Anunturi imobiliare particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Garsoniere, inchirieri:

Garsoniera cf 1 zona Pacii Agentie - 0 comision - exclusivitate 250 €
Garsoniera cf 1 zona Pacii Ultracentral, Tulcea , jud. Tulcea

Agentia Imobiliara Europa ofera spre inchiriere in exclusivitate Garsoniera cf 1 situata în strada Pacii amplasata la etajul 1 din 9 avand o suprafata totala de 36 confort 1 cu vedere spate incalzirea fiind efectuata prin termoficare pretabil pentru locuinta. Imobilul este situat în apropiere de Piata Noua in localitatea Tulcea judetul Tulcea cu urmatoarele imbunatatiri aduse: calorifere: aluminiu; ferestre: term. pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta lavabil; podele: parchet gresie; usa intrare: metal mobilat si utilat complet A.C. renovarea fiind efectuata in anul 2016. Pretul propus spre inchiriere este de: 250 Euro /luna  . Pentru informații suplimentare nu ezitați sa ne contactați! ID intern: 1947. 

250 €

   Apartament

Vezi Detalii
GARSONIERA CRANGASI Agentie - 0 comision - exclusivitate 350 €
GARSONIERA CRANGASI Crangasi, Bucuresti

Inchiriere apartament de 1 camere confort 1 situat la etajul 1 din p+ 3 situat in zona Crangasi in apropiere de transport public. Imobilul, in suprafata utila de 38 mp este semidecomandat, amplasat in bloc construit in anul 2014. Locuinta dispune de curent electric centrala proprie aer conditionat, e complet mobilat.In curtea imobilului exista si o piscina exclusiv pentru locatari.

350 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera IMOBIL 2017 Militari Residence - Tineretului Agentie - 0 comision - exclusivitate 230 €
Garsoniera IMOBIL 2017 Militari Residence - Tineretului Militari, Bucuresti

Garsoniera mobilata/ utilata modern - TOTUL NOU Militari Residence - Tineretului - Auchan Imobil: 2017 Etaj: 3 1 Balcon *** Dotari garsoniera: - Centrala proprie de apartament 24 Kw - Finisaje moderne noi - Tamplarie PVC cu geam termoizolant - Cuptor incorporabil - Plita incorporabila - Cuptor microunde - Hota retractabila - Masina de spalat rufe - Dressing imens - Bucatarie inchisa - Baie utilata complet *** Facilitati zona: - Apropiere statia RATB - Supermarketuri non-stop - Hypermarketuri in imediata vecinatate - Locuri de parcare - Saloane infrumusetare/ cosmetica/ masaj - Restaurante/ cafenele/ pizerii - Centre SPA in imediata apropiere - Piscine exterioare/ interioare - Farmacii - Scoli/ gradinite

230 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere garsoniera Iasi, Iasi - 300 EURO lunar Agentie - 0 comision - exclusivitate Sugestie de Prezentare 300 €
Inchiriere garsoniera Iasi, Iasi - 300 EURO lunar Tudor Vladimirescu, Iasi , jud. Iasi

Compania Imobiliara Fidelia Casa va ofera spre inchiriere in exculsivitate un apartament cu 1 camera la bloc nou situat in Tudor Vladimirescu-Conest Grand ResidenceMobilierul este modern cu canapea extensibila si dressing in dormitor.Apartamentul este nou la prima inchiriere, iar avantajul acestui apartament este locul de parcare si balconul deschis.Electrocansice: aragaz + cuptor, frigider, hota, masina de spalat haine, televizor, A.C. C.TPentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

300 €

   Apartament

Vezi Detalii
OCAZIE-Ferentari-Strada Zetari- Garsoniera de inchiriat Agentie - 0 comision - exclusivitate 220 €
OCAZIE-Ferentari-Strada Zetari- Garsoniera de inchiriat Zetari, Bucuresti

Inchiriere garsoniera,confort 1, la demisol situata pe strada Zetari,stradal. Se inchiriaza complet utilata si mobilata ca in fotografii. Este intr-un bloc nou construit in 2017 fix in fata statiei de masina Baciului. Garsoniera are si centrala proprie,mobila noua. Pretabil videochat etc. Pentru mai multe detalii si vizionari,va rog sa ma sunati: 0727.034.875

220 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriez garsoniera Rasarit de Soare Agentie - 0 comision - exclusivitate 250 €
Inchiriez garsoniera Rasarit de Soare 1 Decembrie, Bucuresti

Onorariul agentiei este 1 luna de chirie. NU este negociabil. Contractul se semneaza pe minim 2 ani. Daca se iese din contract inainte de termen se platesc penalitati. NU se doreste contract pe perioada scurta. Pretul este negociabil usor. Etaj 3 in bloc de garsoniere vis-a-vis de Auchan. Garsoniera este mobilata si utilata. Garantie perceputa este o luna. Chiria se plateste in avans la inceputul fiecarei luni. Nu se accepta animale de companie. Fara loc de parcare. Vizionari seara dupa ora 18:30 si in weekend cu programare in prealabil.

250 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera Nada Florilor Agentie - 0 comision - exclusivitate 230 €
Garsoniera Nada Florilor Tei, Bucuresti

Onorariul agentiei este 1 luna de chirie. NU este negociabil. Garsoniera se afla intr-un bloc reabilitat anul trecut vis-a-vis de Gradinita. Proprietarul doreste doar contract pe perioada lunga (2 ani). Nu discuta sub nici o forma pe contract pe termen scurt de pana intr-un an. Contractul care se va semna are clauza de penalizare daca se pleaca inainte de termen. Pretul este usor negociabil Nu se accepta animale de companie in apartament. Apartamentul este complet mobilat si utilat. Este proaspat renevoat. Nu are parcare. Regula este primul venit primul servit. Proprietarul doreste o luna de zile garantie si plata chiriei intotdeauna in avans cu o luna. Scara blocului este curata. Sunt doua lifturi care deservesc locatarii.

230 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera 13 Septembrie - 18.04.2019 libera Agentie - 0 comision - exclusivitate 249 €
Garsoniera 13 Septembrie - 18.04.2019 libera 13 Septembrie, Bucuresti

Garsoniera de 1 camere in suprafata utila de 42 mp la etajul 5 din p+ 8 al unui in bloc construit in anul 1986 in zona 13 Septembrie. Imobilul, este confort 1, decomandat.

249 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Titan - 240 EURO lunar Agentie - 0 comision - exclusivitate 240 €
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Titan - 240 EURO lunar Titan, Bucuresti

Va propunem la inchiriere un apartament de 1 camera in bloc . Este situat in zona Titan, ca punct de reper piata Minis, metrou Titan. Apartamentul este confort 1 decomandat, cu o suprafata totala 40 mp si utila 33 mp. Dispune de 1 baie, 1 balcon. Apartamentul este la etajul 9 din 10 etaje, este mobilat si utilat. Constructia este finalizata in anul 1978, iar apartamentul este renovat 2018. Imobilul are 8 apartamente pe nivel si este reabilitat termic. Apartamentul este in stadiul finisat prezentand urmatoarele caracteristici : calorifere: otel; ferestre: termopan; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal . Va recomandam apartamentul pentru locuinta. ID intern: ROI603123.

240 €

   Apartament

Vezi Detalii
Dristor-Cartier exclusivist-Gura de metrou Agentie - 0 comision - exclusivitate 300 €
Dristor-Cartier exclusivist-Gura de metrou Dristor, Bucuresti

Inchiriere garsoniera, semidecomandata, situata la etajul 4/10. Este complet utilata si mobilata. Este pozitionata fix la gura de metrou Dristor 2, adica la mai putin de 1 minut pana la metrou. Blocul este reabilitat, este foarte calduros, avand calorifere functionale inclusiv pe coridoare, dispune de paza in 3 schimburi 24/24, camere de luat vederi, iar la parterul blocului, exista o filiala a Bibliotecii Ion Neculce. Este la o distanta de doar 3-4 minute fata de Mega Image non-stop, Farmacia Tei, Dristor Kebap, farmacii, banci, absolut tot ce aveti nevoie. Un cartier ce a crescut considerabil de mult in ultima perioada si ce va ofera absolut tot ce aveti nevoie,chiar la cativa pasi de casa. Parcul IOR, cel mai frumos si ingrijit parc din Capitala,este la doar 10-12 minute de mers pe jos. Pentru mai multe detalii si vizionari,va rog sa ma sunati: 0727 034 875.

300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Titan - 240 EURO lunar Agentie - 0 comision - exclusivitate 240 €
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Titan - 240 EURO lunar Titan, Bucuresti

Va propunem la inchiriere un apartament de 1 camera in bloc . Este situat in zona Titan, ca punct de reper metrou Titan, piata Minis. Apartamentul este confort 1 decomandat, cu o suprafata totala 39 mp si utila 32 mp. Dispune de 1 baie, 1 balcon. Apartamentul este la etajul 8 din 10 etaje. Garsoniera este mobilata si utilata ( canapeaua este noua, nu cea din poze ). Constructia este finalizata in anul 1978, iar apartamentul este renovat 2018. Imobilul are 10 apartamente pe nivel, 2 lifturi. Apartamentul este in stadiul finisat prezentand urmatoarele caracteristici : calorifere: otel; ferestre: termopan; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal, aer conditionat. Va recomandam apartamentul pentru locuinta. Locuri de parcare 1 in strada. ID intern: ROI803049.

240 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere garsoniera Turda Agentie - 0 comision - exclusivitate 280 €
Inchiriere garsoniera Turda Ion Mihalache, Bucuresti

Garsoniera se afla stradal pe Turda intr-un bloc mixt, decomandata, renovata acum recent nou, mobilata si utilata complet, canapea extesisibila noua. Imobilui se afla la cateva minute de mars pe jos de Parcul Herastrau si Arcul de Triumf, foarte aproape de mijloacele de transport in comun.

280 €

   Apartament

Vezi Detalii
Dr. Taberei - 1 Mai (Sibiu) Agentie - 0 comision - exclusivitate 275 €
Dr. Taberei - 1 Mai (Sibiu) Drumul Taberei, Bucuresti

K Imobiliare Consult va propune spre inchiriere o garsoniera mobilata si utiata complet. Aceasta se afla la etajul 5 al unui bloc de garsoniere si este situata la 500 de metri de Favorit.

275 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera, Tudor Vladimirescu (Iulius Mall) Agentie - 0 comision - exclusivitate 220 €
Garsoniera, Tudor Vladimirescu (Iulius Mall) Tudor Vladimirescu, Iasi , jud. Iasi

Agentia DHD-Imobiliare va propune in exclusivitate spre inchiriere o garsoniera in zona Tudor Vladimirescu. Recent renovata. Etaj intermediar. Complet mobilata si utilata. Aceasta dispune de urmatoarele imbunatatiri: centrala termica, usa metalica, termopane, gresie, faianta, parchet, argaz, frigider, masina de spalat, cuptor cu microunde etc. Pret: 220euro Pentru mai multe detalii sunati la numarul: 0767804631

220 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera 13 Septembrie ( Tudor Vladimirescu ) Agentie - 0 comision - exclusivitate 280 €
Garsoniera 13 Septembrie ( Tudor Vladimirescu ) 13 Septembrie, Bucuresti

Garsoniera de 1 camere, situat la etajul 1 construit in anul 1950 in zona Rahova. Imobilul, in suprafata utila de 35 mp are 1 camere, bai: 1. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte informatii sunati la numarul de contact din anunt! Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

280 €

   Apartament

Vezi Detalii
1 Decembrie-Pallady,imobil 2008 Agentie - 0 comision - exclusivitate 49500 €
1 Decembrie-Pallady,imobil 2008 1 Decembrie, Bucuresti

Evocasa Swiss Cottage Noul proiect lansat de Adama reprezintă mai mult decât două clădiri cochete cu arhitectură de inspirație elvețiană garsoniera confort sporit, parter inalt, intrare foarte spatioasa in imobil, suprafata 40 mp utili, mobilata, complet utilata: frigider, cuptor, plita, hota. Doua dressinguri, bucatarie 11,5 mp. Centrala proprie imobil. Imobilul este situat in cartierul Titan, zona Theodor Pallady - Trapezului, intr-un complex rezidential compus din 2 blocuri. Metrou 1 decembrie la 5 minute In apropiere se afla Scoala Gimnaziala nr. 20, Gradinita nr. 211, Colegiul Tehnic Costin D. Nenitescu precum si diverse unitati comerciale si supermarket-uri (Mega Image, Lidl, Penny Market). In vecinatate sunt edificate alte ansambluri rezidentiale noi Garsoniera se poate achizitiona cu chiriasii existenti sau libera. Pret 49.500euro Broker exclusiv - K Imobiliare Consult

49500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera Liberty Mall ( la 200 m de Green Gate ) - cu loc de parcare Agentie - 0 comision - exclusivitate 300 €
Garsoniera Liberty Mall ( la 200 m de Green Gate ) - cu loc de parcare Rahova, Bucuresti

Inchiriere garsoniera de 1 camere confort 1 situat la etajul 2 din p+ 8 situat in zona Rahova. Imobilul, in suprafata utila de 46 mp este decomandat, amplasat in bloc construit in anul 1989. Locuinta dispune de curent electric termoficare aer conditionat, internet cablu, e complet mobilat si utilat cu frigider. LOC DE PARCARE!

300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere garsoniera Brasov, Brasov - 250 EURO lunar Agentie - 0 comision - exclusivitate 250 €
Inchiriere garsoniera Brasov, Brasov - 250 EURO lunar Tractorul, Brasov , jud. Brasov

Saturn Imob va propune spre Inchiriere o Garsoniera de 1 camera, situata in zona Tractorul, reper Lidl Tractorul, intr-un imobil construit in anii 1977. Garsoniera este Decomandata , structura beton,etaj 2 din 4 avand o suprafata utila de 32 mp ,cu o suprafata totala de 37 mp . Garsoniera descrisa este compusa din : 1 camera din care : 1 dormitor, 1 bucatarie , 1 grup sanitar,1 balcon, Garsoniera are ca si imbunatatiri : calorifere: aluminiu; incalzire: centrala proprie pereti: faianta, lavabil;tapet, podele: parchet, gresie; usa intrare: metal. Imobilul este situat in apropiere de centre comerciale ( Profi la 30 secunde distanta Penny la 2 minute, Piata Tractorul la 3 minute, Lidl la 2 Minute, Coresi Mall, Auchan la 6-7 minute ), statie RATB, scoli, gradinita.Pretul acestei proprietati este de 250 euro ! Liber la inchiriere din 1.10.2018 Pentru informatii suplimentare ma puteti contacta la orice ora ! ID intern 13102

250 €

   Apartament

Vezi Detalii
GARSONIERA PANTELIMON Agentie - 0 comision - exclusivitate 280 €
GARSONIERA PANTELIMON Pantelimon, Bucuresti

GARSONIERA PANTELIMON - REPUBLICA PRIMA INCHIRIERE Garsoniera decomandata de inchiriat la doar 4 minute de metrou Republica si Cora Pantelimon. Prima inchiriere, proaspat zugravita, mobilat si utilata (aer conditionat, aragaz, cuptor microunde, frigider, masina de spalat). Scara foarte linistita si curata. Zona foarte linistita.

280 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsonieră 39 mp, parter, pretabilă birou, cabinet Agentie - 0 comision - exclusivitate 300 €
Garsonieră 39 mp, parter, pretabilă birou, cabinet Pantelimon, Bucuresti

Pe Bd Basarabiei, zona Diham, bloc mixt construit în 1983. Garsonieră confort 1 sporit, decomandată, cu suprafața utilă de 39 mp. Intrare si vedere stradală. Este zugrăvită, are ferestre PVC cu geam termopan, ușa metalică. A fost cabinet stomatologic. Se inchiriază pe termen lung.

300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vatra Luminoasa-Mihai Bravu Agentie - 0 comision - exclusivitate 300 €
Vatra Luminoasa-Mihai Bravu Vatra Luminoasa, Bucuresti

Metrou Piata Muncii / Iancului (maxim 8 minute fiecare) Garsoniera,zona linistita,etaj 4/10 , renovata ,mobilata ,utilata ,totul nou.Termen lung,contract inchiriere,seriozitate maxima. Garsoniera se afla in procesul de mobilare Exclus animale de companie Pret final 300euro/contract inchiriere Detalii,chei Marius Marcu - broker exclusiv

300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera Rahova ( P. Ispirescu ) Agentie - 0 comision - exclusivitate 212 €
Garsoniera Rahova ( P. Ispirescu ) Rahova, Bucuresti

Garsoniera de 1 camere confort 1 situat la etajul 9 din p+ 10 situat in zona Rahova. Imobilul, in suprafata utila de 30 mp este semidecomandat, amplasat in bloc construit in anul 1986.

212 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera Rahova ( P. Ispirescu - Parc Sebastian ) Agentie - 0 comision - exclusivitate 260 €
Garsoniera Rahova ( P. Ispirescu - Parc Sebastian ) Rahova, Bucuresti

Va oferim spre inchiriere garsoniera de 1 camere, situat la etajul 7 construit in anul 1979 in zona Rahova. Imobilul, in suprafata utila de 35 mp are 1 camere, bai: 1. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte informatii sunati la numarul de contact din anunt! Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

260 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere garsoniera Iasi, Iasi - 352 EURO lunar Agentie - 0 comision - exclusivitate 352 €
Inchiriere garsoniera Iasi, Iasi - 352 EURO lunar Copou, Iasi , jud. Iasi

Compania Imobiliara Fidelia Casa va ofera spre inchiriere un apartament cu 1 camera, situat la etajul 4 dintr-un bloc cu 4 etaje in zona Centru-Copou-bloc Iassium ResidenceImobilul dispune de finisajele de calitate, dotările din gama superioară și poziționarea sa, fac ca acest apartament să fie potrivit pentru persoanele care doresc o locuință deosebită. Apartamentul este liber si se poate inchiria imediat. Locul de parcare este asigurat.

352 €

   Apartament

Vezi Detalii
Studio 45 mp. - Unirii Agentie - 0 comision - exclusivitate 600 €
Studio 45 mp. - Unirii Ultracentral, Bucuresti

Raich & Raich Imobiliare va prezinta in vederea cumpararii un studio, situat la etajul 2 al unui imobil de 6 etaje, in apropiere de Mitropoliei. Proprietatea este complet mobilata si utilata, si este compusa din: - living+bucatarie: 23.13 mp. - baie: 5.34 mp. - vestibul: 4.21 mp. - terasa: 12.24 mp. Pentru detalii suplimentare si vizionari, contactati brokerul.

600 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera Rahova Agentie - 0 comision - exclusivitate 220 €
Garsoniera Rahova Rahova, Bucuresti

GARSONIERA COMPLET UTILATA SI MOBILATA,CHELTUIELI MICI. GARSONIERA COCHETA, FOARTE LUMINOASA, CONFORT 1, DECOMANDATA, ECHIPATA COMPLET INCLUSIV CU AER CONDITIONAT SI GEAMURI TERMOPAN. ESTE MOBILATA CU MOBILIER NOU, MODERN. CAMERA DE ZI ESTE PARDOSITA CU GRESIE FIIND USOR DE INTRETINUT. BAIA ARE CADA IGIENIZATA RECENT,GRESIE, FAIANTA SI SPATII DE DEPOZITAT. ARE DOUA USI METALICE, PLUS UN HOL SPECIAL UNDE POT FI DE ASEMENEA DEPOZITATE DIVERSE. LOGIA ESTE DESCHISA ASTFEL INCAT CAMERA DE LOCUIT ARE UN ASPECT SPECIAL. BUCATARIA ESTE DESCHISA /OPEN SPACE, COMPLET UTILATA. GARSONIERA ESTE FOARTE CALDUROASA. CHELTUIELILE DE INTRETINERE SUNT FOARTE MICI. ESTE SITUATA INTR-O ZONA FOARTE BUNA, LA 5 MIN. DE STATIA DE TRAMVAI 32 PETRE ISPIRESCU SI ALTE MIJLOACE DE TRANSPORT. ACCES RAPID SPRE CENTRUL ORASULUI, FOARTE APROAPE DE MALL LIBERTY SI DE KAUFLAND. ESTE SITUATA LA ETAJUL 7 DIN 10, INTR-UN BLOC MIXT CONSTRUIT IN ANUL 1986.

220 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera Rahova - mobilier modern in bloc nou! la 4km de Unirii Agentie - 0 comision - exclusivitate 300 €
Garsoniera Rahova - mobilier modern in bloc nou! la 4km de Unirii Rahova, Bucuresti

Garsoniera de 1 camere confort 1 situat la etajul 2 din p+ 2 situat in zona Rahova. Imobilul, in suprafata utila de 34 mp este decomandat, amplasat in bloc construit in anul 2017, cu centrala termica! NU ESTE Confort Urban!

300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera Stirbei Voda, Sala Palatului Agentie - 0 comision - exclusivitate 250 €
Garsoniera Stirbei Voda, Sala Palatului Cismigiu, Bucuresti

Garsoniera de inchiriat utilata si mobilata , zona centrala, foarte aproape de parcul Cismigi u, Sala Palatului, etaj 6 din 8, bloc curat, pret 250 euro.

250 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera Rahova ( str. Focsani ) - 08.01.2018 Agentie - 0 comision - exclusivitate 200 €
Garsoniera Rahova ( str. Focsani ) - 08.01.2018 Rahova, Bucuresti

Garsoniera de 1 camere in suprafata utila de 30 mp e oferita spre inchiriere la etajul 6 din p+ 10 al unui in bloc construit in anul 1985 in zona Rahova. Imobilul, este confort 2, decomandat, si dispune de urmatoarele utilitati: curent electric termoficare internet cablu.

200 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Pantelimon - 230 EURO lunar Agentie - 0 comision - exclusivitate 230 €
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Pantelimon - 230 EURO lunar Pantelimon, Bucuresti

Va propunem la inchiriere o garsoniera dubla ( poate fi transformata in 2 camere ) in bloc mixt. Este situat in zona comuna Pantelimon, ca punct de reper Selgros. Apartamentul este confort 1 decomandat, cu o suprafata totala 63 mp si utila 53 mp. Dispune de baie si bucatarie utilata. Garsoniera este situata la etajul 3. Constructia este finalizata in anul 2018, iar apartamentul este renovat 2018. Imobilul are 2 apartamente pe nivel. Apartamentul este in stadiul finisat prezentand urmatoarele caracteristici : calorifere: otel; ferestre: termopan; incalzire: centrala proprie; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal . Va recomandam apartamentul pentru locuinta/birou, birou, locuinta. Locuri de parcare 1 in parcare privata. ID intern: ROI803096.

230 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(