Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Maramures, Bogdan Voda - 38000 EURO

38000 €  De vanzare
Vand apartament cu 3 camere, decomandat, suprafata utila 66 mp si 80 mp suprafata desfasurata, in cart. Bogdan Voda, in apropiere de Sala Polivalenta, etajul 4 din 4, in bloc acoperit cu posibilitate de mansardare si cu o priveliste superba, spre Solovan, din dormitoare. Apartamentul este format din living, bucatarie, hol mare, doua dormitoare, doua bai (una transformata in dressing) si balcon. Este renovat la zi in stare excelenta, avand renovarile facute intr-o nota moderna, de foarte buna calitate: geamuri termopan profil salamander si feronerie Rotto (cu pervaz interior, exterior si plase pt. tantari, faianta si gresie pe hol, in bai si bucatarie, parchet melaminat, de foarte buna calitate in living si dormitoare, usa metalica la intrare si usi noi (MDF) clasa superioara in interior. Are la incalzire o soba de teracota cu horn propriu, dar in scara se afla reteaua de gaze naturale. Instalatiile de curent si apa au fost schimbate, totul este nou. Pretabil pentru orice tip de client, dar ideal pentru o familie tanara. Distanta fata de Primarie, LIDL, Carrefour, diferite banci, se parcurge in maxim 10 minute pe jos. Este un apartament in care te poti muta imediat. Este intr-o scara curata si ingrijita, cu interfon la intrare si mult spatiu verde pe ambele intrari ale blocului. Important: s-a suplimentat fond pentru programul "Prima casa" si apartamentul poate fi achizitionat si cu credit!

Pe site din 01-06-2021
Vizualizari 19
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 66 m2
Compartimentare: Decomandat
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Bogdan Voda.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Bogdan Voda. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bogdan Voda.

Este Bogdan Voda zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 2 camere Maramures, Bogdan Voda  - 70000 EURO Proprietar 70000 €
Vanzare apartament cu 2 camere Maramures, Bogdan Voda - 70000 EURO Bogdan Voda, Bogdan Voda , jud. Maramures

Vand apartament cu 3 camere decomandate, suprafata utila 65,20 mp. 1 hol, bucatarie, camara, baie, debara, 1 balcon inchis cu tamplarie lemn si geam simplu. ( 2,5 mp). Apartamentul este situat la etajul 4, pe str Bogdan Voda nr 26, bl C 14, sc 1, ap 9, blocul fiind acoperit. Apartamentul dispune de 2 sobe de teracota. Exista posibilitatea de racordare la gaz. Pret 70.000 e neg. 2 camere - Sighetu Marmatiei , 2 camere - Maramures

70000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 2 camere Maramures, Bogdan Voda  - 81000 EURO Proprietar 81000 €
Vanzare apartament cu 2 camere Maramures, Bogdan Voda - 81000 EURO Bogdan Voda, Bogdan Voda , jud. Maramures

Va propunem spre vanzare in zona centrala apartamente noi cu doua si trei camere ,suprafata utila intre 70 mp si 100 mp.Situat intr-un bloc nou ,langa sala polivalenta in cartierul Bogdan Voda , foarte aproape de kaufland si la cinci minute pe jos de centru.Realizat cu materiale de calitate si racordate la toate utilitatile .Fiecare apartament beneficiaza si de o boxa in beci . Pretul este fara tva . Telefon 07******79 2 camere - Sighetu Marmatiei , 2 camere - Maramures

81000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(