Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament cu 2 camere Bacau, Bacau - 54000 EURO

54000 €  De vanzare
Proprietar vand apartament doua camere decomandate,strada Bradului 11 la intersectia cu strada Mioritei(market Everest), situat la etajul 4/4 cu sarpanta,suprafata 57 mp,bucataria a fost mutata pe balcon ,Centrala termica, termopan,izolat termic exterior situat pe mijloc, orientat spre sud, usi interioare din lemn de tei, parchet laminat, gresie, faianta, curat, liber. 2 camere - Bacau , 2 camere - Bacau

Pe site din 17-10-2024
Vizualizari 17
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 57 m2
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Bacau.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Bacau. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bacau.

Este Mioritei zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 2 camere Bacau, Bacau  - 69000 EURO Proprietar 69000 €
Vanzare apartament cu 2 camere Bacau, Bacau - 69000 EURO Mioritei, Bacau , jud. Bacau

Auto Vand apartament 2 camere decomandate 55 mp zona Miorita Vand apartament 2 camere 55 mp etaj 3 din 3, semimobilat, termopan, centrala termica, plita inductie, cuptor electric, hota,masina spalat rufe, masina spalat vase, parchet, balcon inchis cu geam termopan, aer conditionat. Pret 69000 euro neg.

69000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 2 camere Bacau, Bacau  - 37500 EURO Proprietar 37500 €
Vanzare apartament cu 2 camere Bacau, Bacau - 37500 EURO Mioritei, Bacau , jud. Bacau

Georgiana Apartament 2 camere Apartament 2 camere decomandat, la 10 minute de centrul orasului – ideal pentru personalizare! Daca esti in cautarea unui apartament care iti ofera flexibilitatea de a-l amenaja dupa propriul gust, acest spatiu de 50 m² este solutia perfecta! Situat intr-o zona linistita, la doar 10 minute de mers pe jos de centrul orasului, apartamentul este bine compartimentat si ofera intimitate fiecarei camere. Puncte forte: Distributie eficienta: Apartamentul este decomandat, oferind doua dormitoare luminoase si o camera suplimentara unita cu balconul, ideala pentru a fi transformata intr-un living spatios si confortabil. Balcon multifunctional: Bucataria a fost inteligent relocata pe balcon, maximizand astfel spatiul de locuit si oferind o zona de gatit practica si bine organizata. incalzire optima: Instalatia de centrala pe gaz si caloriferele din fier garanteaza o temperatura ideala pe timpul iernii, contribuind la confortul tau. Ferestre termopan: Balconul si una dintre camere sunt echipate cu geamuri termopan, oferind o izolatie termica si fonica eficienta. Baie si hol spatios: Baia este generoasa, iar holul, cu o debara integrata, si o alta zona de depozitare ofera spatiu suficient pentru, spre exemplu masina de spalat si uscatorul de haine. Siguranta: Apartamentul dispune de o usa de intrare noua, blindata, pentru o securitate sporita. Desi apartamentul are multe avantaje, acoperisul necesita imbunatatiri. in prezent, exista unele infiltratii care au afectat peretii, oferind cumparatorului ocazia ideala de a face renovari si de a personaliza spatiul conform propriilor preferinte. Cu lumina naturala abundenta si toate taxele la zi, acest apartament este oportunitatea perfecta pentru cei care isi doresc un camin personalizat, aproape de principalele puncte de interes ale orasului. Contacteaza-ma pentru o vizionare si descopera potentialul acestui apartament!

37500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 2 camere Bacau, Bacau  - 53000 EURO Proprietar 53000 €
Vanzare apartament cu 2 camere Bacau, Bacau - 53000 EURO Mioritei, Bacau , jud. Bacau

Apartament de vanzare zona Iosif Cocea in spate la piata miorita 2 camere semidecomandat 47 mp utili etaj 3 din 4 izolat exterior centrala termica zona deosebita la 2 minute de Piata Miorita (Mega Image) 3 minute de statia de autobuz, numeroase scoli si gradinite in apropiere (Mihai Dragan, Georgeta Mircea Cancicov, Gradinita prog. prelungit Raza de soare, Cresa nr 19 etc) 10 min de Arena Mall beci 53 000 euro negociabil proprietar exclus agentii. 2 camere - Bacau , 2 camere - Bacau

53000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament Bacau, Bacau  - 55000 EURO Proprietar 55000 €
Vanzare apartament Bacau, Bacau - 55000 EURO Mioritei, Bacau , jud. Bacau

Ionut B Apartament doua camere etaj 3, decomandat, 56mp, balcon inchis, Str. Mioritei 33, Bacau , zona LIDL Proprietar vand apartament cu doua camere etaj 3, decomandat, cu suprafata totala de 56 mp, bine intretinut, balcon inchis cu acces din bucatarie si sufragerie, usa intrare metalica, geamuri termopan, usi interioare noi. Apartamentul este amplasat intr-un bloc cu 4 etaje pe Str. Mioritei nr. 33, in apropiere de Supermarket LIDL.Pretul este 55.000 Euro negociabil, se accepta si credit bancar. Apartamentul se poate elibera imediat dupa semnarea actelor.Pentru relatii suplimentare si programari la vizionare apelati nr. de telefon .

55000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament Bacau, Bacau  - 68000 EURO Proprietar 68000 €
Vanzare apartament Bacau, Bacau - 68000 EURO Mioritei, Bacau , jud. Bacau

George Vand apartament 3 camere Mioritei - decomandat Vand apartament 3 camere decomandat pe strada Mioritei. cu o suprafata utila de 65m .Apartamentul are in dotare:- Instalatia electrica si parchetul au fost schimbate acum 4 ani, acestea mentinand in continuare calitate si durabilitate.- Confortul termic optim din intreaga locuinta este dat de catre centrala termica montata acum 2 ani, alaturi de sistemul de aer conditionat.- Bucatarie functionala ramanand in dotare atat mobila cat si electrocasnicele.- Livingul spatios vine la pachet cu un design montat pe unul dintre pereti adaugand spatiu de depozitare instalat acum 1 an.- Usa glisanta de sticla intre bucatarie si hol ofera o lumina naturala generoasa.- debarale pentru o organizare eficienta.- Acoperis reabilitat in luna septembrie 2023.- 2 balcoane spatioase.- Locuri de parcare realizate in toamna acestui an si un parculet pentru copii in spatele blocului.Este situat la etajul 4.Oportunitate de locuire intr-un apartament amplasat in imediata apropiere a scolilor G.M. Cancicov si Mihai Dragan, cu arondare la Scoala 19 "A.I. Cuza" oferind acces facil si comoditate pentru educatia copiilor.Apartamentul este situat la o distanta de 10 min de mers pe jos de Mall si de centrul Orasului.Pretul este negociabil.Apartamentul poate fi viziona oricand!

68000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 3 camere Bacau, Bacau  - 69500 EURO Proprietar 69500 €
Vanzare apartament cu 3 camere Bacau, Bacau - 69500 EURO Mioritei, Bacau , jud. Bacau

Proprietar, vand apartament cu 3 camere decomandate in imediata vecinatate a Arena Mall. Apartamentul are suprafata utila de 68 mp, 2 bai acces la uscator rufe ( pe palier), boxa subsol si se vinde mobilat si utilat cum se afla in momentul de fata (se poate negocia) . Blocul este situat in str. 22 Decembrie, strada linistita si ferita de zgomot. Apartament situal la etajul 4 din 4 si are sarpanta din tabla zincata. Gasiti in imediata vecinatate , scoala Mihai Dragan, Profi , Mall , piata Miorita , terase cu restaurante si diverse magazine de servicii din zona benzinariei Mall si E- On, etc . Se asigura vizionare persoanelor interesate . Contact in privat . 3 camere - Bacau , 3 camere - Bacau

69500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(