Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Cluj, Luna - 64000 EURO

64000 €  De vanzare
Vand apartament in imobil construit (finalizat si predat) in luna octombrie 2013. Doua camere, bucatarie, baie, 3 balcoane Finisaje: gresie + faianta, parchet melaminat trafic intens, usi interioare tamplarie PVC, usa de intrare antiefractie, geamuri exterioare tamplarie PVC termice / protectie UV, usi despartitoare din sticla securizata Dotari: mobila de bucatarie, masa, scaune, cuier cu pantofar, mobila de baie, dressing, mobila de dormitor, mobila de living, masa de cafea, 2 canapele extensibile, covoare, perdele / draperii. Anexa inclusa: boxa in garajul imobilului (2.90x1.70m) Electronice si electrocasnice: TV (diag. 102cm), combina frigorifica cu disperser de apa, aragaz, hota, cuptor cu microunde, instalatie profesionala de aer conditionat. OPTIONAL: sisteme de sunet etc.

Pe site din 01-06-2021
Vizualizari 38
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Compartimentare: Decomandat
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Luna.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Luna. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Luna.

Este Luna zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 2 camere Cluj, Luna  - 80000 EURO Proprietar 80000 €
Vanzare apartament cu 2 camere Cluj, Luna - 80000 EURO Luna, Luna , jud. Cluj

Apartament complet mobilat si utilat pe Str.Eroilor cu parcare inclusa(cu CF) Apartamentul are o suprafata utila de 57 mp la care adaugam un balcon de 10 mp cu iesire atat din living cat si din dormitor. Este situat la etajul 1 din 3 avand orintare mixta (dormitorul - V, living-ul si bucataria V-N). Compartimentarea este semidecomandata in urmatoarea dispunere: 1 living impreuna cu bucataria, 1 dormitor, baie, hol, balcon. Locuinta este mobilata si utilata cu toate electrocasnicele necesare unui locuiri imediate dintre care: 2 aparate de aer conditionat, masina de spalat haine, uscator de rufe,masina de spalat vase,cuptor, hota, frigider, etc. Majoritatea electrocasnicelor sunt noi si de calitate,centrala termica cumparata acum 1 an Mobilierul din hol si de la intrare a fost schimbat acum 1 luna Apartamentul se da cu tot ce se vede in poze mai putin electrocasnicele mici(aparat cafea,etc) fara dulapul si patutul de copil din dormitor si fara organizatoarele de jucarii Proprietatea dispune de 1 loc de parcare cu CF+inca un loc de parcare la intelegere cu vecinii(cota parte din teren) Apartamentul beneficiaza si de sistem de alarma(este inactiv,asa s-a cumparat,se poate activa oricand) Adresa este Floresti Str Eroilor nr 198. 2 camere - Floresti , 2 camere - Sibiu

80000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 3 camere Cluj, Luna  - 105000 EURO Proprietar 105000 €
Vanzare apartament cu 3 camere Cluj, Luna - 105000 EURO Luna, Luna , jud. Cluj

Se vinde, apartament cu 3 camere situat la etajul 3 din 4 pe strada Aviatorilor nr 3, bl B1 Sc D, vis a vi de magazinul vival zona blocuri. Apartamentul este format din o bucatarie , o baie , living , doua dormitoare, un dressing si doua balcoane unul inchis si unul deschis.Suprafata utila a apartamentului este de 67 mp. Apartamentul a fost renovat in 2020 si dispune de instalatie electrica, de incalzire si canalizare noi, centrala termica, geamuri si usi termopan. Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat cu cuptor si plita electrica, cuptor cu microunde, masina de spalat vase, frigider achizitionat in luna ianuarie 2024 cu garantie de 5 ani, masina de spalat haine si uscator de haine, 3 televizoare, semineu electric , aer conditionat. 3 camere - Campia Turzii , 3 camere - Cluj

105000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(