Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament cu 2 camere Maramures, Baia Mare - 49900 EURO

49900 €  De vanzare
ovi Apartament cu doua camere apartamentul este situat pe str.Paltinisului bl.89 colt cu Granicerilor.Are acoperis, et.4 ,se vinde mobilat.

Pe site din 12-09-2024
Vizualizari 3
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Baia Mare.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Baia Mare. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Baia Mare.

Este Vasile Alecsandri zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 2 camere Maramures, Baia Mare  - 59000 EURO Proprietar 59000 €
Vanzare apartament cu 2 camere Maramures, Baia Mare - 59000 EURO Vasile Alecsandri, Baia Mare , jud. Maramures

APARTAMENT 2 CAMERE DECOMANDAT/ LIVING MARE/BUCATARIE/HOL SPATIOS/BAIE Apartament 2 camere Parter Decomandat 56 mp Izolat interior Parchet -Termopan Sistem incalzire(ascuns) cu,calorifere FONTA reconditionate. Centrala,senzor gaz+fum Gradina fata/spate Usi interior noi Fara igrasie sau semne ascunse Reconditionat si spatios Bucatarie modificata OPEN SPACE Acte la zi RLV Certificat energetic Intabulare,fiscal. Taxe la zi Internet ADRESA: Cartier Vasile Alecsandri. Zona super frumoasa si linistita. Str: MARASESTI Gradinita nr 4 Lidle,etc PRET : 59.000€ 07******63 2 camere - Baia Mare , 2 camere - Maramures

59000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 4 camere Maramures, Baia Mare  - 145000 EURO Proprietar 145000 €
Vanzare apartament cu 4 camere Maramures, Baia Mare - 145000 EURO Vasile Alecsandri, Baia Mare , jud. Maramures

Plrmaramures Apartament 4 camere etaj I se vinde la cheie SE VINDE LA CHEIE - exact ca si in poze! Sofisticat, luxos si atemporal: lasa-te invaluit de eleganta lumii… Moda este trecatoare iar cu designul interior se intampla la fel - ieri ne placea stilul retro, astazi cel Loft, maine inca nu se stie. Totusi exista stiluri care fac exceptie - si aici vorbim de stilul clasic! Desi au originea in secolul al XVIII-le raman in continuare in atentie, sunt autentice si cautate de oamenii care apreciaza istoria si valoarea lor. Stilul clasic reprezinta o combinatie intre armonie si rationalitate, simplitate si naturalete, dar, in acelasi timp maretie si o anumita sobrietate. Aduce in amenajarile interioare promisiunea unor spatii elegante, in care confortul este un element esential. Cromatica calma, matura, cu mobilier impresionant aranjat simetric, intr-o configuratie perfecta si echilibrata, cu detaliile sofisticate ce se integreaza armonios in decor. Fara sa dea impresia de o formalitate excesiva. Apartament cu patru camere situat la etajul I, in apropiere de Baia Mare Shopping Park. Apartamentul are o suprafata de 98 mp si este compartimentat astfel: - 2 holuri, 2 bai, 2 dormitoare, 1 birou si open space- bucatarie + living Imobilul dispune de: - centrala proprie pe gaz - iluminat integral led - tamplarie aluminiu - semineu bioetanol - ecran proiectie si proiector 3D - sistem de alarma, senzori inundatiei, fum, gaz cu alerta pe telefon - se vinde utilat si mobilat (plita gaz, cuptor electric, masina de spalat haine, frigider, 1 tv led, mobilier, conform fotografiilor) - instalatie sanitara si de incalzire noua, instalatie electrica noua, recent renovat complet - finisaje interioare de inalta calitate Detalii suplimentare se ofera telefonic.

145000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(