Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere casa Cluj, Cluj-Napoca - 900 EURO lunar

900 €  De inchiriat
Ilea Mariana Dau in chirie vila duplex in zona Eugen Ionescu Dau in chirie casa tip duplex in zona str Eugen Ionescu, compusa din: la parter living, bucatarie, baie, camara, la etaj 3 dormitoare, baie hol plus garaj si gradina.Pretul este 900 EUR/luna negociabil.

Pe site din 14-02-2024
Vizualizari 42
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 120 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De inchiriat in localitatea Cluj-Napoca.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De inchiriat in localitatea Cluj-Napoca. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Cluj-Napoca.

Este Cluj-Napoca zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  casa Cluj, Cluj-Napoca  - 800 EURO lunar Proprietar 800 €
Inchiriere casa Cluj, Cluj-Napoca - 800 EURO lunar Cluj-Napoca, Cluj-Napoca , jud. Cluj

Teofil Soporan Casa de tip duplex la prima inchiriere Va oferim la prima inchiriere o casa tip duplex in Dambul Rotund. Strada Maramuresului nr. 57Casa se inchiriaza complet mobilat si utilat, conform fotografiilor de prezentare. Fiind compartimentata astfel:La parter avem un living generos cu un semineu pe lemne, spatiu de depozitare, baie si bucatarie complet utilata. La etaj sunt 2 dormitoare un birou, baie si doua balcoane. Casa este cu acces direct de pe str Maramuresului avand 2 locuri de parcare in curtea interioara. Imobilul este Imprejmuit cu gard, iar accesul in curte se face printr-o poarta automata. Suprafata utila este de 120mp.Casa este dotata cu centrala termica proprie. Pentru mai multe detalii sau vizionari, nu ezitati sa ne contactati.Caracteristici casa vila Numar Camere: 4 Zona: Dambul Rotund Suprafata utila: 120 mp Numar Bai: 2 Numar Bucatarii: 1 An Constructie: 2017Suprafata Teren: 100 mpClasa Energetica:B Geam baie:Da

800 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere  casa Cluj, Cluj-Napoca  - 5000 EURO lunar Proprietar 5000 €
Inchiriere casa Cluj, Cluj-Napoca - 5000 EURO lunar Cluj-Napoca, Cluj-Napoca , jud. Cluj

Banto Dos Santos Casa de inchiriat casa recent renovata, potrivita pentru diverse destinatii. Anunt pentru inchirierea unei case recent renovate in Cluj-Napoca:Oferim spre inchiriere casa recent renovata, potrivita pentru diverse destinatii, in cea mai faina zona a Cluj-Napoca, pe strada Ceresilor.Detalii despre proprietate:Suprafata locuibila: 688 mpGaraj open space: 60 mpLoc de parcare interior: 8 LocuriDestinatii recomandate: birouri, spatiu pentru firme de IT, institutii de educatie, sau chiar pentru a fi folosita ca locuintaPret de inchiriere: 5.000 de euro lunar (negociabil)Caracteristici principale:Renovare recenta: Casa a fost recent renovata, oferind un aspect modern si facilitati de ultima generatie.Amplasare excelenta: Situata in cea mai faina zona a Cluj-Napoca, pe strada Ceresilor, proprietatea beneficiaza de acces usor la mijloacele de transport in comun, magazine, scoli si alte facilitati.Suprafete generoase: Cu o suprafata locuibila de 688 mp si un garaj open space de 60 mp, aceasta casa ofera spatiu generos pentru diverse destinatii.Negociabil: Pretul de inchiriere este 5.000 de euro lunar si este negociabil in functie de conditiile contractuale si durata inchirierii.Disponibilitate: Casa este gata pentru ocupare imediata si poate fi vizitata la cerere.Pentru mai multe informatii sau pentru a programa o vizionare, va rugam sa ne contactati la [ ] sau [adresa de email : ].Va invitam sa va bucurati de confortul si versatilitatea acestei proprietati, potrivite pentru diverse nevoi si activitati.

5000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere  casa Cluj, Cluj-Napoca  - 200 EURO lunar Proprietar 200 €
Inchiriere casa Cluj, Cluj-Napoca - 200 EURO lunar Cluj-Napoca, Cluj-Napoca , jud. Cluj

Alex Casa de inchiriat - 200E Casa Spatiu comerical Magazin Bar DepozitInchiriez casa ideala pentru spatiu comercial magazin bar sau depozit fiind compusa din 2 camere , 40 mp , casa se afla la strada principala in comuna Frata sat Berchesiu , Cluj.

200 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere  casa Cluj, Cluj-Napoca  - 3000 EURO lunar Proprietar 3000 €
Inchiriere casa Cluj, Cluj-Napoca - 3000 EURO lunar Cluj-Napoca, Cluj-Napoca , jud. Cluj

Levente Simon Inchiriez casa de vacanta pt Revelion! Inchiriez casa de vacanta pt Revelion situat la 40 km de Cluj si 9km de Turda.3000 ron.

3000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere  casa Cluj, Cluj-Napoca  - 600 EURO lunar Proprietar 600 €
Inchiriere casa Cluj, Cluj-Napoca - 600 EURO lunar Cluj-Napoca, Cluj-Napoca , jud. Cluj

Silvia Chiorean inchiriez casa zona semicentrala Persoana fizica, dau in chirie casa compusa din 2 camere, sufragerie bucatarie, o baie, hol, camara. Pretabil pentru birouri sau locuinta. Zona semicentrala, linistita, de case, Andrei Muresanu,curte comuna.pot fi contactata dupa ora 14:00 la numerele sau

600 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(