Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament cu 2 camere Constanta, Navodari - 115000 EURO

115000 €  De vanzare
DANIELA GRIGORE Proprietar vand apartament doua camere navodari Vand apartament zona rezidentiala ( de locuit) Navodari, 2 camere (58 mp) mobilat, etaj 4 din 8, cu lift functional, reamenajat recent, zona linistita, vedere la parc , canal si mare, cu posibilitate de inchiriere pe perioada verii. Relatii la tel. 0749059746 Confort: 1 Tip imobil: Bloc de apartamente Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anuntul complet aici.

Pe site din 06-09-2024
Vizualizari 4
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Navodari.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Navodari. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Navodari.

Este Est zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 4 camere Constanta, Navodari  - 165000 EURO Proprietar 165000 €
Vanzare apartament cu 4 camere Constanta, Navodari - 165000 EURO Est, Navodari , jud. Constanta

Ocazie fantastica! - Apartament in Vila ultraspatios la 5 min de plaja – Direct Proprietar Ofer spre vanzare Apartament suprafata utila - 146 mp situat in Parter Vila pe strada Gradinilor - Navodari. Locatie superba – strada cu acess direct la Autostrada Soarelui in 15 min de masina , vila este aplasata la numai 5 min distanta de mare/plaja, si la 20 m de Aeroportul Intl. Kogalniceanu. Vila contine 4 apartamente in total si are vedere / iesire directa din curte in parcul nou Ion Dobre. Zona sigura si linistita, vecini buni, strada curata, asfaltata, cu acces usor din ambele sensuri. Total Suprafata utila : 146mp +Subsol 30mp, + Teren 205mp concesiune (99 ani primarie). Compartimentarea interioara numara 9 spatii : 2 dormitoare mari (fiecare a cate 25mp), un LivingRoom - 60mp, Bucatarie - 16mp, Baie, Bar, Anexa (camera centralei) Subsol 30mp, si 2 holuri. Apartamentul are acces dublu : un acces comun (cu cele 3 apartamente din vila ) si un acces privat, separat. Constructia a fost realizata in 2008, este izolata exterior,include toate utilitatile: gaze, apa, electricitate – cu costuri foarte decente. Apartementul beneficiaza de dubla orientare - Est-Vest.( Soarele rasare dinspre parc in geamurile de la dormitoare si terasa, si apune in ferestrele din partea opusa a casei ) De asemeni, apartmentul include o terasa de 30mp situata pe pe toata latimea casei , cu vedere spre gradina si parc. Apartamentul este oferit cu loc de parcare individual. Datorita suprafetelor mari, exista potentialul de a fi dezvoltat in 3-4 dormitoare sau 2 apartamente. Pret € 165.000 usor negociabil . Pentru mai multe detalii, va rog contactati in privat pe wathapp 0044 79******385 4 sau mai multe - Navodari , 4 sau mai multe - Constanta

165000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament Constanta, Navodari  - 100000 EURO Proprietar 100000 €
Vanzare apartament Constanta, Navodari - 100000 EURO Est, Navodari , jud. Constanta

Dianu Ciprian Marian Vand Apartament Zona 13 EST! NAVODARI Constanta Navodari

100000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(