Anunturi imobiliare particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Bucuresti, 4 camere, apartamente, inchirieri:

Apartament Zona Unirii Agentie - 0 comision 1100 €
Apartament Zona Unirii Unirii, Bucuresti

De inchiriat sau de vanzare apartament de 4 camere 123mp utili in zona ultra centrala Unirii-Mantuleasa, ideal pentru birouri sau locuit, intr-o cladire veche de lux, separata, folosita pentru gazduire diplomati, cu 2 apartamente pe etaj, 5 nivele. Apartamentul este recent renovat cu materiale si piese noi de calitate parchet, gresie, faianta, usi, calorifere din Italia si Germania, aer conditionat, termopane, instalatie- cabluri si tevi din cupru. Centrala proprie/privata

1100 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament Lux Zona Romana Agentie - 0 comision 1400 €
Apartament Lux Zona Romana Piata Romana, Bucuresti

Apartament frumos cu două dormitoare, recent renovat, totul nou. Complet mobilat și echipat. Există 2 dormitoare, 2 băi, living mare, sala de mese, zona de mic dejun, zona de depozitare. Bucătăria este complet echipată. Toate finisajele și aparatele sunt de o calitate deosebită. Sufrageria și bucătăria au ieșiri pe terasă (50 mp). Terasa oferă o priveliște foarte frumoasă a parcului din apropiere și a străzii și este un loc perfect pentru a vă bea cafeaua dimineața.

1400 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament Lux Zona Piata Victoriei Agentie - 0 comision 1500 €
Apartament Lux Zona Piata Victoriei Lascar Catargiu, Bucuresti

Stradal apartament 4 camere, 130mp, 2 bai, et 1, un singur apartament pe nivel, vila, finisaje de lux, centrala termica proprie, cost intretinere f. mic, ideal cabinet avocat notar, coafor, clinica. In locatie a functionat Clinica Medlife

1500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament Zona Universitate Agentie - 0 comision 870 €
Apartament Zona Universitate Rosetti, Bucuresti

Inchiriez Apartament 4 cam Confort 1 Roseti ,Armand Calinescu .centru 5minute pe Jos Centrul istoria , Universitate. Graditite scoli . Si de toate statiile . Si metrou Universitate. Utilat cu Ataga, Frigider, masina spalat.

870 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament Lux Unirii Agentie - 0 comision 1100 €
Apartament Lux Unirii Unirii, Bucuresti

Apartament situat ultracentral, in zona Unirii, la Fantani, cu vedere spectaculoasa spre Casa Poporului si Mitropolie. Apartamentul este proaspat renovat, mobilat modern, mobila noua. Dispune de 3 dormitoare, 2 balcoane, living spatios, bucatarie, debara, 2 holuri. Magazinele pentru shopping si alte activitati sunt situate la 5 minute de mers pe jos. Acces imediat la toate mijloacele de transport in comun.

1100 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament Lux Zona Floreasca Agentie - 0 comision 1000 €
Apartament Lux Zona Floreasca Floreasca, Bucuresti

ZONA FLOREASCA LUX - Apartament 4 camere, potrivit pentru punct de lucru sau rezidential, aflandu-se la parterul unui bloc nou finalizat in 2013. Situat intr-o zona linistita, vis-a-vis de lacul Floreasca, apartamentul are 4 camere, o receptie generoasa, 1 bucatarie complet utilata si o baie.

1000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament Lux Zona Ghencea Agentie - 0 comision 490 €
Apartament Lux Zona Ghencea Ghencea, Bucuresti

inchiriez apartament de 4 camere, amenajat ultra lux (tapet, profile decorative, gresie si faianta, scafe lumina indirecta, etc) mobilat si utilat complet (masina spalat rufe / vase, aer conditionat, centrala termica, bucatarie completa), 2 locuri de parcare asigurate, etaj 4/10. Bdul Ghencea nr 24 (zona Capat 41).

490 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament Vila Zona Unirii Agentie - 0 comision 800 €
Apartament Vila Zona Unirii Unirii, Bucuresti

Inchiriez apartament situat in zona P. Unirii, str. Cauzasi, parter in vila, curte si loc de parcare, 97.47 mp, 4 camere, parchet din lemn, gresie, faianta, termopane, centrala termica. Spatiul este pretabil pentru amenajare de birouri (firme de avocatura, puncte de lucru etc.). Aproape de Tribunal, Acces facil la bulevard

800 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament Vila Zona Iancului Agentie - 0 comision 900 €
Apartament Vila Zona Iancului Iancului, Bucuresti

inchiriez spatiu birouri, apartament 4 camere in vila interbelica cu o arhitectura deosebita (d+p+1+m) (apartamentul cu balcon si arcade) , Pache Protopopescu intersectie cu matasari, 3-4 minute de mers pe jos lejer pana la metrou Iancului. Apartamentul este foarte spatios si pretabil pt activitate firma, birouri, casa de avocatura, birou notarial etc.

900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament Lux Unirii Agentie - 0 comision 900 €
Apartament Lux Unirii Unirii, Bucuresti

inchiriez apartament 4 camere deosebit, situat in zona Unirii-Zepter, stradal, utilat si mobilat modern, renovat complet. Apartamentul este situat la etajul 3/8 intr-un bloc construit in anul 2002. Blocul are o singura scara, iar pe fiecare etaj se afla doua apartamente. Blocul beneficiaza de parcare. La parterul blocului se afla banca BCR si salonul Totanji's Studio Concept, iar in imediata vecinatate: Zepter, Grawe, Credit Europe Bank, ING Bank, Mega Image, Picaddilly Restaurat, Domino's Pizza, etc. Apartamentul este format dintr-un living spatios (35mp), 3 dormitoare, 2 bai, bucatarie inchisa cu loc separat de servit masa si 3 balcoane.Pret inchiriere: 950 EUR/luna Garantie 2 luni si o luna avans la semnarea contractului. Contract minim 24 luni.

900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament Zona Universitate Agentie - 0 comision 750 €
Apartament Zona Universitate Universitate, Bucuresti

Apartamentul se afla intr-o cladire cu aer parizian in timp ce la interior au fost inlocuite atat tencuiala cat si instalatiile sanitare, electrica,IT si usi. Baile au fost de asemenea complet renovate. Expunera de SE si geamurile mari , determina o luminozitate cu totul speciala in timp ce datorita reabilitarii termice, confortul interior este foarte ridicat cu costuri extrem de mici.

750 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament Lux Vila Dorobanti Agentie - 0 comision 2000 €
Apartament Lux Vila Dorobanti Dorobanti, Bucuresti

închiriez apartament 4 camere partial mobilat, et 1/4, constructie 2004, 3 dormitoare cu bai proprii, bucatarie inchisa mobilata si utilata, dressing-uri generoase in dormitoare, in zona bucatariei si hol intrare , 2 terase care insumeaza 30 mp, loc de parcare subteran. Apartamentul are centrala proprie. Clădire supravegheata video, cablata la internet, satelit, cablu TV, telefonie fixa.

2000 €

   Apartament

Vezi Detalii
APARTAMENT 4 CAMERE -200 mp CONSTRUITI -ZONA NORD-HOTEL CROWNE PLAZA Agentie - 0 comision - exclusivitate Sugestie de Prezentare 1100 €
APARTAMENT 4 CAMERE -200 mp CONSTRUITI -ZONA NORD-HOTEL CROWNE PLAZA Damaroaia, Bucuresti

APARTAMENTUL ESTE UN DUPLEX CU SCARA INTERIOARA (ETAJ 2+3), LA ETAJUL 2 ARE LIVING, BUCATARIE, BAIE SI DEBARA IAR LA ETAJUL 3 (ULTIMUL DIN IMOBIL) SUNT 3 DORMITOARE + 2 BAI SI 2 DRESSING. APARTAMENTUL ESTE SITUAT PE STRADA IRESTI NR. 10 (a 2-a din strada JIULUI), LANGA HOTELUL CROWNE PLAZA SI SCOALA EUROPEANA BUCURESTI (REPER SCOALA DE SOFERI ACR DIN CAPATUL STRAZII JIULUI DINSPRE PIATA PRESEI LIBERE). FACE PARTE DINTR-UN IMOBIL CU 4 APARTAMENTE DISPUSE LA PARTER, ET. 1, ET. 2 SI MANSARDA SI O GARSONIERA LA DEMISOL. IMOBILUL ESTE FINALIZAT 2011 SI ESTE CONSTRUIT SI ECHIPAT CU MATERIALE DE CEA MAI BUNA CALITATE (EX. BCA YTONG, A/C SHARP DE 18.000 BTU/24.000 BTU IN FIECARE CAMERA, ELECTROCASNICE FRANKE ETC). APARTAMENTUL DETINE LA FIECARE ETAJ UN BALCON GENEROS + UN LOC DE PARCARE LA DEMISOLUL CLADIRII IMENS SI EXTREM DE FACIL (SE POATE PARCA UN AUTO 4X4, ORICE MARIME).

1100 €

   Apartament

Vezi Detalii
APARTAMENT 4 CAMERE AVIATORILOR Agentie - 0 comision - exclusivitate 990 €
APARTAMENT 4 CAMERE AVIATORILOR Aviatorilor, Bucuresti

RAICH & RAICH IMOBILIARE va prezinta in vederea inchirierii un apartament de 4 camere, superb renovat si foarte bine compartimentat, situat la etajul 3 al unui imobil S+P+3E+Pod locuibil, amplasat in zona exclusivista KISELEFF-AVIATORILOR. Imobilul in care se afla proprietatea are structura de rezistenta consolidata in anii 1980 si este inconjurat de o gradina proprie foarte frumoasa. Lucrarile de renovare au fost finalizate in iunie 2017 si au inclus schimbarea instalatiilor electrice si sanitate, verificarea si modernizarea instalatiei pe gaz, refacerea tencuielilor interioare, inlocuirea vechilor ferestre cu tamplarie moderna, schimbarea parchetului, gresiei, faiantei si a obiectelor sanitare cu piese care corespund ca functionalitate si design anului 2017. Suprafata utila a proprietatii propuse este de 100 mp, la care se adauga suprafata balcoanelor (15.50mp si 1.19mp) si a celor 2 boxe (la mansarda 6 mp si la subsol 6.45mp). Boxele sunt foarte potrivite pentru a fi folosite ca si spatii de depozitare. Proprietatea este in prezent nemobilata, cu exceptia bucatariei care este mobilata si utilata. Apartamentul are camere mari, luminoase si dispune de incalzire proprie prin intermediul unei centrale termice. Deasemenea, constructia beneficiaza de lift propriu. Proprietatea poate fi folosita pentru activitati de birou/firma sau pentru rezidenta. Locatia este excelenta, cu acces imediat la principalele puncte de interes din zona , Dorobanti, Piata Victoriei si la toate mijloacele de transport in comun (inclusiv metrou).

990 €

   Apartament

Vezi Detalii
COMISION 0% - 4 camere langa Palat Cotroceni, in vila renovata 2017 Agentie - 0 comision - exclusivitate 1100 €
COMISION 0% - 4 camere langa Palat Cotroceni, in vila renovata 2017 Cismigiu, Bucuresti

Compania Zoom City va prezinta, cu 0% COMISION pentru chirias, un apartament perfect pentru un spatiu de birou, cochet sau pentru o locuinta, foarte aproape de Gardina Botanica din cartierul Cotroceni. Apartamentul are o suprafata totala de 103,50mp, o compartimentare eficienta, preia multa lumina naturala, interiorul este renovat, finisaje premium: usi Pinum, tamplarie PVC Veka cu geam tripan si feronerie premium, parchet triplustratificat, aparate aer conditionat Daikin in fiecare camera, centrala termica prin condensare, totul fiind complet nou. Imobilul are in total trei apartamente, cate un singur apartament pe nivel, complet renovat in 2017, cand a fost complet termoizolat si fatada a fost refacuta, cu instalatiile sanitara si electrica noi, acoperis refacut etc. COMISION 0% pentru chirias! Imobilul are in total trei apartamente, cate un singur apartament pe nivel, complet renovat in 2017, cand a fost complet termoizolat si fatada a fost refacuta, cu instalatiile sanitara si electrica noi, acoperis refacut etc. COMISION 0% pentru chirias!

1100 €

   Apartament

Vezi Detalii
COMISION 0% - Spatiu ideal pentru birou, in Cotroceni - renovat 2017 Agentie - 0 comision - exclusivitate 1100 €
COMISION 0% - Spatiu ideal pentru birou, in Cotroceni - renovat 2017 Cotroceni, Bucuresti

Compania Zoom City va prezinta, cu 0% COMISION pentru chirias, un apartament perfect pentru un spatiu de birou, cochet sau pentru o locuinta, foarte aproape de Gardina Botanica din cartierul Cotroceni. Apartamentul are o suprafata totala de 103,50mp, o compartimentare eficienta, preia multa lumina naturala, interiorul este renovat, finisaje premium: usi Pinum, tamplarie PVC Veka cu geam tripan si feronerie premium, parchet triplustratificat, aparate aer conditionat Daikin in fiecare camera, centrala termica prin condensare, totul fiind complet nou. Imobilul are in total trei apartamente, cate un singur apartament pe nivel, complet renovat in 2017, cand a fost complet termoizolat si fatada a fost refacuta, cu instalatiile sanitara si electrica noi, acoperis refacut etc. COMISION 0% pentru chirias!

1100 €

   Apartament

Vezi Detalii
Piata Universitatii - Sala Dales, imobil consolidat, parter, pentru birou Agentie - 0 comision - exclusivitate 650 €
Piata Universitatii - Sala Dales, imobil consolidat, parter, pentru birou Universitate, Bucuresti

Apartament spatios si , partial open space, situat intr-un imobil consolidat, cu acces stradal. Apartamentul este amenajat pentru a fi utilizat ca birouri si este liber. Incalzirea se efectueaza cu ajutorul unei centrale termice proprii Viessmann si a caloriferelor de otel

650 €

   Apartament

Vezi Detalii
Foisorul de Foc 4 camere de inchiriat pentru locuit sau firma Agentie - 0 comision - exclusivitate 690 €
Foisorul de Foc 4 camere de inchiriat pentru locuit sau firma Foisorul de Foc, Bucuresti

Foisorul de Foc intre Calea Calarasi si Pache Protopopescu 4 camere de inchiriat pentru locuit sau firma 125 mp circular 2 bai 2 balcoane renovat parchet lemn masiv centrala proprie bucatarie mobilata si utilata poate fi mobilat la cerere pentru locuit. Dispune de boxa pentru depozitare debara si curte. Proprietarul doreste o luna + o luna garantie. Se ofera contract inscris la sectia financiara. Vecinatati: Iancului Pache Protopopescu B-dul Ferdinand Calea Calarasi Mosilor Unirii Universitate

690 €

   Apartament

Vezi Detalii
Ocazie!Inchiriere Duplex 4Cam.Etaj 6 si 7 Splaiul Unirii Agentie - 0 comision - exclusivitate Sugestie de Prezentare 750 €
Ocazie!Inchiriere Duplex 4Cam.Etaj 6 si 7 Splaiul Unirii Splaiul Unirii, Bucuresti

Duplex de 4 camere, situat la etajul 6 si 7construit in anul 1998 in zona Splaiul Unirii. Imobilul, in suprafata utila de 100 mp are 4 camere, bai: 2. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte informatii sunati la numarul de contact din anunt! 0734240602 Cristina Aktual Imobiliar Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

750 €

   Apartament

Vezi Detalii
COMISION 0% - Apartament 4 camere, 120mp, Universitate - str. Bocsa Agentie - 0 comision - exclusivitate 700 €
COMISION 0% - Apartament 4 camere, 120mp, Universitate - str. Bocsa Universitate, Bucuresti

Compania Zoom City va prezinta spre inchiriere un apartament generos de 4 camere situat pe str. Bocsa, foarte aproape de Universitate, Piata Rosetti, str. Batistei. Apartamentul se diferentiaza printr-un living generos, respectiv 31mp, din care se face accesul separat catre celelalte incaperi. Dispune de parchet din lemn masiv, intr-o satre foarte buna, tamplarie din PVC cu geam termopan, centrala termica de apartament, igienizat anul acesta. Bucataria este partial mobilata si utilata. Exista o camera separata ce poate fi folosita ca spatiu de depozitare/arhiva. Acces stradal, vedere mixta, zona linistita. Ideal birouri, dar si rezidenta. Imobilul este incadrat cu Risc Seismic. COMISION 0% ID CP531060

700 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 4 camere semidecomandat Bucuresti, Mosilor - 550 EURO lunar Agentie - 0 comision - exclusivitate 550 €
Inchiriere apartament cu 4 camere semidecomandat Bucuresti, Mosilor - 550 EURO lunar Mosilor, Bucuresti

Va propunem la inchiriere un apartament de 4 camere in vila . Este situat in zona Mosilor, ca punct de reper Zece Mese. Apartamentul este confort 1 semidecomandat, cu o suprafata totala 100 mp si utila 90 mp. Dispune de 2 bai .Apartamentul este la Parter inalt din D+P+2 etaje. Apartamentul este in stadiul finisat prezentand urmatoarele caracteristici : calorifere: otel; ferestre: termopan; incalzire: centrala proprie; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal . Va recomandam apartamentul pentru locuinta/birou. Locuri de parcare 1 in strada.Pretul este negociabil. ID intern: ROI802052.

550 €

   Apartament

Vezi Detalii
De inchiriat Penthouse Primaverii - Herastrau Agentie - 0 comision - exclusivitate 3500 €
De inchiriat Penthouse Primaverii - Herastrau Aviatorilor, Bucuresti

RENET va propune spre inchiriere un Penthouse in zona Primaverii - Herastrau - Aviatorilor situat la ultimul nivel al unui bloc de 5 etaje cu iesire pe terasa. Apartamentul beneficiaza de toate imbunatatirile posibile cateva dintre ele ar fi: centrala termica parchet lemn masiv reconditionat climatizare barbeque 2 balcoane imense acces terasa cu view fabulos bucatarie ultra-moderna 3 grupuri sanitare dressing-uri garaj subteran ( 2 locuri) singur etaj femeie curatenie. Amplasamentul exact este Primaverii intersectie  Ion Negulici.

3500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 4 camere complet mobilat si utilat Drumul Taberei Agentie - 0 comision - exclusivitate 500 €
Apartament 4 camere complet mobilat si utilat Drumul Taberei Drumul Taberei, Bucuresti

Nou pe piata ! Comision 0 % pentru chirias ! Va propun spre inchiriere un apartament superb cu 4 camere situat in Drumul Taberei pe Aleea Callatis . Apartamentul este situat la etajul 2 intr-un imobil cu 4 niveluri are o compartimentare complet decomandata si are 2 grupuri sanitare.  Apartamentul are finisaje moderne si de buna calitate. Peretii au fost tencuiti recent cu vopsea decorativa pardoselile sunt placate cu parchet laminat ferestrele sunt din pvc cu geam termopan inclusiv balconul usile interioare sunt moderne usa metalica este de buna calitate ( Maco ). Beneficiaza de 1 aparat de aer conditionat .  Apartamentul este mobilat complet. Bucataria are mobilier realizat pe comanda si este dotata cu  electrocasnice Teka profesionale: cuptor din sticla si plita din sticla hota profesionala toate marca Teka masina de spalat Indesit frigider profesional Liebherr. Sunt 3 dormitoare dintre care 1 matrimonial cu acces catre balcon si 2 dormitoare amenajate cu mobilier pentru copii ( Kika ). Dormitorul matrimonial are un dressing incapator realizat pe comanda pat matrimonial comoda si noptiere si este dotat cu un Tv.  Livingul este foarte luminos si are doua zone : o zona de relaxare cu o canapea generoasa( extensibila)  si o zona de dining. Livingul este dotat cu TV Lg  si sistem Home Cinema Audio Samsung. Atmosfera este una calda si primitoare iar decorurile peretilor contribuie din plin la aceasta atmosfera ce iti confera o stare de bine. In zona mesei peretii sunt decorati cu piatra naturala iar ceilalti 2 pereti sunt decorati cu tapet si tencuiala decorativa.  Spatiul este amenajat astfel incat sa satisfaca nevoile unei familii cu 2 copii. Pentru depozitare in afara dressing-ului creat in dormitorul matrimonial mai exista un al doilea dressing generos in holul de langa dormitoarele copiilor. In plus bucataria beneficiaza de camara foarte utila in special pentru doamne. Pentru lucrurile voluminoase mai exista o boxa la subsol si inca  spatiu la parter ( uscatoria) care se poate folosi  pentru biciclete carucioare anvelope etc.  Apartamentul este dotat cu sistem de alarma si monitorizare video pentru camerele copiilor living si bucatarie.  Toti peretii exteriori sunt termoizolati astfel incat pierderile de caldura sunt reduse la minim. Exista contorizare individuala pentru apa si caldura ( apometre si repartitoare).  Exista un abonament activ la la Rds pentru tv si internet.  Locatia este ideala pentru familiile cu copii mai ales ca in fata blocului se afla gradinita nr 230 scoala si 3 parculete moderne . Pentru cumparaturi puteti alege intre Mega Image Lidl Kauflad Auchan sau piata Valea Ialomitei Piata Moghioros. Pentru cumparaturi masive aveti la alegere cele 2 mall-uri : Plaza Romania si Afi Palace Cotroceni situate la 5 respectiv 10 minute de mers cu masina. Pentru plimbari in aer liber Parcul Moghiros cel mai mare parc din Drumul Taberei se afla la 3 statii distanta.  Accesul catre mijloacele de transport este facil. Statia Ratb se afla la 100 m fata de bloc iar viitoarea statie de metoru la 200 m.  In fata blocului se poate parca sunt locuri de parcare fara plata.  Apartamentul este la prima inchiriere. Este liber si disponibil imediat pentru mutat !          

500 €

   Apartament

Vezi Detalii
inchiriez 3 4 camere in vila 2 minute de metrou dristor 1 min mc donalds Agentie - 0 comision - exclusivitate 380 €
inchiriez 3 4 camere in vila 2 minute de metrou dristor 1 min mc donalds Dristor, Bucuresti

se pune in discutie tot etajul vilei superbe din zona dristor, acesta este compus din 4 camere, 2 individuale si doua impreuna cu trecere din una in cealalta. acestea au suprafete mari si sunt curate, zugravite proaspat si au termopan si aer conditionat. la nevoie se pot inchiria 3,sau toate cele 4 camere . bucataria se afla la parter si este la comun cu proprietarul dar grupul sanitar este la acelasi etaj si este privat. cheltuirlile se impart pe cap de locuitor.(pausal) vara cheltuielile pot fi rotunjite si incluse in pretul chiriei. pentru mai multe referinte apelati cu incredere numerele afisate . 0723596296

380 €

   Apartament

Vezi Detalii
DIMITRIE CANTEMIR - APARTAMENT IN VILA - 105 MP - IDEAL BIROURI ! Agentie - 0 comision - exclusivitate 750 €
DIMITRIE CANTEMIR - APARTAMENT IN VILA - 105 MP - IDEAL BIROURI ! Tineretului, Bucuresti

DIMITRIE CANTEMIR - APARTAMENT IN VILA - 105 MP - IDEAL BIROURI ! Zona centrala, cu acces la toate mijloacele de transport, foarte aproape de Piata Unirii si Centrul istoric, Parcul Tineretului si Parcul Carol. Apartament cu farmec aparte, intr - o vila cu parter si etaj, cu intrare separata, direct din strada. Interior luminos, renovat nou, cu camere inalte, baie, grup sanitar si centrala proprie. Telefon : 0756.880.880

750 €

   Apartament

Vezi Detalii
COMISION 0% - Apartament 4 camere in Cotroceni - imobil renovat 2017 Agentie - 0 comision - exclusivitate 1200 €
COMISION 0% - Apartament 4 camere in Cotroceni - imobil renovat 2017 Ultracentral, Bucuresti

Compania Zoom City va prezinta, cu 0% COMISION pentru chirias, un apartament modern, situat in Cartierul Cotroceni, intr-o vila renovata complet in anul 2017, situata langa Palatul Cotroceni si la doar 50 metri distanta de Gradina Botanica. Imobilul, P+2, are in total trei apartamente, cate un singur apartament pe nivel, iar renovarea din anul 2017 a inclus, pe langa renovarea apartamentelor, si: refacerea integrala a fatadei si termoizolarea intregii vile, inlocuirea tuturor instalatiilor electrice, sanitare si de gaze, pana la strada, refacerea integrala a acoperisului. Apartamentul are o suprafata totala de 103,50mp, din care 7,20mp balcoane, o compartimentare eficienta, preia multa lumina naturala, iar dintre finisaje amintim: usi interior si acces apartament Pinum, tamplarie PVC Veka cu geam tripan si feronerie premium, parchet triplustratificat raschetabil de 14mm, gresie Marazzi, vopsea Benjamin Moore, aparate aer conditionat Daikin in fiecare camera, centrala termica prin condensare, totul fiind complet nou. Apartamentul nu a fost locuit in urma renovarii. Ideal office COMISION 0% pentru chirias!

1200 €

   Apartament

Vezi Detalii
COMISION 0% - Apartament 4 camere in Cotroceni - imobil renovat 2017 Agentie - 0 comision - exclusivitate 1200 €
COMISION 0% - Apartament 4 camere in Cotroceni - imobil renovat 2017 Cotroceni, Bucuresti

Compania Zoom City va prezinta, cu 0% COMISION pentru chirias, un apartament modern, situat in Cartierul Cotroceni, intr-o vila renovata complet in anul 2017, situata langa Palatul Cotroceni si la doar 50 metri distanta de Gradina Botanica. Imobilul, P+2, are in total trei apartamente, cate un singur apartament pe nivel, iar renovarea din anul 2017 a inclus, pe langa renovarea apartamentelor, si: refacerea integrala a fatadei si termoizolarea intregii vile, inlocuirea tuturor instalatiilor electrice, sanitare si de gaze, pana la strada, refacerea integrala a acoperisului. Apartamentul are o suprafata totala de 103,50mp, din care 7,20mp balcoane, o compartimentare eficienta, preia multa lumina naturala, iar dintre finisaje amintim: usi interior si acces apartament Pinum, tamplarie PVC Veka cu geam tripan si feronerie premium, parchet triplustratificat raschetabil de 14mm, gresie Marazzi, vopsea Benjamin Moore, aparate aer conditionat Daikin in fiecare camera, centrala termica prin condensare, totul fiind complet nou. Apartamentul nu a fost locuit in urma renovarii. Ideal office COMISION 0% pentru chirias!

1200 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 4 camere decomandat Bucuresti, Drumul Taberei - 500 EURO lunar Agentie - 0 comision - exclusivitate 500 €
Inchiriere apartament cu 4 camere decomandat Bucuresti, Drumul Taberei - 500 EURO lunar Drumul Taberei, Bucuresti

Nou pe piata ! Comision 0 % pentru chirias !Va propun spre inchiriere un apartament superb cu 4 camere, situat in Drumul Taberei, pe Aleea Callatis . Apartamentul este situat la etajul 2 intr-un imobil cu 4 niveluri, are o compartimentare complet decomandata si are 2 grupuri sanitare. Apartamentul are finisaje moderne si de buna calitate. Peretii au fost tencuiti recent cu vopsea decorativa, pardoselile sunt placate cu parchet laminat, ferestrele sunt din pvc cu geam termopan, inclusiv balconul, usile interioare sunt moderne, usa metalica este de buna calitate ( Maco ). Beneficiaza de 1 aparat de aer conditionat . Apartamentul este mobilat complet. Bucataria are mobilier realizat pe comanda si electrocasnice Franke ( cuptor, plita si hota ), masina de spalat Indesit, frigider profesional Liebherr. Sunt 3 dormitoare, dintre care 1 matrimonial cu acces catre balcon si 2 dormitoare amenajate cu mobilier pentru copii ( Kika ). Dormitorul matrimonial are un dressing incapator realizat pe comanda, pat matrimonial, comoda si noptiere si este dotat cu un Tv. Livingul este foarte luminos si are doua zone : o zona de relaxare cu o canapea generoasa( extensibila) si o zona de dining. Livingul este dotat cu TV Lg si sistem Home Cinema Audio Samsung. Atmosfera este una calda si primitoare iar decorurile peretilor din plin si iti ofera o stare de bine. In zona mesei, peretii sunt decorati cu piatra naturala iar ceilalti 2 pereti sunt decorati cu tapet si tencuiala decorativa. Spatiul este amenajat astfel incat sa satisfaca nevoile unei familii cu 2 copii. Pentru depozitare, in afara dressing-ului creat in dormitorul matrimonial, mai exista un al doilea dressing generos in holul de langa dormitoarele copiilor. In plus, bucataria beneficiaza de camara, foarte utila, in special pentru doamne. Pentru lucrurile voluminoase, mai exista o boxa la subsol si inca spatiu la parter ( uscatoria) care se poate folosi pentru biciclete, carucioare, anvelope etc. Apartamentul este dotat cu sistem de alarma si monitorizare video pentru camerele copiilor, living si bucatarie. Toti peretii exteriori sunt termoizolati, astfel incat pierderile de caldura sunt reduse la minim. Exista contorizare individuala pentru apa si caldura ( apometre si repartitoare). Exista un abonament activ la la Rds pentru tv si internet. Locatia este ideala pentru familiile cu copii, mai ales ca in fata blocului se afla gradinita nr 230 , scoala si 3 parculete moderne . Pentru cumparaturi puteti alege intre Mega Image, Lidl, Kauflad, Auchan sau piata Valea Ialomitei, Piata Moghioros. Pentru cumparaturi masive aveti la alegere cele 2 mall-uri : Plaza Romania si Afi Palace Cotroceni , situate la 5, respectiv 10 minute de mers cu masina. Pentru plimbari in aer liber, Parcul Moghiros, cel mai mare parc din Drumul Taberei , se afla la 3 statii distanta. Accesul catre mijloacele de transport este facil. Statia Ratb se afla la 100 m fata de bloc, iar viitoarea statie de metoru la 200 m. In fata blocului se poate parca , sunt locuri de parcare fara plata. Apartamentul este la prima inchiriere. Este liber si disponibil imediat pentru mutat !

500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Plantelor, Apartament Boieresc in vila 4Cam 125mp +1Garaj Agentie - 0 comision - exclusivitate 1500 €
Plantelor, Apartament Boieresc in vila 4Cam 125mp +1Garaj Mantuleasa, Bucuresti

Va propun spre Inchiriere, apartament cu 4 camere, situat in cartierul Armeneasca ,zona Strada Plantelor, intr-un imobil construit in anul 1948 confort lux Decomandat, etaj Parter din 1 cu o suprafata de 165 mp, cu 2, grup sanitar, 1 , balcon.Imobilul este situat in apropiere de piata,statie RATB,scoli,gradinita.

1500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 4 camere semidecomandat Bucuresti, Primaverii - 3200 EURO lunar Agentie - 0 comision - exclusivitate 3200 €
Inchiriere apartament cu 4 camere semidecomandat Bucuresti, Primaverii - 3200 EURO lunar Primaverii, Bucuresti

Coldwell Banker Mosilor va supune atentiei un superb apartament cu 4 camere aflat in cartierul Primaverii. Apartamentul se afla la la etajul 4, intr-un bloc superb, in care exista paza 24/24, restaurantul Osho la parter. Vecinatati: Osho, City Gril, Liceul Teoretic Jean Monnet. Metrou: Aviatorilor

3200 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(