Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament cu 2 camere Covasna, Sfantu Gheorghe - 85000 EURO

85000 €  De vanzare
Lautar Maria Iuliana Apartament nou renovat Sfantu Gheorghe De Vanzare: Apartament Nou Renovat in Sfantu Gheorghe, Strada Harniciei. Suprafata: 54mp Etaj: 2 din 4 Pret: Usor negociabil Descriere: Va oferim un apartament luminos cu 2 camere, situat la etajul 2 intr-un bloc bine izolat din Sfantu Gheorghe. Acest apartament a fost recent renovat cu materiale de calitate superioara si este pregatit sa devina noua dvs. casa confortabila. Detalii Apartament: • Bucatarie spatioasa: Ideala pentru gatit si petrecut timp de calitate. • Renovare completa: Totul este nou, inclusiv centrala, geamurile cu 6 camere, caloriferele si usile interioare de calitate superioara. • Balcon nou: Perfect pentru a va bucura de razele soarelui de dimineata. • Baie moderna: Echipata cu cada cu 3 functii, oglinda cu lumina si dezaburire, LED deasupra cazii, WC nou cu dus pentru igiena intima. Facilitati si avantaje: • Costuri de incalzire reduse: Datorita izolatiei excelente a blocului. • Luminos: Geamuri mari ce permit intrarea luminii naturale. Apartamentul se vinde exact cum este prezentat in poze, inclusiv canapeaua si frigiderul de bauturi nou. • Flexibilitate: Se poate mobila in functie de preferintele dvs., culorile neutre ale apartamentului fiind potrivite pentru orice stil. Nu mai trebuie sa faceti nici o investitie in renovarea apartamentului. Pentru mai multe detalii si pentru a programa o vizionare, sunati la numarul de telefon: 0753387694. Nu ratati ocazia de a va muta intr-un apartament nou, modern si confortabil! Anul constructie nu il stiu exact.

Pe site din 16-08-2024
Vizualizari 11
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Sfantu Gheorghe.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Sfantu Gheorghe. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Sfantu Gheorghe.

Este Garii zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 3 camere Covasna, Sfantu Gheorghe  - 75000 EURO Proprietar 75000 €
Vanzare apartament cu 3 camere Covasna, Sfantu Gheorghe - 75000 EURO Garii, Sfantu Gheorghe , jud. Covasna

3 camere zona Garii et.1 Loc.Sfantu Gheorghe jud.Covasna 3 camere - Sfantu Gheorghe , 3 camere - Covasna

75000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 2 camere Covasna, Sfantu Gheorghe  - 70000 EURO Proprietar 70000 €
Vanzare apartament cu 2 camere Covasna, Sfantu Gheorghe - 70000 EURO Garii, Sfantu Gheorghe , jud. Covasna

Privat ,Vand apartament doua camere in zona garii etaj 2 din 8 complet utilat ,dupa cum se vede in poze.Pret 70000€., negociabil, Tel 07******01 2 camere - Sfantu Gheorghe , 2 camere - Covasna

70000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(