dispune de loc de parcare.

500 €

   Apartament

Vezi Detalii
3 camere Liviu Rebreanu Agentie - 0 comision - exclusivitate 500 €
3 camere Liviu Rebreanu 1 Decembrie, Bucuresti

Mc Broker Imobile va propune spre inchiriere un apartament de 3 camere, mobilat si utlat modern, amplasat intr-o zona verde , langa unul dintre cele mai mari Mall-uri ale Bucurestiului. Zona este securizata si luminata,cu accces la piata ,parc, scoli si gradinite.Metrou Nicolae Grigorescu

500 €

   Apartament

Vezi Detalii
De inchiriat 3 camere decomandat 1 minut de Metrou Agentie - 0 comision - exclusivitate 380 €
De inchiriat 3 camere decomandat 1 minut de Metrou Aparatorii Patriei, Bucuresti

De inchiriat 3 camere decomandat 70 mp 2 grupuri sanitare etaj 2/8, la 1 minut de mers pe jos fata de Metrou Aparatorii Patriei, renovat total : gresie, faianta, parchet, termopan, 2 aparate de aer conditionat, usa metalica; MOBILAT si UTILAT (paturile si saltelele din dormitoare sunt noi). Pret : 380 euro NEGOCIABIL

380 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(