Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament 2 camere Barbu Vacarescu, Bucuresti

157000 €  De vanzare
Proprietar, vând ap. 2 camere decomandat în Floreasca/Barbu Văcărescu, complet mobilat și utilat. Apartamentul se află la etajul 3/3, stradal, bloc reabilitat termic, vizavi de Kaufland, Carrefour, Farmacia Tei, Mc’Donalds. Renovat complet în 2022, dispune de geamuri termopan noi, travertin extra pe toată suprafața, mobilă și covoare Mobexpert și Elvila, TV-uri smart, electrocasnice inox LG, cabină duș, geam baie, uși glasvand, electric și sanitare noi, mașină de spălat cu uscător, aer condiționat, camere înalte. Apartamentul dispune de boxă spațioasă la subsol. Vecinătăți : Primăverii, Beller, Calea Floreasca, Dorobanți, Tei, Ștefan cel Mare, Kaufland, Carrefour, Farmacia Tei, Bebe Tei, Mc’Donalds, Lidl One, Lidl Tei, Mall Promenada, Parcul Floreasca, Lacul Floreasca, Parcul Verdi, școli, grădinițe, Liceul C.A. Rosetti, Liceul Jean Monnet, Liceul I.L. Caragiale, Facultatea de Construcții, policlinici și spitale. Transportul în comun în fața blocului, metrou Ștefan cel Mare sau Aurel Vlaicu la 10 minute distanță. NU COLABOREZ CU AGENȚIILE IMOBILIARE !

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 21-09-2024
Vizualizari 22
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 52 m2
Confort: 1
Compartimentare: Decomandat
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Barbu Vacarescu zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  spatii birouri Bucuresti, Barbu Vacarescu  - 1300 EURO lunar Proprietar 1300 €
Inchiriere spatii birouri Bucuresti, Barbu Vacarescu - 1300 EURO lunar Barbu Vacarescu, Bucuresti

Doina Mic spatiu de inchiriat - Perfect pentru birou, atelier sau depozit Mic spatiu comercial, 20 m2, zona Tei, str. Oltetului nr.1 (chiar strada de intrare in Complex Cultural Sportiv Tei + Liceul Teoretic "Sfintii Trei Ierarhi") sector 2, Bucuresti.Pretul chiriei lunare este de 1300 lei usor negociabil.Spatiul detine mic grup sanitar, gresie si faianta, un spatiu destinat servirii unei cafele si spalarii vaselor.Pretabil birou sau chiar un mic atelier sau depozit.Detine contor pasant pentru consumul de apa si electric.Intrarea se face separat din strada.Nu se percepe chirie in avans si nici depozit.O zi frumoasa!

1300 €

   Spatii birouri

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(