Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament 2 camere Timpuri Noi, Bucuresti

70000 €  De vanzare
Apartament cu 2 camere situat in zona Tineretului - Timpuri noi la 3 minute de statea de metrou Timpuri noi si 10 de statia Tineretului. Nu accept agentii imobiliare. Ofer consultanta completa privind achizitia si transferul de proprietate. Locuinta se afla la parterul unui imobil P+2E (tip vila, cu 4 apartamente pe nivel), construit in anul 1962 - insa expertizat tehnic, cu risc seismic 0, cu o comportare structurala similara cladirilor noi: structura din zidarie portanta confinata cu stalpisori si centuri din beton armat, cu plansee din beton armat). Suplimentar, apartamentul a fost adus din punct de vedere al confortului tehnic la un nivel cel putin egal cu cel al cladirilor noi: vata minerala bazaltica 15cm aplicata pe fatada, 5cm polistiren extrudat sub pardoseala, tamplarie PVC de tip termopan, usa de apartament fono si termoizolata, de tip Maco Civica, centrala proprie cu gaz. Finisajele sunt de buna calitate, gresie, faianta in zona baii, logiei si a bucatariei si parchet 8mm in spatiile utile de locuit. Apartamentul dispune de spatii de depozitare: camara si debara, o baie in suprafata de 4mp, camera de zi 16mp, dormitor ~12mp, bucatarie si logie. Apartamentul poate fi re-compartimentat la cererea cumparatorului, avand in vedere ca in prezent exista o autorizatie de modificari interioare in apartement emisa, ce poate fi modificata usor cu ajutorul unei dispozitii de santier. Datorita pozitiei locuinta beneficieaza de foarta multa liniste si lumina naturala, in exteriorul apartamentului aflandu-se o gradina, din care 50mp sunt teren in folosinta proprietarulu. Se ofera si preluarea locului de parcare inchiriat de la ADP. Utilităţi Utilitati generale: Curent, Apa, Canalizare, Gaz, CATV Sistem incalzire: Centrala proprie de apartament, cu gaz Finisaje Stare interior: Renovat Ferestre cu geam termopan: PVC Usa intrare: Metalica, Maco Civica Izolatii termice: Exterior: 15cm vata minerala, pardoseala: 5cm polistiren extrudat Podele: Parchet, Gresie Pereti: Vopsea lavabila, Faianta Dotări Bucatarie: Utilata cu frigider si congelator incorporat, cuptor electric, hota fara evacuare (cu filtru de carbon) Baie: Masina de spalat cu incarcare verticala Contorizare: Contor gaz, Apometre Alte detalii zonă Amenajare strazi: Asfaltate Iluminat stradal Mijloace de transport in comun, foarte aproape de 2 statii de metrou

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 07-03-2024
Vizualizari 484
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 51 m2
Confort: 2
Compartimentare: Semidecomandat
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Timpuri Noi zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  spatii comercial Bucuresti, Timpuri Noi  - 600 EURO lunar Proprietar 600 €
Inchiriere spatii comercial Bucuresti, Timpuri Noi - 600 EURO lunar Timpuri Noi, Bucuresti

inchiriez sala pentru evenimente, in Bucuresti, zona Timpuri Noi. Locatia se preteaza pentru evenimente private (majorate, aniversari, petreceri de cununie etc) si corporate (prezentari, lansari de produs). Facilitati: -pozitie semi-centrala: 5 minute cu masina de Piata Unirii -garderoba -zona pentru fumat interioara si exterioara -capacitate: 45 persoane seated/150 standing -locatia prezinta 3 astfel sali: 2 la parter, care pot comunica intre ele si una la etaj -parcare privata -sala dispune de sonorizare ambientala si este complet mobilata Pentru mai multe detalii si o oferta personalizata de pret, ma puteti contacta la numarul de telefon: (07*********99 - Marius Birouri - Spatii comerciale - Sectorul 4 , Birouri - Spatii comerciale - Bucuresti

600 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(