Anunturi imobiliare particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Garsoniere, inchirieri:

Garsoniera Lux Zona Gara de Nord Agentie - 0 comision 350 €
Garsoniera Lux Zona Gara de Nord Gara de Nord, Bucuresti

Inchiriez garsoniera pe str. Calea Grivitei , etaj 4/5, complet mobilata si utilata modern, A.C. , centrala termica, LCD, masina de spalat. Loc de parcare privat in curtea interioara a blocului. Statia de metrou Gara de Nord se afla la 2 min distanta, iar cea de la Victoriei la 5 min, statie RATB in fata scarii. Costuri reduse la intretinere (aprox 50 lei/luna).

350 €

   Apartament

Vezi Detalii
Studio ''Moderna'', o locatie la prima inchiriere Agentie - 0 comision - exclusivitate 540 €
Studio ''Moderna'', o locatie la prima inchiriere Vitan, Bucuresti

Amplasat in zona semicentrala a sectorului 3, complexul are o notorietate foarte buna datorita amplasarii si mai ales serviciilor pe care acesta le ofera. Putine ansambluri rezidentiale din interiorul Bucurstiului se pot lauda cu zone verzi in interiorul lor,l ocuri de plimbare, dar si facilitati pentru rezidenti si nu numai, printre acestea enumeram 2 Parcări Subterane, Loc de Joacă Copii, Fitness World Class, Piscină Interioară, Salon de Beauty. Complexul este cu paza si supraveghere video atat in curtea interiora cat si in exteriorul complexului. In acest complex avem acum la inchiriat un studio de 50 m.p, ideal pentru un cuplu tanar sau o persoana care are nevoie de facilitatile descrise mai sus. Studioul se inchiriaza complet mobilat si utilat nou, fiind la prima inchiriere si astfel atat mobilierul nou de la Mobexpert dar si electrocasnicele sunt cu garantie. Inchirierea o dorim pe termen lung si inregistrata la ANAF incepand cu data de 14.04.2018

540 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(