Anunturi imobiliare particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Bucuresti, spatii, inchirieri:

Inchiriere spatiu comercial Mosilor, Bucuresti Proprietar 1850 €
Inchiriere spatiu comercial Mosilor, Bucuresti Mosilor, Bucuresti

ofer spre inchiriere spatiu comercial 89 mp Calea Mosilor intre Eminescu si Obor parter bloc 21 eur/mp ( 1850 eur / luna ) 0743646698 spatiu comercial ( sala de vanzare + spatiu de depozitare + grup sanitar ) usa separata pt aprovizionare (prin spate)

1850 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Bulevardul Libertatii vav de Palatul Parlamentului Agentie - 0 comision - exclusivitate 10000 €
Bulevardul Libertatii vav de Palatul Parlamentului Natiunile Unite, Bucuresti

Inchiriere spatiu comercial structurat pe subsol si parter in suprafata totala de 700 mp utili respectiv 270 mp.subsol si 435 mp. parter situat pe Bulevardul Libertatii vav de Palatul Parlamentului. Spatiul se preteaza pentru orice gen de activitate comerciala sau showroom. Pret discutabil.

10000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
UNIRII - Bld. Natiunile Unite, inchiriere 170 mp. spatiu comercial Clasa A Agentie - 0 comision - exclusivitate 2500 €
UNIRII - Bld. Natiunile Unite, inchiriere 170 mp. spatiu comercial Clasa A Natiunile Unite, Bucuresti

Bld. Natiunile Unite, inchiriere Spatiu Comercial - Clasa A superb in suprafata totala utila de 170 mp. dispusi la parter si mezanin, cu intrare stradala si vitrina de 8 ml. plus intrare secundara (aprovizionare marfa – prin spate), cu 2 grupuri sanitare, situat in imobil/ bloc compus din S + P + 8E , constructie finalizata in anul 1994. Imbunatatiri : usa din sticla la intrarea in spatiu, usi interioare de tip celular, gresie, faianta si tamplarie din PVC cu geam termopan . Dotari : mobilat, acces internet, cablu, wireless . Locatie – spatiul comercial se afla in imobil/ bloc pozitionat langa blocurile Gemenii, in zona ultracentrala, foarte aproape de : Palatul Parlamentului ( Casa Poporului ) – 200 ml. si aprox. 350 ml. de Piata Unirii cu acces ușor la mijloacele de transport în comun din zona și stațiile de metrou Piața Unirii - Izvor. Recomandare: se preteaza excelent pentru activitate de birouri firma/ office, cafenea, magazin, etc.

2500 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Colentina-stradal, parter spatiul de birouri, cabinete cu vad comercial Agentie - 0 comision - exclusivitate 350 €
Colentina-stradal, parter spatiul de birouri, cabinete cu vad comercial Colentina, Bucuresti

Colentina-stradal la parter, spatiul de birouri, cabinete medicale, asigurari, agentie imobiliara, etc, suprafata utila 35 mp, compartimentat in doua camere, decomandate,liber imediat. In spatiul functioneaza agentie imobiliara de 15 ani, cu vad format si potential mare de clienti, deoarece agentia este foarte cunoscuta in zona.

350 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
MOSILOR - Dacia, inchiriere restaurant LUX, dotat / utilat si mobilat complet Agentie - 0 comision - exclusivitate 3800 €
MOSILOR - Dacia, inchiriere restaurant LUX, dotat / utilat si mobilat complet Mosilor, Bucuresti

Muntenia Grup, ofera spre inchiriere restaurant, afacere la cheie cu vad deja format, amplasat in zona centrala, Calea Mosilor - Eminescu ! Restaurant super elegant, functional, cu toate avizele aprobate si cu posibilitatea organizarii de evenimente in suprafata utila (interioara) de 150 mp. cu aprox. 70 de locuri la mese plus 1 terasa (exterioara) de 200 mp. amenajata cu aprox. 85 de locuri la mese . Restaurantul se afla la parterul unui imobil, constructie 1952, renovat total in 2017, spatiile de depozitare , vestiarele salariatilor sunt amenajate la demisol iar la etaj se afla 3 camere cu 1 baie, ideale pentru cazarea personalului restaurantului. Locatia se inchiriaza pentru suma de 3.800 Euro lunar, la care se adauga suma de 20.000 Euro ce reprezenta investitiile recente in amenajarea spatiului, inclusiv mobilier (interior, exterior, subsol si etaj) plus utilarea bucatariei cu utilaje/ aparatura profesionala .

3800 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Oportunitate - Centru vechi spatiu comercial vila S+P+1E+M Agentie - 0 comision - exclusivitate 3750 €
Oportunitate - Centru vechi spatiu comercial vila S+P+1E+M Lipscani, Bucuresti

Centru vechi, strada Covaci, locatie excelenta, vila S+P+1E+M, suprafata totala de 440 mp (plus cca 160 mp mansarda). Disponibili imediat sunt parterul si subsolul (160 mp parter + 60 mp subsol), etajul si mansarda necesita reparatii si renovari. Ultimul chirias a functionat ca si restaurant, spatiul fiind pretabil pentru orice activitate comerciala (pub, cafenea, club, restaurant etc).

3750 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Inchiriere spatiu comercial Politehnica bloc Nou, 1 min metrou Agentie - 0 comision - exclusivitate 350 €
Inchiriere spatiu comercial Politehnica bloc Nou, 1 min metrou Politehnica, Bucuresti

Inchiriere spatiu comercial Politehnica bloc Nou, 1 min metrou Spatiul in suprafata de 42 mp decomandata (alcatuita din: camera, bucatarie mobilata si utilata, hol, baie, balcon), este situata la parterul unui bloc cu 10 niveluri finalizat in anul 2017. Finisajele sunt de calitate superioara: gresie faianta, geam termopan, usa metalica. Pretul chiriei este de 350 euro/luna. Pentru vizionari avem cheile.

350 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Parcul Carol - 11 Iunie - inchiriere spatiu comercial. Agentie - 0 comision - exclusivitate 4000 €
Parcul Carol - 11 Iunie - inchiriere spatiu comercial. Parcul Carol, Bucuresti

Va propunem spre inchiriere un spatiu comercial situat la parterul unei case postbelice amplasata intre Parcul Carol si Rondul Cosbuc. Suprafata utila este de aproximativ 400 mp , acces stradal, toate utilitatile, format din 8 incaperi care comunica intre ele. Pretabil birouri, mini productie, bar & pub , etc. Merita vazut. Pentru alte detalii dar si pentru alte oferte nu ezitati sa ne contactati. Ovidiu.

4000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Inchiriere spatiu birouri P+3 Militari - Lujerului Metrou 5 minute Agentie - 0 comision - exclusivitate 3950 €
Inchiriere spatiu birouri P+3 Militari - Lujerului Metrou 5 minute Lujerului, Bucuresti

Inchiriere spatiu birouri P+3 Militari - Lujerului Metrou 5 minute Spatiu birouri decomandat, 7 camere, 6 bai, scara interioara, 2 balcoane. Finisaje: gresie, faianta, termopan. Dotari: centrala termica, aer conditionat, ventiloconvertoare. Locuri de parcare 3, in curte. Pret 3950 euro neg.

3950 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Spatii comerciale Calea Calarasilor Delea Matei Basarab parter si etaj 1 Agentie - 0 comision - exclusivitate 1000 €
Spatii comerciale Calea Calarasilor Delea Matei Basarab parter si etaj 1 Calea Calarasilor, Bucuresti

Agentia imobiliara TRAVAREALE ESTATE va ofera spre vanzare un spatiu comercial cu suprafata de 100 mp impartita in 3 camere. Spatiul este partial compartimentat. Este situat intr-o cladire din zona Calea Calarasilor construita in anul 1996 la etajul parter din p+ 10. Dispune de: curent electric, termoficare, aer conditionat, internet fibra optica, interfon si este recomandat pentru comercial avand in apropiere transport public.

1000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Oferta inchiriere spatiu comercial Straja Agentie - 0 comision - exclusivitate 330 €
Oferta inchiriere spatiu comercial Straja Berceni, Bucuresti

Oferta inchiriere spatiu comercial zona Straja-Berceni, suprafata de 30 mp, grup sanitar, contorizat, stradal, acces mijloace de transport in comun, pretabil diverse activitati. Merita vazut. Pentru alte detalii dar si pentru alte oferte nu ezitati sa ne contactati.

330 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Iuliu Maniu, 1.900 mp. Spatiu exceptional de prezentare - showroom si depozitare Agentie - 0 comision - exclusivitate 15200 €
Iuliu Maniu, 1.900 mp. Spatiu exceptional de prezentare - showroom si depozitare Gorjului, Bucuresti

Muntenia Grup ofera spre inchiriere Spatiu pe Bld. IULIU MANIU (stradal) ideal pentru activitati de: prezentare si vanzare, depozitare, productie, birouri in suprafata totala de 1.900 mp. dispusi astfel: - Corpul principal – 900 mp. showroom / expunere comerciala, inclusiv birouri + spatiul pentru depozitare (hala 1) aferent in suprafata totala utila de 1.011 mp., Constructia cu inaltimea de 7,90 m. la atic si 8,50 la coama este realizata pe structura de cadre metalice si inchideri cu panouri termoizolante de tip KONTI (W 1000 la pereti si R 1000 la acoperis) cu stalpi si grinzi metalice, fundatie de tip monobloc, acoperis tip format b din grinzi metalice si invelitoare cu panouri de tip sandwich. Terenul total aferent spatiului este 7.000 mp.

15200 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Sos. Colentina, inchiriere 600 mp. Spatiu Comercial cu showroom Agentie - 0 comision - exclusivitate 4500 €
Sos. Colentina, inchiriere 600 mp. Spatiu Comercial cu showroom Colentina, Bucuresti

Sos. Colentina – cu vitrina stradala de 22 ml. inchiriere Spatiu Comercial in suprafata de 500 mp. cu showroom stradal, plus 100 mp. subsol, plus parcare privata in suprafata de 400 mp. pe unde se poate face aprovizionarea chiar cu Tir pana la rampa spatiului .

4500 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Iuliu Maniu, 1.900 mp. Spatiu exceptional de prezentare - showroom si depozitare Agentie - 0 comision - exclusivitate 15200 €
Iuliu Maniu, 1.900 mp. Spatiu exceptional de prezentare - showroom si depozitare Gorjului, Bucuresti

Muntenia Grup ofera spre inchiriere Spatiu pe Bld. IULIU MANIU (stradal) ideal pentru activitati de: prezentare si vanzare, depozitare, productie, birouri in suprafata totala de 1.900 mp. dispusi astfel: - Corpul principal – 900 mp. showroom / expunere comerciala, inclusiv birouri + spatiul pentru depozitare (hala 1) aferent in suprafata totala utila de 1.011 mp., Constructia cu inaltimea de 7,90 m. la atic si 8,50 la coama este realizata pe structura de cadre metalice si inchideri cu panouri termoizolante de tip KONTI (W 1000 la pereti si R 1000 la acoperis) cu stalpi si grinzi metalice, fundatie de tip monobloc, acoperis tip format b din grinzi metalice si invelitoare cu panouri de tip sandwich. Terenul total aferent spatiului este 7.000 mp.

15200 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Spatiu comercial 13 Septembrie vad exceptional Agentie - 0 comision - exclusivitate 2200 €
Spatiu comercial 13 Septembrie vad exceptional 13 Septembrie, Bucuresti

Agentia imobiliara TRAVAREALE ESTATE un spatiu comercial cu suprafata de 40 mp impartita in 2 camere. Spatiul este compartimentat. Este situat intr-o cladire din zona 13 Septembrie construita in anul 1995 la etajul parter din p+ 10 si este recomandat pentru comercial.

2200 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Spatiu Comercial Stradal in Aviatiei- Nord Agentie - 0 comision - exclusivitate 2088 €
Spatiu Comercial Stradal in Aviatiei- Nord Aviatiei, Bucuresti

   Va prezentam un spatiu comercial intr-o zona extrem de cautata in inima afacerilor din Bucuresti. Langa cartierul francez si complexul North Area Lake Residences la intersectia dintre strada Nicolae Caramfil si soseaua Pipera unde oamenii de afaceri se afla intr-o miscare continua este si acest imobil. Tot parterul blocului respectiv este plin de spatii comerciale deruland fiecare afaceri de peste 12 ani. In acest loc este foarte greu sa gasesti un spatiu deoarece avem o multime de birouri gura de metrou care da un flux mare de clientela investitori straini care iau contact cu aceasta zona. Imobilul are 72 de metri patrati compartimentat in 3 camere. Vestea buna este ca peretii interiori sunt din rigips si se poate obtine un open space generos. La vitrine stam bine spatiul este dotat pe toata lungimea lui cu geamuri mari ca sa dea o luminozitate naturala interiorului si ca orice trecator sa-l vada. Ca sa aiba toate atuurile trebuie sa vorbim si de locuri de parcare. In spatele blocului respectiv gasim pe timp de zi peste 150 locuri de parcare fara sa incomodam pe cineva. Ca si vecinatati vorbim de nume cu rezonanta cum ar fi Land Rover-Jaguar Tiriac Auto Alpha Bank Cofetaria Maria Bread & Spices La Senna La Placinte  Farmacia Homeopata North Area Lake Residences care va da peste 1000 de clienti si nu mai vorbim de Mall Promenada care se afla la 600 de metri. Transportul in comun este desfasurat in zona de metrou ( 250 metri) RATB microbuze. Daca vreti sa va deschideti un casino o farmacie parfumerie  un fastfood macelarie showroom de diverse nu mai stati pe ganduri si hai la vizionare.  ID intern: AD0011.

2088 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Carol I stradal - Biserica Armeneasca Agentie - 0 comision - exclusivitate 750 €
Carol I stradal - Biserica Armeneasca Universitate, Bucuresti

nchiriere spatiu comercial situat stradal pe Bulevardul Carol I in suprafata de 25 mp. utili vitrina 4 ml. zona foarte traficata pietonal, vizibilitate foarte buna. Spatiul se preteaza pentru orice gen de activitate comerciala mai puti food. Pret discutabil.

750 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Inchiriere Spatiu comercial Brancoveanu - Alunisului Agentie - 0 comision - exclusivitate 2000 €
Inchiriere Spatiu comercial Brancoveanu - Alunisului Berceni, Bucuresti

Agentia imobiliara spatii comerciale SRL va ofera spre inchiriere un spatiu comercial cu suprafata de 110 mp , compartimentat partial. Este situat intr-o cladire din zona Berceni, Zona Brancoveanu, Strada Alunisului nr 4, construita in anul 1986 la parter . Dispune de: curent electric, termoficare, aer conditionat, internet cablu, este recomandat pentru activitati comerciale avand in apropiere metrou si RATB.

2000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Spatiu de inchiriat stradal Mosilor - Carol Agentie - 0 comision - exclusivitate 2000 €
Spatiu de inchiriat stradal Mosilor - Carol Universitate, Bucuresti

Spatiu comercial de inchiriat situat stradal pe Calea Mosilor la intersectie cu Bulevardul Carol I in suprafata de 50 mp. vitrina generoasa de 6 ml. Spatiul dispune de o vizibilitate foarte buna si de un trafic pietonal si auto deosebit se preteaza pentru orice gen de activitate comerciala.

2000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Spatiu comercial stradal - Ultracentral Agentie - 0 comision - exclusivitate 1600 €
Spatiu comercial stradal - Ultracentral Universitate, Bucuresti

Spatiul comercial se afla la subsolul si parterul unui imobil S+P+2 din anul 1930, in zona Universitate. Imobilul a fost complet renovat si nu se afla pe lista cladirilor cu risc seismic. Spatiul are o suprafata utila de 197 mp organizata dupa cum urmeaza: - subsolul are suprafata de 78,06 mp (inclusiv casa scarii) - parterul are suprafata de 119,03 mp (inclusiv casa scarii). Spatiu poate fi amenajat in functie de necesitati! Pentru mai multe detalii sau vizionare, va recomandam calduros sa ne contactati!

1600 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
* SPATIU COMERCIAL 220 mp - metrou piata muncii 300 m Agentie - 0 comision - exclusivitate 17 €
* SPATIU COMERCIAL 220 mp - metrou piata muncii 300 m Piata Muncii, Bucuresti

Inchiriez spatiu comercial aflat la parterul unui bloc nou 2017 ( 120 de apartamente). Distanta pana la metrou piata muncii este de 300 m. Spatiu are o suprafata utila de 220 mp ( aprox 13m x 15 m). Pretul este de 17 euro / mp + tva Pentru informatii suplimentare sau o vizionare va stau la dispozitie. Telefon 0761309031

17 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Spatiu comercial Brancoveanu - Metrou 110 mp. Agentie - 0 comision - exclusivitate 2200 €
Spatiu comercial Brancoveanu - Metrou 110 mp. Berceni, Bucuresti

Agentia imobiliara SPATII COMERCIALE SRL va ofera spre inchiriere un spatiu comercial cu suprafata de 110 mp , compartimentat partial. Este situat intr-o cladire din zona Berceni, Zona Brancoveanu, Strada Alunisului nr 4, construita in anul 1986 la parter . Dispune de: curent electric, termoficare, aer conditionat, internet cablu, este recomandat pentru activitati comerciale avand in apropiere metrou si RATB.

2200 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Inchiriere  spatii comercial Bucuresti, Brancoveanu  - 3700 EURO lunar Agentie - 0 comision - exclusivitate 3700 €
Inchiriere spatii comercial Bucuresti, Brancoveanu - 3700 EURO lunar Brancoveanu, Bucuresti

Va propun pentru inchiriere o afacere la cheie, un restaurant aflat in parcul Tineretului, o zona cu trafic pietonal intens ceea ce garanteaza un flux continuu de clienti. Suprafata generoasa si cele doua terase de la parter si etaj, il fac sa fie suficient de incapator atat in sezonul cald cand toata lumea cauta sa stea pe terasa la aer, cat si in sezonul rece. Restaurantul este complet mobilat si utilat si dispune de toate utilitatile, inclusiv curent electriv la 380v, care este indispensabil in cazul unui restaurant. Salonul de evenimente cu o capacitate de 100-120 locuri poate genera venituri lunare substantiale, inclusiv in lunile in care se presupune ca numarul de clienti este mai mic. Acesta este complet mobilat si utilat astfel incat evenimentele sa se poata desfasura in conditii optime. Ca si dotari are doua grupuri sanitare, sistem de AC si ventilatie, sistem de supraveghere video, alarma, bar, masina de gheata, casa de marcat. Un plus al acestui local, sunt cele 2 garsoniere situate la etaj, complet mobilate care pot fi oferite persoanelor care isi organizeaza evenimentul in cadrul restaurantului.Bucataria complet utilata, dispune de urmatoarele: 2 aragazuri, 2 friteoze, hota, cuptor de pizza, convectomat, masa rece masa pizza, camera frigorifica cu o suprafata de 9 mp, 2 lazi frigorifice, congelator, frigider, vesela, ustensile pentru gatit. Suplimentar, in exteriorul restaurantului se afla si un gratar exterior dotat si cu protap.Terasa de vara, dispusa pe doua nivele (parter si etaj), are o capacitate de 100-120 de locuri, este complet mobilata si este dotata cu bar.Pentru mai multe informatii si vizionari, va stau la dispozitie.

3700 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Parcul Carol - Rond Cosbuc - inchiriere spatiu comercial. Agentie - 0 comision - exclusivitate 1700 €
Parcul Carol - Rond Cosbuc - inchiriere spatiu comercial. Parcul Carol, Bucuresti

Va propunem spre inchiriere un spatiu comercial situat intre parcul Carol si piata Regina Maria ( rond Cosbuc ). Spatiul are o suprafata de 140 mp format din 5 incaperi deschise , zona de grupuri sanitare, intrare principala si una pentru aprovizionare. Acces facil catre centrul orasului , mijloace de transport in comun. Pretabil birouri, showroom etc. Merita vazut. Pentru alte detalii dar si pentru alte oferte nu ezitati sa ne contactati. Ovidiu

1700 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
MAICA DOMNULUI (stradal), inchiriere Spatiu Comercial amenajat Agentie - 0 comision - exclusivitate 490 €
MAICA DOMNULUI (stradal), inchiriere Spatiu Comercial amenajat Tei, Bucuresti

MAICA DOMNULUI (cu intrare directa stradala), inchiriere Spatiu Comercial (transformat din apartament 4 camere decomandate) in suprafata totala de 78 mp. situat la PARTER /8 in bloc constructie 1990, cu 2 grupuri sanitare, imbunatatiri: gresie, faianta, tamplarie din PVC cu geam termopan si 4 aparate de A.c., ideal: Farmacie, Notariat, birouri, etc.

490 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
MAICA DOMNULUI (stradal), inchiriere Spatiu Comercial amenajat Agentie - 0 comision - exclusivitate 490 €
MAICA DOMNULUI (stradal), inchiriere Spatiu Comercial amenajat Tei, Bucuresti

MAICA DOMNULUI (cu intrare directa stradala), inchiriere Spatiu Comercial (transformat din apartament 4 camere decomandate) in suprafata totala de 78 mp. situat la PARTER /8 in bloc constructie 1990, cu 2 grupuri sanitare, imbunatatiri: gresie, faianta, tamplarie din PVC cu geam termopan si 4 aparate de A.c., ideal: Farmacie, Notariat, birouri, etc.

490 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Spatiu comercial Grozavesti - destinatie Showroom/Magazin prezentare Agentie - 0 comision - exclusivitate 1500 €
Spatiu comercial Grozavesti - destinatie Showroom/Magazin prezentare Grozavesti, Bucuresti

ANG Holding va propune in exclusivitate spre inchiriere un spatiu comercial, parterul unei vile, cu spatiu mare vitrat, camera arhiva/contabilitate, birou directorial, chicineta/grup sanitar. In momentul acest functioneaza un magazin de piese auto care se realoca.

1500 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Damaroaia - Bdul. Gloriei Agentie - 0 comision - exclusivitate 500 €
Damaroaia - Bdul. Gloriei Damaroaia, Bucuresti

K imobiliare Consult va prezinta spre inchiriere un spatiu comercial stradal situat pe Bdul. Gloriei. Suprafata acestuia este de 60 mp. Acesta are vitrina stadala de 4m si grup sanitar propriu. Separat de spatiu se poate inchiria si imobilul situat in aceeasi curte P+1, in suprafata de 220 mp la pretul de 2200 euro negociabil.

500 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Inchiriere  spatii comercial Bucuresti, Piata Romana  - 4990 EURO lunar Agentie - 0 comision - exclusivitate 4990 €
Inchiriere spatii comercial Bucuresti, Piata Romana - 4990 EURO lunar Piata Romana, Bucuresti

Inchiriere restaurant mobilat si utilat pe Bdul Dacia, in apropiere de Piata RomanaVa prezentam un restaurant care ocupa in intregime o vila - formata din parter si etaj - situata pe Bdul Dacia, in apropiere de Piata Romana. Vila are suprafata de 320 mp si o curte exclusiva cu suprafata de 200 mp.La parter se afla barul, doua saloane si doua toalete (pentru femei si barbati), iar la etaj se afla un salon mare si alte toalete. Bucataria este functionala, dotata si utilata. Curtea vilei se poate folosi ca terasa. Restaurantul are aer conditionat si sistem propriu de incalzire.Salonul de la etaj, larg si deschis, poate gazdui - pe langa regimul cotidian de restaurant -evenimente de familie (nunti, botezuri ... ), mese organizate si conferinte.Situat intr-o vila cocheta de pe unul dintre bulevardele importante din centrul Bucurestiului, la mica distanta de Piata Romana, acest restaurant poate fi unul dintre punctele de atractie ale capitalei.

4990 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Inchiriere  spatii comercial Bucuresti, Colentina  - 5800 EURO lunar Agentie - 0 comision - exclusivitate 5800 €
Inchiriere spatii comercial Bucuresti, Colentina - 5800 EURO lunar Colentina, Bucuresti

Colentina stradal, spatiu comercial situat la parter de bloc nou ( constructie 2017 ). Avand vizibilitate foarte buna, cu vitrina de aproximativ 28 ml situata pe 2 strazi, spatiul este ideal pentru supermarket, showroom, clinica medicala, etc. Suprafata utila este de 667 mp, are 2 grupuri sanitare, dar pot fi amenajate mai multe, 3 camere care pot fi folosite ca birouri sau vestiare. Pretul afisat este fara TVA si este negociabil. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati. ID intern: ROI703113

5800 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(