Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament cu 2 camere Hunedoara, Sohodol - 11000 EURO

11000 €  De vanzare
Vand ap 2 camere in Sohodol , pozitie foarte buna , acoperis nou , luminos cu geamurile la soare si priveliste frumoasa spre munte pe ambele parti , fara imbunatatiri ( necesita renovare ) 2 camere - Vulcan , 2 camere - Hunedoara

Pe site din 16-10-2024
Vizualizari 5
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 55 m2
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Sohodol.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Sohodol. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Sohodol.

Este Sohodol zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  apartament  cu 2 camere Hunedoara, Sohodol  - 420 EURO lunar Proprietar 420 €
Inchiriere apartament cu 2 camere Hunedoara, Sohodol - 420 EURO lunar , Sohodol , jud. Hunedoara

Inchiriez apartament in Timisoara in bloc nou , pe Calea Dorobantilor nr 20, etajul 2, zona MODERN. POZITIONARE: Blocul este pozitionat visavis de Profi non stop si farmacia este la parterul blocului, statia de OMV este in apropiere( pana in 400 m) iar in spatele blocului se afla un parc mare amenajat pentru copii cu vedere la uzina de apa ( Parcul Uzinei de apa); faci 10 minute pana la fabrica de bere, respectiv FEA, 15 minute pana la facultate UVT/Politehnica. De asemenea in fata blocului este si statie de tramvai si la 5 minute, statia de autobuz de unde se poate lua autobuzul E8 care duce la UVT/Politehnica. DOTARI Apartamentul este prevazut cu 2 dormitoare ambele cu iesire pe balcon, bucatarie open space cu living, dressing si baie. Balconul este inchis si izolat cu termopane unde se afla si bucatarie cu plitele pe inductie si cuptorul. Apartamentul are 2 TV smart in living si intr unul dintre dormitoare, are masina de spalat, uscator, microunde, cuptor si plita pe inductie. Accesul in parcarea blocului este cu telecomanda. Blocul este prevazut cu lift. PRET: 420€ 2 camere - Timisoara , 2 camere - Timis

420 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(