Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Bucuresti, 4 camere, apartamente, inchirieri:

Inchiriere apartament 4 camere Piata Romana, Bucuresti Proprietar 890 €
Inchiriere apartament 4 camere Piata Romana, Bucuresti Piata Romana, Bucuresti

Apartament mobilat si complet utilat, 4 camere, cu 2 bai, 2 balcoane, vedere str. George Enescu/piata Lahovari si curte interioara, proaspat renovat cu finisaje de cea mai buna calitate, ferestre termopan, parchet (clasic) de stejar, gresie, faianta si aer conditionat. Se afla intr-un bloc construit in 1980, la cele mai ridicate standarde de protectie seismica, reabilitat termic in 2013. Exista loc de parcare in curtea interioara si acces cu bariera ( actionata cu telecomanda ). Ideal pentru locuit sau sediu firma.

890 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament 4 camere Piata Alba Iulia, Bucuresti Proprietar 1000 €
Inchiriere apartament 4 camere Piata Alba Iulia, Bucuresti Piata Alba Iulia, Bucuresti

Apt. 4 camere, 108 mp (vezi foto schita), decomandat, etajul 2 (ultimul), situat in zona Piata Alba Iulia, strada linistita de vile. Consolidat in 2008, peretii din caramida si beton, cu sistem de alarma, camera video cu sistem inregistrare DVR, aer conditionat, retea de calculatoare, bucatarie complet utilata. Gaze, cablu internet, centrala. Finisaje de lux.

1000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Unirii-apartament LUX in vila, 147ml utili Agentie - 0 comision - exclusivitate 185000 €
Unirii-apartament LUX in vila, 147ml utili Nerva Traian, Bucuresti

Bulevardul Unirii-Strada Avram Zenovie, in apropiere de Rond Alba Iulia-Zepter, apartament in vila superba construita in 2011,cu intrare separate si curte comuna.Apartamentul are o suprafata de 147mp utili, 3 dormitoare complet decomamdate, un living generos, 2 grupuri sanitare foarte generoase.Apartamentul dispune de un balcon in suprafata de 12mp,balcon ce poate fi folosit ca si terasa. Zona foarte linistita, loc de parcare in fata casei. Se accepta orice modalitate de plata. MERITA VAZUT!

185000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Oportunitate in zona universitara. Comision 0% chirias Agentie - 0 comision - exclusivitate 800 €
Oportunitate in zona universitara. Comision 0% chirias Kogalniceanu, Bucuresti

Acest superb apartament cu 4 camere aflat in reprezentare exclusiva si disponibil pentru inchiriere este situat in zona centrala a Bucurestiului, in imediata apropiere a Operei Naționale București si in una din zonele universitare din Bucuresti. Amplasarea sa face accesibil accesul catre numeroase institutii si spatii culturale, cum ar fi Palatul Universitatii, Teatrul Național București, Muzeul Municipiului București, Cercul Militar Național, Palatul Parlamentului etc. Apartamentul este un spatiu nostalgic, cu un ADN special, inradacinat in anii '30, un apartament boem, cu o suprafata de 145 mp, care imbina avantajele esteticii si ale arhitecturii interbelice, cu o pozitionare in imediata apropiere a gradinilor Cismigiu si a Parcului Izvor. Totodata, se potriveste perfect cu un stil de viata modern, fiind situat intr-o zona in care micile afaceri creative se deschid din ce in ce mai des, atat la bulevard, cat si pe stradutele cotlonite din zona. Asadar, este o zona care are multe avantaje, inclusiv rezidentiale, de aceea reprezinta pentru mulți si “acasa”. Ce impresioneaza insa cu adevarat la acesta proprietate este privelistea oferita atat catre bulevardul Mihail Kogalniceanu, dar si catre Palatul Parlamentului, asa cum se poate observa si filmul de prezentare al acestui apartament, dar si din imaginile mai mult decat graitoare. Este un apartament ideal pentru cineva care isi doreste o casa luminoasa, cu acces facil catre multiple zone de interes din centrul Capitalei, intr-o zona cu multa istorie, dar si o potential rezidenta pentru tinerii studenti, avand in vedere ca se afla in una dintre principalele zone universitare din Bucuresti. In plus, cei care isi vor petrece timp in acest spatiu se vor putea bucura atat de proximitatea parcului Cismigiu sau Izvor, cat si de o oferta bogata de zone unde isi pot petrece pauzele de masa sau iesi seara cu prietenii. Pretul la care este disponibil spre inchiriere acest apartament versatil este unul in concordanta cu toate beneficiile si caracteristicile lui, avand in vedere pozitia ideala, intimitatea, compartimentarea si suprafata. Avem deschidere pentru colaborare cu alte agentii imobiliare, stimuland tranzactionarea acestei proprietati.

800 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 4 camere decomandat Bucuresti, Domenii - 990 EURO lunar Agentie - 0 comision - exclusivitate 990 €
Inchiriere apartament cu 4 camere decomandat Bucuresti, Domenii - 990 EURO lunar Domenii, Bucuresti

Coldwell Banker Banu Manta va recomanda spre inchiriere un superb apartament de 4 camere situat intre B-dul Ion Mihalache si B-dul Expozitiei, pe o strada cocheta si linistita. De la intrarea principala in partea dreapta avem cele 3 dormitoare si baia principala, iar in partea stanga avem un living spatios si luminos, bucataria, o baie mica si un spatiu de depozitare. Fiecare camera a apartamentului are iesire la balcon. Din balconul apartamentului se poate admira privelistea asupra intregii zone. Apartamentul este perfect pentru famiile cu copii, avand amenajata si o camera speciala pentru acestia. Apartamentul este mobilat si utilat modern. Finisajele folosite sunt de cea mai buna calitate, iar printre dotari regasim centala termica de apartament, aer conditionat, alarma. Apartamentul are o suprafata de 110 mp si 42 mp terase. Cartierul 1 Mai este una dintre zonele selecte ale Bucurestiului, datorita numarului mare de case, dar si datorita faptului ca aici exista mai mult spatiu verde decat in alte zone din Capitala. Blocurile sunt putine si nu foarte inalte.n zona regasim toate facilitatile necesare, de la magazine, piata, banci pana la muzee, parcuri sau institutii ale statului.In cartierul 1 Mai se afla Facultatea de Agronomie, Facultatea Romano-Americana, Maternitatea Filantropia, spitalul CFR 2, spitalul Elias si spitalul clinic Sf. Maria. Accesul este facil catre partea de nord a Bucurestiului sau catre Piata Victoriei. La 5 minute se afla complexul expozitional RomExpo, in 10 minute se ajunge la Aeroportul Baneasca, iar in 25 de minute se ajunge la Aeroportul International Otopeni.

990 €

   Apartament

Vezi Detalii
EFR UPGRADE - Apartament 4 camere - Vad Comercial zona Cismigiu Agentie - 0 comision - exclusivitate 2000 €
EFR UPGRADE - Apartament 4 camere - Vad Comercial zona Cismigiu Cismigiu, Bucuresti

EFR UPGRADE IMOBILIARE va prezinta spre inchiriere un apartament de 4 camere, decomandat situat la parter inalt intr-un imobil finalizat in 1907, in imobil P+2, zona Centru Vechi - Universitate - Cismigiu. Acest apartament a fost mobilat si utilat pentru destinatie activitate medicala, dar se poate desfasura si alta activitate sau se preteaza si pentru locuit in zona ultracentrala vis a vis de parcul Cismigiu. Apartamentul a fost modernizat prin inlocuirea tuturor instalatiilor sanitare, de incalzire si electrice, prin finisarea cu materiale moderne si prin inlocuirea tuturor traseelor de conducte aferente tuturor utilitatilor atat pe spatiile comune in imobil cat si in curte. Este prevazut cu centrala proprie, sistem de alarma si aer conditionat cu aparat in fiecare camera si are intrare separata. Are o suprafata de 149 mp utili (cu camere de 28, 24 18 si 18 mp si hol primire 16mp), cu o compartimentare decomandata, formata din living, 3 dormitoare, bucatarie, hol, doua bai si dependinte. Exista varianta de acces in curte cu masina... Se doreste inchirierea pe o perioada mai lunga de timp. Pentru vizionari si detalii va stam la dispozitie.

2000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 4 camere - Rahova - cu loc ADP si cont. ANAF Agentie - 0 comision - exclusivitate 400 €
Apartament 4 camere - Rahova - cu loc ADP si cont. ANAF Rahova, Bucuresti

Va oferim spre inchiriere apartament de 4 camere, situat la etajul 2 construit in anul 1986 in zona Rahova ( Spatarul Preda - Nasaud ). Imobilul, in suprafata utila de 90 mp are 4 camere din care trei dormitoare, bai: 2, cu loc de parcare ADP, mobilat si utilat complet cu deschidere spre noi corpuri de mobilier in living sau de bun simt . Se accepta bugetari sau copii! Daca va place aceasta oferta sau pentru alte informatii sunati la numarul de contact din anunt! Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

400 €

   Apartament

Vezi Detalii
13 SPTEMBRIE - HOTEL MARRIOTT, APARTAMENT SPATIOS, MOBILAT SI UTILAT COMPLET! Agentie - 0 comision - exclusivitate 650 €
13 SPTEMBRIE - HOTEL MARRIOTT, APARTAMENT SPATIOS, MOBILAT SI UTILAT COMPLET! 13 Septembrie, Bucuresti

13 SPTEMBRIE - HOTEL MARRIOTT, APARTAMENT SPATIOS, MOBILAT SI UTILAT COMPLET! Zona centrala, foarte aproape de Academia Militara, langa Facultatea de medicina Veterinara, Cotroceni, parcul Izvor si Unirii. Apartament luminos, intr- un bloc 1990, cu scara curata, perfect pentru rezidenta. Interior renovat, mobilat si utilat complet, bucatarie complet mobilata si utilata, centrala proprie, living, 3 dormitoare, 2 bai si 2 balcoane inchise. Telefon : 0756.880.880

650 €

   Apartament

Vezi Detalii
EFR UPGRADE - Apartament 4 camere - Vad Comercial zona Cismigiu Agentie - 0 comision - exclusivitate 2350 €
EFR UPGRADE - Apartament 4 camere - Vad Comercial zona Cismigiu Cismigiu, Bucuresti

EFR UPGRADE IMOBILIARE va prezinta spre inchiriere un apartament de 4 camere, decomandat situat la parter inalt intr-un imobil finalizat in 1907, in imobil P+2, zona Centru Vechi - Universitate - Cismigiu. Acest apartament a fost mobilat si utilat pentru destinatie activitate medicala, dar se poate desfasura si alta activitate sau se preteaza si pentru locuit in zona ultracentrala vis a vis de parcul Cismigiu. Apartamentul a fost modernizat prin inlocuirea tuturor instalatiilor sanitare, de incalzire si electrice, prin finisarea cu materiale moderne si prin inlocuirea tuturor traseelor de conducte aferente tuturor utilitatilor atat pe spatiile comune in imobil cat si in curte. Este prevazut cu centrala proprie, sistem de alarma si aer conditionat cu aparat in fiecare camera si are intrare separata. Are o suprafata de 149 mp utili (cu camere de 28, 24 18 si 18 mp si hol primire 16mp), cu o compartimentare decomandata, formata din living, 3 dormitoare, bucatarie, hol, doua bai si dependinte. Exista varianta de acces in curte cu masina... Se doreste inchirierea pe o perioada mai lunga de timp. Pentru vizionari si detalii va stam la dispozitie.

2350 €

   Apartament

Vezi Detalii
Peninsula Petricani-Pipera,duplex imobil nou Agentie - 0 comision - exclusivitate 599 €
Peninsula Petricani-Pipera,duplex imobil nou Pipera, Bucuresti

Apartament tip duplex cu sacara interioara in zona Petricani Mobexpert, Peninsula, in imobil nou, de lux cu mobilier si electrocasnice de top. Se poate inchiria si garaj, imobilul este dotat cu lift, apartamentul fiind situat la etajul 3. Zona exclusivista, cu paza, la 2 min de zona de bussines din Pipera, Aviatiei, vis-a-vis de strapungerea A3. Accesul in zona este pe drum privat, cu paza, cu locuri de joaca pentru copii, zona nefiind deschisa circulatiei publice.

599 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 4 camere decomandat Bucuresti, Domenii - 1100 EURO lunar Agentie - 0 comision - exclusivitate 1100 €
Inchiriere apartament cu 4 camere decomandat Bucuresti, Domenii - 1100 EURO lunar Domenii, Bucuresti

Coldwell Banker Banu Manta va recomanda spre inchiriere un superb apartament de 4 camere situat intre B-dul Ion Mihalache si B-dul Expozitiei, pe o strada cocheta si linistita. De la intrarea principala in partea dreapta avem cele 3 dormitoare si baia principala, iar in partea stanga avem un living spatios si luminos, bucataria, o baie mica si un spatiu de depozitare. Fiecare camera a apartamentului are iesire la balcon. Din balconul apartamentului se poate admira privelistea asupra intregii zone. Apartamentul este perfect pentru famiile cu copii, avand amenajata si o camera speciala pentru acestia. Apartamentul este mobilat si utilat modern. Finisajele folosite sunt de cea mai buna calitate, iar printre dotari regasim centala termica de apartament, aer conditionat, alarma. Apartamentul are o suprafata de 110 mp si 42 mp terase. Cartierul 1 Mai este una dintre zonele selecte ale Bucurestiului, datorita numarului mare de case, dar si datorita faptului ca aici exista mai mult spatiu verde decat in alte zone din Capitala. Blocurile sunt putine si nu foarte inalte.n zona regasim toate facilitatile necesare, de la magazine, piata, banci pana la muzee, parcuri sau institutii ale statului.In cartierul 1 Mai se afla Facultatea de Agronomie, Facultatea Romano-Americana, Maternitatea Filantropia, spitalul CFR 2, spitalul Elias si spitalul clinic Sf. Maria. Accesul este facil catre partea de nord a Bucurestiului sau catre Piata Victoriei. La 5 minute se afla complexul expozitional RomExpo, in 10 minute se ajunge la Aeroportul Baneasca, iar in 25 de minute se ajunge la Aeroportul International Otopeni.

1100 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 4 camere - Rahova - cu loc ADP si cont. ANAF Agentie - 0 comision - exclusivitate 400 €
Apartament 4 camere - Rahova - cu loc ADP si cont. ANAF Rahova, Bucuresti

Va oferim spre inchiriere apartament de 4 camere, situat la etajul 2 construit in anul 1986 in zona Rahova ( Spatarul Preda - Nasaud ). Imobilul, in suprafata utila de 90 mp are 4 camere din care trei dormitoare, bai: 2, cu loc de parcare ADP, mobilat si utilat complet cu deschidere spre noi corpuri de mobilier in living sau de bun simt . Se accepta bugetari sau copii! Daca va place aceasta oferta sau pentru alte informatii sunati la numarul de contact din anunt! Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

400 €

   Apartament

Vezi Detalii
COTROCENI - PARCUL ROMNICEANU, APARTAMENT ELEGANT CU TERASA SI GRADINA, COMISION 0%! Agentie - 0 comision - exclusivitate 700 €
COTROCENI - PARCUL ROMNICEANU, APARTAMENT ELEGANT CU TERASA SI GRADINA, COMISION 0%! Cotroceni, Bucuresti

COTROCENI - PARCUL ROMNICEANU, APARTAMENT ELEGANT CU TERASA SI GRADINA, COMISION 0%! Zona exclusivista de mare incarcatura istorica, foarte aproape de parcuri, institutii de invatamant si cultura: Facultatea de Drept, Facultatea de Medicina, Universitatea Bucuresti si Opera Romana. Apartament elegant, la parter inalt, intr -un bloc tip vila, cu 2 etaje si gradina. Interior rafinat, semimobilat, living, birou, 2 dormitoare, 2 bai, renovat, extra spatiu depozitare si loc de parcare. Telefon: 0756.880.880

700 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 4 camere decomandat Bucuresti, Stefan cel Mare - 390 EURO lunar Proprietar 390 €
Inchiriere apartament cu 4 camere decomandat Bucuresti, Stefan cel Mare - 390 EURO lunar Stefan cel Mare, Bucuresti

Proprietar - inchiriez apartament de 4 camere situat pe Sos. Stefan cel Mare, stradal, la 6 minute de mers pe jos pana la statia de metrou Obor (situat la intersectia cu Strada Viitorului). Apartamentul se afla la etajul 2 din 10 si are vedere pe 2 parti. Este decomandat, foarte spatios - 96 mp. Are 2 bai, 2 balcoane, 3 dormitoare mobilate (sifonier si pat), bucatarie mobilata si utilata, sufragerie semimobilata (smart TV + biblioteca si masa), usa metalica, termopane. Apartamentul nu este renovat. Nu doresc sa colaborez cu agentiile imobiliare. Localizarea pe care am facut-o pe harta este cea reala si exacta ! Apartamentul este disponibil la inceputul lunii septembrie. Va rog sa ma contactati pe whatsapp! la numarul: 744 - arata telefon -

390 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 4 camere decomandat Bucuresti, Titan - 518 EURO lunar Proprietar 518 €
Inchiriere apartament cu 4 camere decomandat Bucuresti, Titan - 518 EURO lunar Titan, Bucuresti

Inchiriez apartament 4 camere zona 1 decembrie/Trapezului cartier Titan. Distanta metrou: 1 Decembrie -7 minute Etaj 1/4, bloc reabilitat 2019 Zona verde cu multi pomi , loc de parcare . 4 camere mobilate complet, bucatarie si baie utilate. Renovat recent. Apartamentul este liber.

518 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 4 camere decomandat Bucuresti, Militari - 500 EURO lunar Proprietar 92000 €
Inchiriere apartament cu 4 camere decomandat Bucuresti, Militari - 500 EURO lunar Militari, Bucuresti

Inchiriez apartament 4 camere militari zona Apusului mobilat si utilat

92000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 4 camere decomandat Bucuresti, Piata Romana - 890 EURO lunar Proprietar 890 €
Inchiriere apartament cu 4 camere decomandat Bucuresti, Piata Romana - 890 EURO lunar Piata Romana, Bucuresti

Apartament mobilat si complet utilat, 4 camere, cu 2 bai, 2 balcoane, vedere str. George Enescu/piata Lahovari si curte interioara, proaspat renovat cu finisaje de cea mai buna calitate, ferestre termopan, parchet (clasic) de stejar, gresie, faianta si aer conditionat. Se afla intr-un bloc construit in 1980, la cele mai ridicate standarde de protectie seismica, reabilitat termic in 2013. Exista loc de parcare in curtea interioara si acces cu bariera ( actionata cu telecomanda ). Ideal pentru locuit sau sediu firma.

890 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 4 camere semidecomandat Bucuresti, Universitate - 700 EURO lunar Proprietar 57000 €
Inchiriere apartament cu 4 camere semidecomandat Bucuresti, Universitate - 700 EURO lunar Universitate, Bucuresti

Inchiriez apartament 4 camere zona universitate, 5 minute de metrou, zona centrala, acces rapid in toate zonele din capitala.se inchiriaza mobilat, decent, fara imbunatatiri majore.Centrala proprie, termopane, se poate face contract pe termen lung.intretinere mica.Gaze cu contoar separat. Etaj 3/3.

57000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 4 camere Bucuresti, Bucuresti - 0 EURO lunar Proprietar
Inchiriere apartament cu 4 camere Bucuresti, Bucuresti - 0 EURO lunar Bucuresti, Bucuresti

De inchiriat camera disponibila in apartament de 4 camere ( cu studenti), zona Apusului, Bucuresti

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 4 camere semidecomandat Bucuresti, Gorjului - 450 EURO lunar Proprietar 450 €
Inchiriere apartament cu 4 camere semidecomandat Bucuresti, Gorjului - 450 EURO lunar Gorjului, Bucuresti

apartament 4 camere nemobilat, doar bucataria mobilata, are frigider si masina de spalat. In acest moment se lucreaza in apartament in urma schimbarii tevilor de caldura. Poate fi inchiriat in cateva zile.

450 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 4 camere semidecomandat Bucuresti, Drumul Taberei - 349 EURO lunar Proprietar 349 €
Inchiriere apartament cu 4 camere semidecomandat Bucuresti, Drumul Taberei - 349 EURO lunar Drumul Taberei, Bucuresti

Spatiul este folosit inteligent pentru confort sporit Este o alternativa mai buna calitate/pret pentru cei care cauta 2 sau 3 camere Fara agentii!!! Utilitati Utilitati generale: Curent, Apa, Canalizare, Gaz, CATV Climatizare: Aer conditionat Acces internet: Fibra optica, Wireless Finisaje Stare interior: Renovat Rulouri/Obloane: Aluminiu Izolatii termice: Bloc izolat termic, Interior, Exterior Podele: Parchet, Gresie Dotari Alte spatii utile: Debara Bucatarie: Mobilata, Utilata Contorizare: Contor gaz, Apometre, Contor caldura Mobilat: Complet Electrocasnice: Masina de spalat rufe, Aragaz, TV, Aspirator Diverse: Senzor de fum Dotari imobil: Interfon, Lift, Uscatorie Vecinatati Supermarket Auchan, Kaufland, Billa, Carrefour Express Piata Chilia Veche, Parc Drumul Taberei,, Mall Plaza, Afi Alte detalii - etaj 2/10 - masina de spalat si argaz indesit, aspirator Daewoo, combina frigorifica Electrolux (2m inaltime) - gresie si faianta, dulap pe balcon si in camara - Internet fibra, televiziune HD Digi RCS, televizor Phillips Full HD. - in apropiere Parc, piata, Auchan, Kaufland, Billa, Carrefour express, Mall Plaza - Culorile si mobilierul (realizat la comanda) au fost alese cu grija pentru a crea un spatiu placut, eficient, folosit la maxim. - Jaluzelele exterioare de aluminiu adauga un plus de intimitate. Am izolat si pe interior apartamentul, pentru extra confort termic (si financiar). Camerele se incazesc foarte repede iarna, vara este nevoie foarte rar de A/C (Aer conditionat Mitsubishi Electric,silentios si performant, are si functie de incalzire). Disponibilitate proprietate : Imediat

349 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 4 camere decomandat Bucuresti, Kiseleff - 2500 EURO lunar Proprietar 2500 €
Inchiriere apartament cu 4 camere decomandat Bucuresti, Kiseleff - 2500 EURO lunar Kiseleff, Bucuresti

Ocazie inchiriere:apartament 4 camere mobilat partial intr-un imobil deosebit construit in 2010, zona linistita(str. GHE. BRATIANU, sect.1). Acest apartament tip duplex (170 mp utili) se afla la etajul 1+2 al unei imobil modern tip bloc S1+S2+ P+5, la cinci minute de Parcul Kiseleff. Este compus: -la etajul II (de unde se face si intrarea in apartartament) dintr-un living spatios si terasa, bucatarie separata si echipata complet, o incapere pentru birou/camera copii,| un grup sanitar cu dus; -la etajul I :un dormitor matrimonial cu baie proprie, un dormitor secundar, un grup sanitar cu baie. Comunicarea intre etaje se face printr-o scara interioara. Include 1 loc de parcare in garajul subteran; Imobilul are lift si este supravegheat video. Apartamentul este potrivit pentru rezidenta unei familii. Telefon de contact 0724599211; Adresa de email Numar bucatarii: 1 , Numar garaje: 1 , Destinatie: Rezidential , Amenajare strazi: Asfaltate,Iluminat stradal , Utilitati generale: Apa,Canalizare,CATV,Curent,Gaz , Sistem incalzire: Calorifere,Centrala proprie , Climatizare: Aer conditionat , Acces internet: Cablu,Wireless , Stare interior: Buna , Ferestre cu geam termopan: Aluminiu , Bucatarie: Mobilata,Partial mobilata , Contorizare: Apometre,Contor gaz , Mobilat: Partial , Electrocasnice: Aragaz,Cuptor cu microunde,Frigider,Masina de spalat rufe,Masina de spalat vase,TV , Diverse: Scara interioara,Telecomanda poarta acces auto,Telecomanda poarta garaj , Dotari imobil: Interfon,Lift , Servicii hoteliere: Supraveghere video , Locuri parcare: 1 , Structura de rezistenta: beton , Suprafata utila: 170,0 m2, Numar camere: 4 , Numar bai: 3 , Etaj: etaj 2 , Incalzire: centrala proprie ,

2500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 4 camere decomandat Bucuresti, Bucuresti - 500 EURO lunar Proprietar 500 €
Inchiriere apartament cu 4 camere decomandat Bucuresti, Bucuresti - 500 EURO lunar Bucuresti, Bucuresti

Apartament 4 camere, decomandat, 2 bai, complet si modern utilat, frigider, masina de spalat, aragaz, cuptor cu microunde, 4 televizoare, dressing, geamuri termopan, aer conditionat !

500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 4 camere decomandat Bucuresti, Dorobanti - 1500 EURO lunar Proprietar 110000 €
Inchiriere apartament cu 4 camere decomandat Bucuresti, Dorobanti - 1500 EURO lunar Dorobanti, Bucuresti

Ideal pt Cabinet Avocatial sau Birou Notarial, apartament liber, renovat, inalt, 4 camere, baie, WC serviciu, debara, bucatarie, hol intrare

110000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 4 camere decomandat Bucuresti, Decebal - 675 EURO lunar Proprietar 675 €
Inchiriere apartament cu 4 camere decomandat Bucuresti, Decebal - 675 EURO lunar Decebal, Bucuresti

4 camere, zona Decebal - Piața Muncii, 101.7 mp, an 1987, izolat termic, utilat și mobilat (2 paturi duble, 2 canapele extensibile), 2 grupuri sanitare, 2 aparate de aer condiționat, 2 balcoane închise, apometre, filtru de apă, ușă metalică, parchet, termopane, gresie, faianță, videointerfon, metrou la 6 minute, școală în proximitate, 1 lună garanție, exclus agenții Numar bucatarii: 1 , Numar balcoane: 2 , Amenajare strazi: Asfaltate,Iluminat stradal,Mijloace de transport in comun , Utilitati generale: Apa,Canalizare,CATV,Curent,Gaz , Sistem incalzire: Calorifere,Termoficare , Climatizare: Aer conditionat , Acces internet: Fibra optica,Wireless , Stare interior: Buna , Ferestre cu geam termopan: PVC , Jaluzele: Orizontale , Rulouri/Obloane: PVC , Usa intrare: Metal , Izolatii termice: Bloc izolat termic,Exterior,Interior , Podele: Gresie,Parchet , Usi interior: Celulare,Sticla , Pereti: Faianta,Vopsea lavabila , Alte spatii utile: Debara,WC serviciu m2, Bucatarie: Mobilata,Utilata , Contorizare: Apometre , Mobilat: Partial , Electrocasnice: Aragaz,Aspirator,Frigider,Hota,Masina de spalat rufe , Dotari imobil: Videointerfon , Servicii hoteliere: Administrare , Confort: 1 , Numar nivele: 4 , Structura de rezistenta: beton , Alte detalii pret: 1 lună garanție , Disponibilitate proprietate: Disponibil , Suprafata utila: 101,7 m2, Numar camere: 4 , Numar bai: 2 , Etaj: etaj 4 , Compartimentare: decomandat , Anul constructiei: 1987 , Incalzire: incalzire centralizata ,

675 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 4 camere decomandat Bucuresti, Drumul Taberei - 380 EURO lunar Proprietar 380 €
Inchiriere apartament cu 4 camere decomandat Bucuresti, Drumul Taberei - 380 EURO lunar Drumul Taberei, Bucuresti

Drumul Taberei, proprietar, 4 camere Drumul Taberei, cf 1, 2 gr. sanitare, bloc reabilitat, mobilat, utilat modern, termen lung (min 1 an). Rog seriozitate,

380 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 4 camere decomandat Bucuresti, Vitan - 500 EURO lunar Proprietar 500 €
Inchiriere apartament cu 4 camere decomandat Bucuresti, Vitan - 500 EURO lunar Vitan, Bucuresti

Inchiriez apartament 4 camere + anexa 90 mp, an constructie 1986, confort 1, mobilat, intersectie Calea Vitan cu Mihai Bravu, este liber in acest moment si se poate vedea oricand.

500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 4 camere circular Bucuresti, Foisorul de Foc - 790 EURO lunar Proprietar 790 €
Inchiriere apartament cu 4 camere circular Bucuresti, Foisorul de Foc - 790 EURO lunar Foisorul de Foc, Bucuresti

Apartament Foisorul de Foc, 4 camere, 115 mp, pentru birouri Apartament vis-a-vis de Foisorul de Foc, intrare din strada Iancu Cavaler de Flondor 7. Apartamentul este amplasat intr-o zona incarcata de istorie, pe strada Iancu Cavaler de Flondor, declarat in anul 1918 drept ''Cavaler al dreptatii si moralitatii'' pentru implicarea sa hotaratoare in unirea Bucovinei cu Regatul Roman, se afla una dintre primele cladiri de mari dimensiuni construite in jurul Foisorului de Foc. Iancu Cavaler de Flondor a fost decorat de regele Ferdinand I cu Marea Cruce a Ordinului Coroana Romaniei pentru servicii deosebite aduse statului roman si omagiat de poetul Nicolae Iorga pentru curaj si moralitate. Construita in perioada interbelica si proiectata in spiritul unei case de moda, cladirea cu accente Neoromanesti inca mai pastreaza farmecul forfotei negustoresti din piata actualului Muzeu al Pompierilor. Cu o panorama de 180 de grade catre intersectia a nu mai putin de 5 strazi cu nume importante din istoria Romaniei, de la imparatul Traian pana la regele Ferdinand I, se inalta silueta acestei constructii de peste 700 mp cu aspect de castel. Finalizata in anul 1925 cladirea a functionat mai intai ca atelier de croitorie devenind mai apoi casa de moda, nationalizata in perioada regimului comunist si redobandita dupa anii '90, astazi gazduind diverse magazine si ateliere de creatie. Apartamentul dispune de doua intrari din strada, 4 camere cu compartimentare circulara, acces foarte usor la mijloace diverse de transport in comun. Cladirea pastreaza in continuare potentialul comercial dobandit in perioada interbelica, prin vizibilitatea conferita de amplasamentul in intersectie si prin volumul de trafic specific zonei. Va contactez in legatura cu apartamentul de la Foisorul de Foc. Apartamentul este situat pe strada Iancu Cavaler de Flondor 7, cu vedere directa spre Foisorul de Foc. Detalii: intreg etaj 2, vila, 120 mp, CT, AC, 2 bai, spatii mari, curat, liber, imobil cu birouri fara bulina., Incalzire proprie. Contor gaz si curent. Avantajele locatiei: +Bloc - vila - cladire de birouri, firme - acces non-stop; +Locatie: fata in fata cu cel mai mare spital de ortopedie din tara, spitalul MAI, 10 restaurante; +In plina strada, super vedere, nod rutier, 5 troleibuze, 4 tramvaie, 4 autobuze; +3 Colegii nationale; +AC + centrala + interfon; +Spatii depozitare

790 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 4 camere decomandat Bucuresti, Titan - 369 EURO lunar Proprietar 369 €
Inchiriere apartament cu 4 camere decomandat Bucuresti, Titan - 369 EURO lunar Titan, Bucuresti

Nicolae grigorescu, decomandat,et 7/10 ,reabilitat , termopane usa metalica,renovat recent, mobilat utilat complet, suprafata utila 70 m.p. 4 min de metrou, 2 min ratb. In apropiere scoala gradinita parc IOR. Merita vazut.

369 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 4 camere decomandat Bucuresti, Bucuresti - 850 EURO lunar Proprietar 850 €
Inchiriere apartament cu 4 camere decomandat Bucuresti, Bucuresti - 850 EURO lunar Bucuresti, Bucuresti

Apartament in bloc nou, 4 camere + boxa, boxa la subsol, 2 locuri de parcare subteran in complexul rezidential The park. 2 bai + terasa. Etajul 5/10.

850 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.