Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Bacau, Parincea - 10000 EURO

10000 €  De vanzare
Vand casa batraneasca si teren in Comuna Parincea, Judetul Bacau Casa batraneasca de vanzare in Centrul comunei Parincea la 25 km distanta de judetul Bacau Canalizare si apa in zona Suprafata teren:(pe care se afla casa) 1000 m² Drum asfaltat Foarte aproape de primarie, politie, spital ,magazine si statie Zona foarte linistita. Casa nu a mai fost locuita de 7 ani,necesita renovare sau se poate demola pentru a se construi alta casa. Pret: 10000euro Case de vanzare - Parincea , Case de vanzare - Bacau

Pe site din 11-03-2024
Vizualizari 31
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 1000 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Parincea.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Parincea. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Parincea.

Este Parincea zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Bacau, Parincea  - 50000 EURO Proprietar 50000 €
Vanzare casa Bacau, Parincea - 50000 EURO Parincea, Parincea , jud. Bacau

Casa batraneasca in judetul Bacau,comuna Parincea din caramida cu pod utilizabil si acoperit cu tabla in conditie decenta cu teren generos situat central ,600 m de primarie si scoala.Doua camere semidecomandat de apr.30m2 cu dusumea .lumina in casa,apa potabila in fata curtii pt cei interesati se pot bransa.suprafata totala 1165m2 ,2deschideri(fata-spate).vizionarea se va face cu programare din timp Case de vanzare - Parincea , Case de vanzare - Bacau

50000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(