Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament cu 2 camere Bucuresti, Ghencea - 55 EURO

55 €  De vanzare
Apartament 2 camere,etaj 1,Comision 0%,Prelungirea Ghencea Sector 5 Bucuresti Oferta vanzare apartament 2 camere, bloc NOU, constructie caramida POROTHERM, compartimentare caramida, structura pe cadre de beton armat, izolat exterior polistiren 10 cm.Apartamentul este situat la etajul 1/5, un grup sanitar,1 balcon, decomandat, suprafata 65 mp utili, se preda la cheie, finisaje la alegere, bransat la toate utilitatile (canalizare, gaze, apa, curent electric), centrala termica proprie, calorifereIn cartier se gasesc multiple puncte de interes, cum ar fi: gradinita, farmacie, cofetarie,restaurante,piscina, hotel, spa, magazine, Mega Image, Lidl, Penny, etc.Vecinitati:Rahova, Antiaeriana, 13 septembrie, Ghencea, Prelungirea Ghencea, Drumul Taberei, Militari, CenturaSe accepta si credit prin Prima Casa sau IpotecarOferim sprijin pentru obtinerea unui credit Se pot programa vizionari si in weekendAvem mai multe oferte in zona !-Direct dezvoltator-Comision 0% !

Pe site din 25-07-2021
Vizualizari 41
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 65 m2
Confort: 1
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Ghencea zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 2 camere Bucuresti, Ghencea  - 85000 EURO Proprietar 85000 €
Vanzare apartament cu 2 camere Bucuresti, Ghencea - 85000 EURO Ghencea, 1 Decembrie

Vand apartament cu 3 camere, sector 3, zona Ozana, din casa pana la statia de metrou 1 Decembrie 1918, face 3 minute o persoana,la fel si pana in statia de tramvai Ozana.Apartamentul are o suprafata de 64,82 metri patrati, este semidecomandat, etajul 3/4,curat, ca si imbunatatiri are parchet pus de 2 ani, geamuri termopan inclusiv la balcon,doar baia are nevoie de imbunatatiri( asta poate fi un plus, asa isi renoveaza proprietarul cu ce faianta,gresie doreste), doua debarale generoase. Apartamentul are vedere atat in fata blocului cat si in spatele blocului unde este amenajata o gradina foarte frumoasa, blocul este reabilitat.Sunt multe magazine, scoli, gradinite, foarte aproape de casa,o macelarie foarte cunoscuta, posta. Scara blocului este curata, oamenii linistiti, blocul este construit in jurul anului 1974 sunt primul proprietar. Exclus intermediari, pretul este de 85.000 € , ne negociabil. 2 camere - Sectorul 5 , 2 camere - Bucuresti

85000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament de vanzare 3 camere Dimri Residence Sector 6,Bucuresti Agentie - 0 comision - exclusivitate 119000 €
Apartament de vanzare 3 camere Dimri Residence Sector 6,Bucuresti Ghencea, Bucuresti

Apartament elegant și spațios, situat la etajul 7 al unui imobil cu 11 niveluri. Apartamentul dispune de trei camere spațioase, ideale pentru a-ți crea un cămin cald și primitor. Apartamentul este compus din : Hol intrare,3.68m. Bucătărie SU:9m,mobilată si utilata modern. Dormitorul mare in suprafata de 16.56m, cel mic de 12.56mp iar livingul 21m, Fiecare cameră beneficiază de lumină naturală generoasă, creând o atmosferă primitoare. Apartamentul beneficiază de aer condiționat ce se poate accesa de la distanta printr-o aplicație pe telefon Sa schimbat parchetul cu o calitate superioara în dormitorul matrimonial. Izolație termica în interior + 2 dressing uri + calorifer dublu mare tot în dormitorul matrimonial Blocul dispune de buncăr antiatomic si boxe dedicate locuințelor. Un avantaj important este reprezentat de locul de parcare inclus in pretul apartamentului. Toate documentele aferente imobilului au fost verificate de biroul notarial,si sunt pregatite pentru vanzare. DIMRI RESIDENCE GHENCEA se definește prin conceptul de cartier tip oraș, oferind un mediu urban complet și autonom. Aici, comunitatea are acces la toate facilitățile necesare pentru o viață comodă și plină de confort, fără a trebui să părăsească complexul rezidențial. Gama de servicii și facilități integrate, precum magazine, grădiniță, sală de fitness și cele două piscine, este variată și ideală oricărui stil de viață. Complexul devine un mic univers în sine, indiferent dacă este vorba despre cumpărături sau petrecerea timpului liber. Fascinați în Complex: 2 piscine 4 parcuri destinate copiilor Spatii verzi pentru relaxare Xbox Sala de fitness Supermarket  Pepco  Sinsay Transportul către oraș se poate face cu RTB 322 direct în incita Complexului ce face legătura cu Linia de Metrou M5 Lărgirea Șoselei Prelungirea Ghencea și Pasajul Domnești sunt cele mai mari proiecte de dezvoltare urbană din vestul Capitalei, iar împreuna cu linia de tramvai 41 numit și metroul ușor, schimbă complet dinamica orașului, reducând timpii de mobilitate urbana cu peste 70% și creează un hub de creștere și regenerare urbană. Pentru vizionari,va rugam apelati numarul de telefon din anunt.

119000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere de vanzare Ghencea Drumul Taberei str cooperativei Agentie - 0 comision - exclusivitate 98000 €
Apartament 2 camere de vanzare Ghencea Drumul Taberei str cooperativei Ghencea, Bucuresti

Bine ați venit într-o oază de rafinament și confort, situată în prestigiosul ansamblu rezidențial "New Residence", unde eleganța se întâlnește cu luxul modern Acest apartament de 2 camere situat la etajul 2 bloc cu lift, are un designul interior excepțional este o combinație perfectă între modernitate și confort clasic, creând un loc în care vă veți simți imediat acasă. Living-ul, mobilat cu gust și atenție la detalii, este locul ideal pentru a vă relaxa sau a vă bucura de momente speciale alături de familie și prieteni. O paletă de culori neutre, pardoseli elegante și luminozitate naturală îmbracă acest spațiu, dându-i un aer sofisticat. Bucătăria deschisă cu spatiu de luat masa, mobilata la comanda si utilata cu aparate electrocasnice de înaltă calitate . Aici veți putea găti și savura preparatele preferate în timp ce socializați cu cei dragi. Dormitorul luminos, spațios și liniștit, este amenajat pentru a vă oferi odihnă și relaxare deplină. Cu un decor plin de rafinament, acesta devine sanctuarul dvs. personal. Marile atuuri ale acestui apartament este locul de parcare acoperit, care vă asigură că mașina dvs. va fi protejată de intemperii și vă oferă acces facil la locuință. De asemenea, beneficiati de o boxa la mansarda de 8 m oferind astfel spațiu suplimentar pentru depozitare sau orice alta nevoie. Ansamblul rezidențial "New Residence" este sinonim cu luxul și exclusivitatea. Beneficiați de facilități precum o farmacie la parter, Mega Image,zone de recreere și grădini frumos amenajate, statie de STB care vă vor permite să vă bucurați de fiecare moment petrecut în această comunitate selectă. În concluzie, acest apartament cu 2 camere din ansamblul "New Residence" este o oportunitate unică de a experimenta rafinamentul și confortul la cote înalte. Cu o locație noua și facilități deosebite, acesta reprezintă un amplasament ideal pentru cei care își doresc doar cele mai bune lucruri în viață, confortul de acasa si accesul rapid catre oras. Aici va veți simti cu adevărat acasă! Categorie energetica A , consum anual specific de energie KWH/M2an 136.61 Indice de emisii echivalent CO2( Kg co/ m2an) 29.798 Pentru a vă convinge că apartamentul corespunde nevoilor dumneavoastră, vă așteptăm la vizionare! Veti beneficia de servicii imobiliare profesioniste absolut GRATUIT! -consultanță gratuită cu privire la prețurile reale de piață; -consultanță juridică în domeniul imobiliar (verificarea și pregătirea actelor necesare pentru tranzacție); -consultanță profesionistă cu privire la accesarea unui credit ipotecar; va asiguram obtinerea celui mai convenabil pachet de finantare. -ajutor pe întreg procesul de vânzare-cumpărare a unui imobil (economisiți timp, nervi și bani). Suntem deschisi la colaborare cu alte agentii si recompensam agentii colaboratori!

98000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(