Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament cu 3 camere Vaslui, Barlad - 70000 EURO

70000 €  De vanzare
Elena Apartament Pozitionat pe est. Vand apart. situat pe strada Dr. Gheorghe Vrabie numar 93 ,3 camere decomandate+2 bai. Pozitionat pe mijlocul blocului partea de est. Pentru mai multe detalii sunati la numarul atasat.

Pe site din 22-08-2024
Vizualizari 11
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Barlad.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Barlad. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Barlad.

Este Est zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Vaslui, Barlad  - 87000 EURO Proprietar 87000 €
Vanzare casa Vaslui, Barlad - 87000 EURO Est, Barlad , jud. Vaslui

De Vanzare Vila tip duplex in orasul Barlad strada Putna nr 20 Vila este bine pozitionata geografic pentru obtinerea luminii naturale pe tot parcursul zilei, cu o panorama 360 neintrerupta deasupra orasului si a satelor vecine. Fata est, spate vest. Este situata la 5 min de Scoala Generala nr 10 la 5 minute de cel mai apropiat spatiu de joaca pentru copii, 10 minute pe jos de parcul recreational nou amenajat in oras si Liceu Teoretic Mihai Eminescu. Aceast imobil are acces la doua strazi asfaltate, a fost gandit analizat si proiectat de la inceput incat ambele propietati sa fie independente una fata de cealalta cu utilitati, porti, usi si gradini separate, situat intr-o zona linistita cu oameni buni si rata criminalitatii scazuta. Constructia a fost realizata in regie proprie. Meseriasii care au lucrat la acest proiect sunt persoane cu experienta in constructii de peste 35 ani cu recomandari si recenzii de 5 stele. La acest proiect s-au folosit materiale de inalta calitate cu scopul obtinerii unui indice de energie termica cat mai bun si au fost respectate toate cotele conform proiectului, cote si mateteriale solicitate de arhitect si verificate de catre dirigintele de santier: Caramida parotherm, Izolatie polistiren 10cm,Tigla Propietatea are un regim de inaltime P+2, este racordata la toate utilitatile: apa, canalizare, gaz electricitate. Casa are centrala proprie iar incalzirea a fost realizata prin pardoseala pe intreaga suprafata utila, cu termostat de reglarea temperaturii in fiecare camera. Acest sistem reduce costurile de intretinere cu cca 40% comparativ cu sistemul pe calorifere. Propietatea este distribuita astfel: Parter - hol, bucatarie , spatiu de depozitare, living-( in living este posibilitatea de extensie) Etaj 1 - dormitor Est, dormitor Vest, Baie (cada, chiuveta, toaleta,bideu, loc ptr masina de spalat ) Etaj 2 - Dormitor matrimonial Garderoba, Baie (dus, chiuveta, toaleta, bideu) Finisajele sunt realizate la cca 90% intentionat neterminate in ideea de a oferi clientului posibilitatea de a alege tonul si calitatea materialelor in functie de bugetul fiecaruia alocat acestei zone. --Pretul indicat in acest anunt este pentru propietatea A - propietate cu finisajele la interior cca 80% pret indicativ 87000€ --Descrierea si prezentarea acestui anunt este pentru propietatea B cu finisaje cca 90% cu pret indicativ 100000€ Aceaste propietati se pot vinde ca si un singur imobil ori separat si pot lua in considerare si oferte rezonabile . Pretul indicat pentru vanzarea acestei propietati a fost stabilit de un evaluator local, inainte de majorarea pretului materialelor de constructie si energiei electrice. Pentru mai multe detalii, organizarea si vizionarea acestui imobil, va rog sa ma contactati la numarul de telefon afisat pe site ori 0044 75*******153 / watsupp Va multumesc ! Case de vanzare - Barlad , Case de vanzare - Vaslui

87000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(