Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament cu 2 camere Salaj, Zalau - 72000 EURO

72000 €  De vanzare
Persoana fizica vand apartament finisat, mobilat si utilat, avand o suprafata utila de 72 m². Apartamentul este situat pe Bl. Mihai Viteazu(deasupra magazinului Remarcabil) si dispune de 2 camere, bucatarie open-space, baie si un balcon generos. Finisaje si dotari: - tamplarie termopan - parchet stratificat - usa de intrare metalica - gresie si faianta in hol, bucatarie si baie - masina de spalat vase, plita pe inductie, cuptor electric, frigidere incorporate in mobila, centrala pe gaz, recent schimbata. Apartamentul se vinde mobilat si utilat conform pozelor. Pentru mai multe detalii va stau la dispozitie la numarul de telefon 07******78. 2 camere - Zalau , 2 camere - Salaj

Pe site din 19-09-2024
Vizualizari 7
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 72 m2
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Zalau.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Zalau. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Zalau.

Este Mihai Viteazul zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 2 camere Salaj, Zalau  - 63000 EURO Proprietar 63000 €
Vanzare apartament cu 2 camere Salaj, Zalau - 63000 EURO Mihai Viteazul, Zalau , jud. Salaj

Se vinde ! Apartament situat pe B-dul Mihai Viteazul , in curte la fantana Astraliss , cu vedere catre parc , zona linistita , recent modernizata , teren de fotbal , baschet + multe alte activitati chiar in fata . Zona este supravegheata video Bloc de caramida ! Parteer din 4 etaje 2 camere - living cu bucatarie Open Space - 1baie in apropiere : Scoli , Statie autobuz , statie taxi , SuperMarket uri , Kaufland , Dedeman , ValueCenter Apartamentul este recent renovat , au fost schimbate urmatoare : instalatie electrica noua , instalatie apa noua , instalatie gaz noua ! Apartament cu bucatarie OpenSpace Centrala noua Geamuri termopane Usi camere noi Usa intrare noua Pereti izolati pe interior Acte la zi , persoana fizica ! Detalii la telefon : 07 51 489 - 879 2 camere - Zalau , 2 camere - Salaj

63000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(