Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Apartament cu 2 camere direct de la dezvoltator comision 0

52944 €  De vanzare
Avans minim de doar 25% Ia-ţi apartament nou cu rate la dezvoltator, iar SOLUMNIA te scapă de chirie. Cu avans de minim 25% accesezi rapid orice modalitate de finanţare la dezvoltator. Poţi alege plata în 3 tranşe sau ratele la dezvoltator pe 5, 10 sau 15 ani. Spaţiile generoase, echilibru între spaţiul de relaxare şi cel de socializare, compartimentarea facilă şi interconectivitatea funcţiunilor asigură un nivel înalt al confortului care se regăseşte în toate apartamentele SOLUMNIA. La SOLUMNIA, poţi opta pentru apartamente cu 1, 2, 3 şi 4 camere, disponibile în trei tipuri de compartimentare: ■ apartamente decomandate, pentru mai mult confort şi intimitate ■ apartamente decomandate (open space), preferate pentru libertate de mişcare şi acces rapid la funcţionalităţi ■ apartamente semidecomandate, care asigură atât confort, cât şi intimitate.

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 06-12-2023
Vizualizari 391
Persoane interesate 305

Caracteristici:

Suprafata utila: 56 m2
Confort: 1
Compartimentare: Decomandat
Etaj: 2/12
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Iasi.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Iasi. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Iasi.

Este Tatarasi Sud zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Comision 0!Lux!Bloc nou!Intabulat!Apartament 2 cam,dec,parcare! Agentie - 0 comision - exclusivitate 103000 €
Comision 0!Lux!Bloc nou!Intabulat!Apartament 2 cam,dec,parcare! Tatarasi Sud, Iasi , jud. Iasi

Comision 0!Intabulat!Loc parcare subteran inclus in pret! Complex de lux! Apartament cu 2 camere, decomandat, situat in imediata apropiere a mijloacelor de transport,la doar 10minute de campusul studentesc Tudor Vladimirescu si 20-25minute de UMF si Universitatea Cuza din Copou,ideal atat pentru locuit cat si pentru investitie! Apartamentul dispune de: 1loc parcare subteran inclus in pret! Aer conditionat Centrala termica prin condensare Ariston Parchet (trafic intens) Baia cu cada (imbracata in marmura) Accesul este ideal, imobilul fiind situat in imediata apropiere a mijloacelor de transport, magazine (sunt incinta complexului), la 10 minute de Iulius Mall si la 15minute de Palas Mall!! Apartamentul se poate inchiria cu 450euro-500euro/luna. Ca metoda de plata, se accepta si achizitia prin credit ipotecar. Pentru mai multe detalii, puteti suna la numarul de telefon 0721330579! Cu stima, Irina

103000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(