Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Buzau, Potoceni - 155000 EURO

155000 €  De vanzare
Casa de vanzare ULTRACENTRAL Potoceni Vand casa ultracentral situata in potoceni pe principala compusa din doua corpuri de cladire aproximativ 120m2. Acestea sunt construite din materiale de buna calitate si sunt compuse din:mansarda 2 dormitoare 2 bai un living 2 bucatarii cu finisaje de foarte buna calitate: gresie faianta parchet termopan doua culori. are 2 sisteme de incalzire atat pe lemne cat si pe gpl. Tabla wetterbest de 0.5 cu doua surse de apa atat stradal cat si foraj .canalizare plus fosa betonata cu o adancime de 4 m .curent gaz natural la poarta. Aceasta mai dispune de o livada cu pomi fructiferi cu fructe de sezon ,loc pentru gradina ,beci ,magazie tot ce este necesar pentru o familie. Suprafata totala teren este de 600m2 cu o deschidere stradala de 11m, si inca o intrare pe spate de 7m. Aceasta se vinde partial mobilata. ROG SERIOZITATE!!! Case de vanzare - Potoceni , Case de vanzare - Buzau

Pe site din 16-03-2024
Vizualizari 198
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 600 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Potoceni.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Potoceni. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Potoceni.

Este Potoceni zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  spatii comercial Buzau, Potoceni  - 1000 EURO lunar Proprietar 1000 €
Inchiriere spatii comercial Buzau, Potoceni - 1000 EURO lunar Potoceni, Potoceni , jud. Buzau

Stoican paul Spatiu comercial inchiriez spatiu comercial in sat Potoceni, com. Maracineni ,in suprafata de 40 m ,deschidere la strada principala,contorizare separata apa si curent.

1000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(