Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Damaroaia - 89000 EURO

89000 €  De vanzare
proprietar  0% comision vand apartament 2 camere nou 73 mp-construiti 89.000€ vand apartament 3 camere nou 120 mp-construiti 139.000€ constructie 2018 realizata din: -structura de beton(b400) -caramida porotherm austria -sistem de izolatie polistiren 10 (dalmatian)  -tamplarie termopan synego germania(7camere) -geam termopan tripan 4 anotimpuri  -instalatie electrica marca gewiss -instalatii termoficare romstal  -centrala buderus -balustrada aluminiu eloxat  -video-interfon -usa metalica maco Apartamentele sunt cautate mai ales pentru linistea asigurata de zona, strazile bine intretinute si nivelul mic de inaltime a contructiilor. Un avantaj major al proiectului este faptul ca acest bloc se incadreaza in noul trend al pietei rezidentiale locale - imobilele de tip boutique, unde intimitatea si confortul ambientului se imbina intr-o maniera care satisface pana si cele mai exigente asteptari. Datorita numarului mic de apartamente( 4 APARTAMENTE) personalizate pentru fiecare client in parte, arhitecturii si designului proiectului, calitatea materialelor folosite, clientii pot beneficia de un raport calitate-pret de exceptie. nr de contact : 0768486945  confort: lux , numar nivele: 2 , numar camere: 2 , numar bai: 1 , etaj: etaj 1 , compartimentare: decomandat , anul constructiei: 2018 ,

Pe site din 26-04-2024
Vizualizari 34
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 73 m2
Confort: Cf. sporit
Compartimentare: Decomandat
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Damaroaia zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 3 camere Bucuresti, Damaroaia  - 72000 EURO Proprietar 72000 €
Vanzare apartament cu 3 camere Bucuresti, Damaroaia - 72000 EURO Damaroaia, Chitila

apartament demisol 3 camere 96 de mp util ca Zona este situat intre Bulvardul bucuresti-noi si sos chitilei Pod-constanta compus din Living cu bucatarie deschisa 3 camere Hol Baie locatia este foarte aproape de statia de metro juiului Kaufland si mega image la doar 3 minute scoala Gradinita autobuz si tramvai 97-86 +45-24 subliniez nu se poate vinde cu prima casa ori credit bancar pot sa,ofer si mai multe informati la tel nu exista comision sunt propietar eu am cumparat de la dezvoltator direct apartamentul se vinde complect mobilat si uitlat actul de vanzare cumparare se face oriunde se doreste de-catre Cumparator TEL 0728- 499- 347- 3 camere - Sectorul 1 , 3 camere - Bucuresti

72000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(