Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Apartament doua camere 65mp | Unirii-Blv Libertatii-Palatul Parlamentului

185000 €  De vanzare
Zogoreanu Carmen ^ Global Home Romania ^ Real Estate Agency: Reprezentare Exclusiva!!! Comision 0% Cumparator!!! Zona Unirii, la doar cateva minute de Palatul Parlamentului, pe Blv. Libertatii, apartament doua camere in suprafata totala de 65mp, situat la et. 2 al unui bloc cu regim de inaltime, P+ 7et. cu structura monolit. Apartamentul este de tip decomandat, incaperi spatioase, luminoase, spatiul locativ eficient compartimentat. Din hol este acces catre toate incaperile, respectiv living, dormitor, bucatarie, baie ( cu aerisire naturala), spatiu depozitre generos, doua balcoane unul inchis cu acces din living si unul tip terasa cu acces din bucatarie. Dispune de impunatatiri, proprietatea este intr-o stare buna, amenajata modern. Pretabil pt propria locuinta sau pt investitie, daca este si pe placul dvs. mutarea se poate face fara alte costuri, proprietatea fiind intr -o stare buna, locuibila. Scara de bloc curata, trei imobile pe palier, supraveghere video. Beneficiaza de toate avantajele zonei, fiind situat in zona centrala, ofera acces rapid catre toate punctele de interes. Multiple mijloace de transport in comun, doua statii de metrou unirii si Izvor, centre comerciale, Parcul Carol, Parcul Izvor, toate la doar cateva minute distanta pietonala. Disponibilitate vizionare: oricand stabilita in prealabil. Aceasta oferta va este prezentata de Agentia Global Home Romania, pt. detalii/ vizionare, recomand apelul telefonic. ____________________________________________________________ Global Home Romania, este o firmă în schimbare de jocuri pe piață imobiliară din România ce se afla intr-o expansiune rapidă. Modelul hibrid între tehnologie și interacțiune umană alături de colaboratorii firmei, inspiră constant încredere. Având o abordare de marketing profesională și îndrăzneță a ridicat atenția asupra modului în care oamenii se gândesc la imobiliare. Global Home Romania continuă să se dezvolte cu succes în domeniul imobiliar, reușind să adune constant parteneri și colaboratori de încredere. Cu sediul în București, Global Home Romania, a apărut ca o firmă de încredere imobiliară ce își propune constant să livreze servicii de calitate. S-a lansat ca un strălucitor ambasador al Bucureștiului și continuă să reprezinte cu succes diverse proprietăți din capitala României în colaborare cu cei mai sofisticați cumpărători și investitori.

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 09-09-2024
Vizualizari 5
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 60 m2
Confort: 1
Compartimentare: Decomandat
Etaj: 2/7
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Libertatii zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  spatii comercial Bucuresti, Libertatii  - 3900 EURO lunar Proprietar 3900 €
Inchiriere spatii comercial Bucuresti, Libertatii - 3900 EURO lunar Libertatii, Bucuresti

Proprietar, inchiriez spatiu comercial stradal, Str Campia Libertatii nr 39 sector 3. Suprafata 140 mp Parter compus din sala open space 100 mp si depozit 40 mp. Spatiul dispune de toate utilitatile apa, canal, gaz si curent trifazic 25kw. Spatiul este pretabil pentru orice activitate, nu necesita acordul vecinilor. Birouri - Spatii comerciale - Sectorul 3 , Birouri - Spatii comerciale - Bucuresti

3900 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(